Böyle bir hamleyi Aykut Kocaman yapsaydı tepkileri düşünemiyorum![]()
Böyle bir hamleyi Aykut Kocaman yapsaydı tepkileri düşünemiyorum![]()
Valla ben normal buluyorum aslında birazbasit gol yiyoruz bunu engellemek adına iyi bi hamle ama Sneijder çıkmamalıydı.
![]()
Çizgi hakemi orada topu ne yaptılar sandı acaba ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Voleybolda top taşıma basketbolda ribaund futbolda penaltı değil oldu o zaman süper
Cimbom gol gol gol !
Drogba yoruldu
Pas sayısında 350'ye 327 üstünlük sağlamışız helal olsun Aslanlarımıza.![]()
ramos drogbaya uçan tekme atıyo faulu real lehine veriyo hakem , bildiğin torpilli bu barcelona ve madriid derken 3 ü yedik higuain
Bitti her şey bitti.
Ayaklari yere basan bir adam kafayla gol atti
ligdeki hakemlerde bi ton sonuca tesir eden hata yapıyolarda en azından bu kadar taraflı değiller olmayan faulden gol yedik penaltımız verilmedi yazık valla
burakta sarı yedi oda yok 2. maçta ahaha yazık penaltı bu pozisyon bide üstüne sarı yedi adam yazık
UEFA tamam kuraları anladık eyvAllah bari şu hakemlerde yapmayın şunu ya...
Yok artık o ne biçim sarıdır ya kafayı mı yedin hakem. Hadi anladık penaltıyı vermedin de bu kadarı da yuh.
Bırakın hakemleri,boşverin.Futbolun ''error''leri oldular artık,mavi ekran gelmezse iyidir.
Sneijder çıktı takım hücumda tamamen bitti. Burak saklandı sürekli. Tamam verilmeyen bir penaltımız var fakat Hamit'e 77'ye kadar sabretmek nedir ya ? Her topu ezdi ayağında. Saçmasapan toplar kaptırdı. Baktın olmuyor çıkaracaksın erkenden sabretmeyeceksin. Hadi Hamit çıktı diyelim, yapılan değişikliklerle kimin nerde oynadığı belli değil. Sen işleyen sistemi neden bozarsın anlamıyorum ki. İlk yarıda ki müthiş pozitif oyun gitti yerine ne yapacagını bilemeyen oyuncu sürüsü geldi. Bir takımın sistemi ile maç içerisinde bu kadar çok oynanmaz. İkinci yarının başında yasladı takımı geriye Terim iyice. Çok gereksiz bir değişiklikti. Sneijder'e bilet kesmekten artık vazgeçmeli hoca. Sneijder bu takımda önemli bir rol üstleniyor. Topu hızlı paylaşıyor ve güzel paslar çıkarıyor. Her an herşeyi yapabilecek bir oyuncu olması da ayrı bir konu.
Ayrıca nedir bu Drogba'nın frikik sevdası. Yeter abi. Yıldızsın diye vuracak değilsin her topa.
Last edited by Nocna Mora : 04.Nisan.2013 at 00:48
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ramos la xabi sarı gördü ikiside yok istanbulda bizden de burak ve dany yok
Tam Selçuk'luk yerdi ya, 90'a asardı oradan.
Canım FEDA olsun sana !
Ramos ve Xabi bilerek gördüler tahminimde. Tur nasılsa geldi ceza sınırından kurtulalım bari demiştir Mou bilerek görmüşlerdir.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Rezalet bir hakemdi. Bir penaltımızı vermedi, maçı 30 saniye erken bitirdi. İpleri de elinden kaçırdı zaten bir yerde.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Artık tur bitti 2. maç Ronaldo götürülmez belki İstanbul'a Morata falan oynar 1-1,1-0,2-1 gibi bir skorla biter İstanbul'da maç buraya kadar gelmekte güzel bi olay Real'e karşı Aslanlar gibi savaştık helal olsun Aslanlarımıza.
Rövanş maçı seyricisiz olabilir mi acaba meşalelerden dolayı?
Geçmiş olsun,helal olsun hepsine.Tebrikler Madrid'e.
Şimdi bütün dikkatimizi lige verme zamanı.