Uefa Avrupa Ligi 2. ön eleme
Sezon öncesi fizik kondisyon antrenmanları Çok Ağır biçimde yürüttüğümüz için beklediğimizden erken başlayan eleme turları bizi zamansız yakaladı. Her iki maçta da kondisyon problemleri yaşasak da turu geçmeyi başardık. Daha hafif antrenmanlara geçme zamanı, Sezonu herkesten daha önce açmak uzun vadede sıkıntı yaratmaz umarım. Gelecek turdaki rakip ;
...
hocam transferden en az 3 sezon senin sırtını yere getirmeyecek kadar para kaldırmışsın Poznan'ı de geçersin
...
...
...
Uefa Avrupa Ligi 3. ön eleme
Her iki karşılaşmada da arzuladığım futbolu tam anlamıyla sahaya yansıtttığımızı düşünüyorum yalnız ilk maçta formayı giyip golü ben atmaya gidecektim, gol kaçar ama bu kadar da kaçmasın. Neyseki ikinci maçta keşkeleri kullanmadığımız bir sonuç ortaya çıktı ve kazanarak turu atladık. Gelecek turdaki rakip ; Feyenoord Eski halinden eser kalmayan yapılanmada olan bir kulüo, Poznan'dan biraz daha üst seviyede olsalar da şanslarımız eşit. Yeter ki günümüzde olalım ve futbolumuzu sahaya yansıtalım.
...
Ne Kadar Cimrisin İbocan Az Biraz Harca Yahu Mezara mı Götüreceksin O Kadar Parayı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Duayen Hurma der ki "Üzüm üzüme baka baka seninki benden kara" : )
Ekonomik anlamda sıkıntı çekmeyiz Stat içinde yapılan özel tekliflerden bile para alıyoruz. Ayrıca her türlü Nikah, Nişan ve Düğün organizasyonlarını stad içinde düzenleyip para kaldırıyoruz. Maçlarda oynatmadığımız oyuncuları bile sırf formdan düşmesin diye bu düğünlerde oynatıyoruz, Mesele kazanmak olsun : )
![]()
...
Son paylaştığın habere bayıldım hocam, ayriyetten gayet güzel ilerliyoruz. Kar-zarar durumumuz da gayet iyi. Feyenoord zorlu rakip ama eleyebileceğimizi düşünüyorum.
Ayrıca her türlü Nikah, Nişan ve Düğün organizasyonlarını stad içinde düzenleyip para kaldırıyoruz. Maçlarda oynatmadığımız oyuncuları bile sırf formdan düşmesin diye bu düğünlerde oynatıyoruz, Mesele kazanmak olsun : )
Son cümleyi okuduktan sonra Ofis'de bütün gözler bana yönenldi , fena güldüm
İyi para kırmışız,feyenordu eleriz
...
güncelleme isterik!![]()
...
1.Hafta
Süper Lige hızlı bir başlangıç yapıyoruz, Feyenoord maçı öncesi moral kazandık.
...
Rakibe 16 bin bilet vermişiz ne anladık iç saha maçından : )
...
Bildiğin tarafsız saha olmuş![]()
...
Deplasman biletleri daha pahalı galibabu kadar yer vermeleri normal değil
![]()
Uefa Avrupa Ligi Playoff
Gol yemeden temiz bir galibiyet, Gruplara kalmayı yarıladık sanki.
...
...
bu oyuncu mutlaka alınmalı,gelişmesine de gerek yok![]()
...
2.Hafta
Feyenoord rövanş maçı öncesi tamamen yedek ağırlıklı oyuncularla çıktığımız bir deplasman oldu.Bize As ve yedekler arasında fazla kalite farkının olmadığını gösteren bir maç oldu. Takımın form durumundan oldukça memnunum. Şimdi tura gitme zamanı...
...
Uefa Avrupa Ligi Playoff Rövanş
İlk maçta elde ettiğimiz avantajı iyi kullandık ve Uefa Avrupa Ligi gruplarına katılmayı başardık.
...