Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Biz evde, deplasman, sokakta ve uzayda aynı futbolu oynuyoruz. Maçın kilit noktasını belirleyecek olan ise Lazio'nun bu durumu ne kadar bilip bilmediği. Eğer onlar bizim ev sahibi takım olarak, kazanmak için harıl harıl bastıracağımızı düşünüp, kontrollü bir biçimde oynamayı seçerse ekmeğimize yağ sürmüş olacaklar. Hayır, kendi futbollarını oynayıp tempo yaparak yüklenirlerse işimiz var.
...
Maç ortada geçecektir. Bu maçta Fenerbahçe kesinlikle varını yoğunu ortaya koyup avantajlı bir skor almalı. Yoksa İtalya'da işler zorlaşır. Başarılar Fenerbahçe !
Canım FEDA olsun sana !
İki takımın kalitesi de aynı sayılır.Her şeyden azar azar olur ama ortada geçen bir maç olurDileğimiz Fenerbahçe'nin kazanması.
Aykut Kocaman'ın oynatacağı oyunun beklenenin aksine beğeni toplayacağını düşünüyorum nedense.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
FB kazanır dedim ama niye dedim bilmiyorum. Lazio ile neredeyse eşitiz diyebilirim, iki takımın da kadro olarak ciddi silahları var. Ama iş orta sahaya gelince çok ağır basıyorlar, özellikle bizim oyuncuların yavaş ve hamle yapmada sıkıntılı olduğunu düşününce. Yine de çok coşkulu oynayıp kazanırız dedim.
Bu arada bence deplasmandaki maç daha rahat geçecektir. Hem seyircisiz olacak hem de FB gol atmak zorunda olmadığı zaman daha iyi oynuyor. Eğer kazanırsak veya gol yemezsek bir şekilde turu geçeceğimizi düşünüyorum.
Lazio'nun 11 eksiği var diye okumuştum. Foggia, Diakite, Brocchi, Zarate, Floccari gibi önemli isimler de var aralarında ve sanırım hepsi sakat. F.Bahçe, bu avantajı mutlaka değerlendirmeli. İtalya'daki maç da seyircisiz oynanacağı için işi burada bitirmesi gerekiyor.
ilk maci evimizde oynamamiz bu seviyede bir mac icin buyuk avantaj. sadece kazanmayi dusunucegiz. rakip her gol attiginda tur gitti diye stres yasamayacagiz. cunku telafisi mumkun olacak. son 90 dakikayi kendi evinde oynadiginda atilan deplasman golleri sikintiya sokar genelde. bu avantaj kura dolayisiyla bizde. sonuc ne olur bilemem ama kaybetmeyiz diye dusunuyorum. 1-0 ya da 2-0 guzel olur (:
2-1 gibi bir skorla kazanacagımızı düsünüyorum İtalya'da çok zorlanacagımız kesin.
Fenerbahçe'yi bu turun favorisi görüyorum. Fenerbahçe sekiz takım arasında Tottenham ile birlikte en formda takım bence. Emre transferinden ayrı olarak Webo'nun transfer edilmesi takımın çehresini değiştirdi.
Lazio'da çok eksik var. İlk maçtan iki , üç farklı bir skor çıkabilir. Buda ikinci maç öncesi yeterli olur.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Tarihin en kötü laziosu 11 sakat var.
Takım gerekli oyunu sahada ortaya koyacaktır.
Unutmayın finale son 360 dakika.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
iki "italyan" takımının mucadelesi şeklinde geçer. Savunmada daha dikkatli olan turu geçer.
Takımlar arasında hiçbir fark yok tam denk eşleşme. Fenerbahçe "Sow" ile biraz daha agır basıyor.
Her Avrupa maçından önce "10 sakatları var", "en önemli oyuncuları sakat", "kalecileri 3.kaleci" gibi geyikler atılır ortaya ama nedense hepsi oynar.
Rahat kazanacağımızı hissediyorum. Umarım öyle olur.
Gol yememek önemli. Gol yemeden kazanalım olmazsa berabere kalalım orası pek önemli değil. Önemli olan gol yemememiz.
3-0 alırız, içime doğdu. Hatta aldık sayalım şimdiden : )
...
Volkan - Gökhan - Yabo - Egemen - Hasan - Meireles - Salih - Cris - Kayt - Sow - Webo
Gol yemeden kazanırsak yüzde 60 turu geçeriz .
Salih'i sakat sakat oynattın heralde![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Salih sakat değil yahu son antremanda vardı![]()
İlk maça yetişemicek diye biliyorum antremana çıktı diye hemen maça çıkartmaz nüksetmesin![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
1-1 veya 1-0 biter,umarım gol yemeyiz
webo ve sow la rahat 2 gol atarız, umarım öne geçersek ortasahayı teslim etmeyiz
2-2 bitecekmiş gibi geliyor bana bu maç, kağıt üstünde pek gollü olmaz, sıkıcı olurmuş gibi duruyor ama yanıltacaklarını düşünüyorum.
Fenerbahçe'ye Avrupa yolunda başarılar.İnanıyorum ki bu turu geçeceklerdir.
12 saat sonra bu dakikalar, ya bir zaferin ya da derin bir hüznün anı : )
Bekle ki zaman geçsin maç başlasın...
...
Fenerbahçenin kazanacağını düşünüyorum. Başarılar.
ben 3-0 skor oynayacağım iddaa'da. Kazanacağımızı hatta Lazio'nun bizim ayarımızda olmadığını düşünüyorum. İnşallah haklı çıkarım.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly