...
Transfer sezonunu şimdilik kapatıyoruz. Alınan ve satılan oyuncular.
...
Uefa Avrupa Ligi 2. ön eleme
Sezon öncesi fizik kondisyon antrenmanları Çok Ağır biçimde yürüttüğümüz için beklediğimizden erken başlayan eleme turları bizi zamansız yakaladı. Her iki maçta da kondisyon problemleri yaşasak da turu geçmeyi başardık. Daha hafif antrenmanlara geçme zamanı, Sezonu herkesten daha önce açmak uzun vadede sıkıntı yaratmaz umarım. Gelecek turdaki rakip ;
...
Uefa Avrupa Ligi 3. ön eleme
Her iki karşılaşmada da arzuladığım futbolu tam anlamıyla sahaya yansıtttığımızı düşünüyorum yalnız ilk maçta formayı giyip golü ben atmaya gidecektim, gol kaçar ama bu kadar da kaçmasın. Neyseki ikinci maçta keşkeleri kullanmadığımız bir sonuç ortaya çıktı ve kazanarak turu atladık. Gelecek turdaki rakip ; Feyenoord Eski halinden eser kalmayan yapılanmada olan bir kulüo, Poznan'dan biraz daha üst seviyede olsalar da şanslarımız eşit. Yeter ki günümüzde olalım ve futbolumuzu sahaya yansıtalım.
...
Uefa Avrupa Ligi Playoff
Gol yemeden temiz bir galibiyet, Gruplara kalmayı yarıladık sanki.
...
Uefa Avrupa Ligi Playoff Rövanş
İlk maçta elde ettiğimiz avantajı iyi kullandık ve Uefa Avrupa Ligi gruplarına katılmayı başardık.
...
Uefa Avrupa Ligi C Grubu 1.Maç
Gruplara başlangıcı Romanya'da yapıyoruz. Maça sezonun iki iyi oyuncusu Serdar ve Ömer'in golleriyle bir anda 2-0 başladık. Steaue'nun toparlanması uzun sürdü. Penaltıdan hemen sonra golü atmasalar belki daha da demoralize olacaklardı ancak skoru koruyamadık ve 2-2 berabere kaldık. İlk maç için fena bir skor sayılmaz (:
...
Uefa Avrupa Ligi C Grubu 2.Maç
Onlar daha çok Avrupalı çıktı : ) Ortada geçen bir maç ve bir anlık hatayı affetmeyen Aduriz skoru belirledi. Okay'ı 4 hafta kaybettik, hafta sonunda Kadıköy'e Fener deplasmanına gidiyoruz.
...
Uefa Avrupa Ligi C Grubu 3.Maç
Roma deplasmanından çok net bir mağlubiyet elde ediyoruz : ) 3 hafta sonra içerideki maçta kazanamazsak kalan 2 maç leblebisine olacak.
...