Berabere bitebilir gibi geliyor. Ama Burak en kötü 1 tane atacak gibi geliyor bana...
AZ TV ve İdman TV (Azeri) kanalları maçı verecekmiş. Digiturk'te şifre oluyor mu acaba bilgisi olan var mı?
Berabere bitebilir gibi geliyor. Ama Burak en kötü 1 tane atacak gibi geliyor bana...
AZ TV ve İdman TV (Azeri) kanalları maçı verecekmiş. Digiturk'te şifre oluyor mu acaba bilgisi olan var mı?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Allah Allah Bizim digi turksat çanağından yayın alıyor. 150. kanalda AZ TV Azerbaycan ve ve 751. kanalda İdman Azerbaycan kanalları yayında izleyebiliyorum şuan. Benim merak ettiğim bu kanallar maç saatinde şifre koyup koymadığı?
İdman Azerbaycan kanalında şuanda maçın fragmanı verildi. Yerel saatleri ile 23:45'te yayın...
Futbolcu Bilgileri