Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Real Madrid kazanır

28 59.57%
  • Berabere biter

7 14.89%
  • Galatasaray kazanır

12 25.53%
Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 307 sonuç

Konu: Real Madrid - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Doğal sonuç Real'in kazanması, gollü beraberlik çıkarabilirsek bizim için muazzam olur, kazanma ihtimalimizi oldukça düşük görüyorum, başarırsak bunu sabaha kadar uyumam işe öyle giderim herhalde.

Yenilirsek hatta fark yersek üzülmem, bu seviyede olmak çok ciddi bir başarı. Sonuçta Real Madrid'e yenilmek için önce maç yapabilmek lazım, bu onlarla yapacağımız 4. resmi maç olacak, 2 kez kazandık bir kez de kaybettik. İki maçın sonunda bu istatistik lehimize olmaya devam eder inşallah.

Çok üst düzey mücadele etmemiz, sakin kalabilmemiz lazım, tekniğin, taktiğin çok ötesinde şeyler gereken bir maç. Rakibi oynatmamaya çıkarsak hezimet olur gibi gözüküyor çünkü biz bunu başaramıyoruz, takım olarak iyi savunma yapmak hücumda da bitirici olmamız şart. Skor ne olursa olsun inşallah tüm Galatasaray'lıların gurur duyacağı bir akşam olur, tüm ekibin Allah yardımcısı olsun.

[YOUTUBE="H4m6X1k8YIk"]Galatasaray - Real Madrid | UCL Quarter Final Promo[/YOUTUBE]

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Güzel video olmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Fatih Terim ve Wesley Sneijder basın toplantısı düzenliyor.
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok iyiydi basın toplantısı, Fatih Terim'i dinlemek insanı rahatlatıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bütün Madrid hikaye,beni Mesut Özil korkutuyor.

Diğer oyuncularını unuttun mu demeyin yani rakip Real Madrid sonuçta.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Madrid bu kupayı çok istiyor .

Kimse kusura bakmasın ama ikinci maç %80 formalite maçı olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Oylamadaki soru maçı ki kazanır olduğu için Real Madrid'i işaretledim.. Gönlüm sarı kırmızı renklerden yana, gollü alacağımız skorlar işe yarayabilir, fakat handikapı gördüğümüz an ikinci maça amaçsız çıkarız gibime geliyor.

Skor tahminim 3-1, umarım yanılırım başarılar Galatasaray

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sıcak sıcak

1-1 veya 2-2 beraberlik bekliyorum (umuyorum da denebilir ) özilin pas yollarını kesersek real madridin gücünü %90 oranda düşürürüz bence

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

2 adama güveniyorum biri sneijder biri semih bunlar iyi oynasın yeter.
    Tahmin zor..Kazanmak geçer gönlümden ha olurmu zor ama ımkansız degil
    2-1 yeniliriz ama tt arenada yeneriz
    Galatasrayımızıda hafife almayalım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Herşeyden önce şöyle bir maç başlığı altında, bize yorum imkanı bulunduran, Galatasaray'ımza sonsuz teşekkürler etmeliyiz.

Zor bir maç. Rakibimizi Real Madrid ve dünya yıldızlarını kadrosunda bulunduran bir ekip. Şansımızın düşük oldugunu düşünüyorum ancak yine de ufakta olsa bir umut var. Elensekte kimsenin birşey diyemeceği bir rakiple oynuyoruz. Belki buda bizim için bir avantaj dogurabilir.

Allah utandırmasın, Allah yardımcımız olsun...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

unal aysal ve florentina perez aksam yemegindeler.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Gollü beraberlik alırsak turu İstanbul' da geçeriz. Ancak diğer durumlarda imkansız olur bu turu geçmek.

Sadece tek isteğim var; Allah utandırmasın
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Çogunuz bilmiyordur ama iste kenetlenmek aile budur takimimizin 30 yillik çayçisida su an madridde kafileyle beraber geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

içimden bir ses Galatasaray Madrid'i yenecek diyor umarım öyle olur skor tahminimse 2-2
    Ay-Yıldız için Saldır Galatasaray

Ayrıca maç Belçika kanalı Club RTL ve Hırvat kanalı HRT 2'den de yayınlanıyor.
    Anlayana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Real Madrid'in böylesine odaklanmış bir şekilde ŞL'de maçlara çıktığını bilmesek Galatasaray yener bile diyebiliriz bir ihtimal ancak gerek ligden kopmuş olmaları , gerek Mourinho faktörü gerekse tabii ki kadro farkı ile Madrid birkaç adım önde. Ben yine de Galatasaray'ın korkak bir oyun sergileyeceğini asla düşünmüyorum ama skor pek de keyif vermeyecek bir skor olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Önemli olan nokta Mesut,Xabi, Di Maria, Marcelo'yu durdurmak bence. Kale önüne gelen toplar bunlar sayesinde geliyor.Bence Varane ve Arbeloa hata yapabilirler zorlarsak. Madrid 30'a kadar gol bulamazsa çok güzel olabilir.
    Tek dileğim benim de Allah Utandırmasın.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ayrıca maç Belçika kanalı Club RTL ve Hırvat kanalı HRT 2'den de yayınlanıyor.
    Anlayana
    Turksatta Rah-e Farda kanalı da verecek sanırsam.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Avrupada ŞL Şampiyonluğunu her sene en çok arzulayan takım ile oynayacağız. Adamların neredeyse tek hedefi bu. Bizim için en büyük zorluk da bu. Eğer Real Madrid kadar istersek neden olmasın? Tabi turu geçsek bile futbol olarak bizi ezeceklerdir. Futbol mutbol oynamayalım da tesadüfen de olsa turu geçelim yeter ki. Ben inanıyorum. Semih'in milli takımda yaptığı hata gibi hatalar yapmazsak kolay goller yemeyeceğiz inşallah. Melo bir yerlerini yırtacaktır bu maçta. Bence en iyi oyununu oynayacak.

Ayrıca Sneijder'in bu maçta ya gol ya asist ile katkı yapacağını düşünüyorum.

Fakat yine de maçın Selçuk İnan'ın maçı olması taraftarıyım. Bunu hak etti çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Galatasaray deplasmanda iyi, kendi sahasında kötü oynadığı için bence Real Madrid turu geçse bile bu 2. maçta belli olacak. İlk maç 2'den 0 olur gibime geliyor. 1-1 ya da 2-2 olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

AZTV Real Madrid Galatasaray
    ZDF Real Madrid Galatasaray
    İdman TV Real Madrid Galatasaray
    Club RTL Real Madrid Galatasaray
    HRT 2 Real Madrid Galatasaray

Yanılmıyorsam canlı yayın listesinde bu kanallar var, Ayrıca ben Al Jazeera Sport'tan izlerim genelde. Onların tüm spor kanallarında gün boyu maç yayını vardır.

edit: Bu da tam liste.

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    AZTV Real Madrid Galatasaray
    ZDF Real Madrid Galatasaray
    İdman TV Real Madrid Galatasaray
    Club RTL Real Madrid Galatasaray
    HRT 2 Real Madrid Galatasaray

Yanılmıyorsam canlı yayın listesinde bu kanallar var, Ayrıca ben Al Jazeera Sport'tan izlerim genelde. Onların tüm spor kanallarında gün boyu maç yayını vardır.
    Bunlara ben tek tek websitelerinden yayın akıslarına baktım da ZDF malaga - dortmund maçını verecek. İdman Tv ise voleybol maçı veriyor. Zaten İdman Tv Az Tv'nin spor kanalı. Maç Az tv'de oldugu için İdman Tv'de yok. Ayrıca Az tv şifre giriyor, BIS kodunu bilmeniz lazım. HRT 2(hırvat) ve Club RTL (Belçika) bu kanallar şifre girmez. Bunlarda kesin izleyebilirsiniz. Bence şimdiden kanalları ayarlayın.
    Sen Al jazeera diyince onun da programına baktım, Al Jazeera Sports +3 diye bir kanal veriyor. Bu kanalı hotbird'de hiç görmedim yalnız.

PS. o tam listedekilerin çoğu yalnış ve hotbird'de çıkmayan kanallar. Italia 1 var saglam ama o da uydu yayınına şifre giriyor. Bizim la liga maçlarını turksat uydudan ntvspordan izleyememiz gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@davidvilla

Al jazeera'nin 3 spor kanalı da veriyor. Hotbird'de var mı bilmiyorum. Benim diğer çanak Avrupa'ya bakıyor, Eutelsat : )

Edit'le beraber güncel bir liste paylaştım, Doğrusuyla yanlışıyla bu kanallarda canlı yayın var.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O ne la 54321321 tane kanal yayınlıyor maçı.Ama Türkiye'de para vermeyenler izleyemeyecekler
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @davidvilla

Al jazeera'nin 3 spor kanalı da veriyor. Hotbird'de var mı bilmiyorum. Benim diğer çanak Avrupa'ya bakıyor, Eutelsat : )

Edit'le beraber güncel bir liste paylaştım, Doğrusuyla yanlışıyla bu kanallarda canlı yayın var.
    Evet 3,4 ve 9 veriyor yalnız ben bunları hotbird'te hiç görmedim. Bunlar şifresiz çıkar mı? Şifreli olmasın SKY'lar gibi ?

Not: Hotbird zaten Eutelsat uydular grubu. Eutelsat hotbird. Avrupa zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@davidvilla

Şifreli olup olmadıkları konusunda herhangi bir bilgim yok, 2 sene önce bu şifreye girme durumdan oldukça rahatsız olup, kesin çözümü bulduğumdan beri maç günleri bu sıkıntıyı yaşamıyorum. Tamam futbol global bir hali alsın, Endüstrileşsin, Kulüplere ekstra gelir hakkı doğsun ama olan yine kulüplere gönül vermiş insanlara oluyor. Hazırlık maçlarının bile şifreli kanallarda yayınlandığı bir dönemi yaşıyoruz, berbat.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Güldür yüzümüzü Galatasaray!

Skor tahminim 3-1 Madrid galibiyeti,gönlümden geçen skor 2-2

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

http://www.galatasaray.org/ resmi sitenin gelmis geçmis en fon muzigi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bu kanalları nasıl eskıcez bır yardımcı olurmusunuz hıcbır bılgımız yok nasıl eklıyecegımız hakkında uydu alıcım turksat

Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri