ramos la xabi sarı gördü ikiside yok istanbulda bizden de burak ve dany yok
ramos la xabi sarı gördü ikiside yok istanbulda bizden de burak ve dany yok
Bence canlı izlemişlerdir beşiktaş galatasaray maçını ondan vermediler yoksa kesin verirlerdi yahu
Ve 2. maçta mourinho ronaldoyu filan getirmez diyenler olmuş herhalde mourinho'nun kişiliğini tanımayan kişiler yazdı mourinho cezalılar yerine modric ramos yerine de pepe oynar sorun yok yani kimse bu aşamada rakibini küçümsemez hem de rakip türkse
Bu arada basınımızda harika. Gaza getiren kendileri, ondan sonra hüsran yaşadık gibi başlıklar atanlarda. Adamlar daha dün Burak Yılmaz'ı , Ronaldo ile karşılaştırıyorlardı şimdi , Burak'a veryansın ediyorlar.
Birde maçı izlediğim yerde, Real Madrid'i destekleyen insanlar vardı. Hani hangi akla hizmet gelmişlerse izlemeye onuda anlamadım. Hatta aralarından biri , ''Kayseri-Belediye'yi ezersen, Allah sana gösterir.'' gibi birşeyler söyledi. Ancak o kadar medeni bir taraftar grubumuz var ki kalkıp, maçın o stresinden kafayı gömmedi. Tabii bu iki kişi için genelleme yapılmaz ancak bu durum gerçekten çoğu kişilerde var. Kardeşim tamam tutmayabilirsin, rakibi tutarsın hatta da bunu gelip orada söylemenin anlamı nedir ? Ondan sonra vay efendim, kavga nasıl oluyor.
Last edited by Alicanfmfan : 04.Nisan.2013 at 06:05
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu pozisyon penaltı ama devam ediyor Burak. Bir adım atıyor ve aklına geliyor aa ne yaptım diye. O darbeyi alan, adım atıp yere öyle düşmez. Neden kendini bırakıyorsun ki? Devam ediyorsun topla, attırabilirdi belki golü orada devamında orta yaparsa.
Hakem ilk pozisyona verebilirdi, vermeliydi ama Burak kendini devamında öyle bir bıraktı ki darbeden alakasız bir şekilde, hakem inanamadı gördüğüne. Burak sırf penaltıyı aldırmak için pozisyonu devam ettirip harcadı. Darbe geldiği anda öne bırak kendini, net penaltı. Ne diye devam edersin ki?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.