Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
Ne yani takımın eksiklerini, hatalarını söylemek skor yorumculuğu mu oldu ? Gördüklerimi söylüyorum ben. Varane'nin müthiş fiziğini sanırım fark etmedin. Hadi Burak'ı geçtim, Drogba'ya adım attırmadı adım. Her ikili mücadeleyi aldı neredeyse. Hatasız oynadı. 2-3 sene içerisinde dünyanın en kaliteli stoperi olur Varane.
Canım benim. O adamlar Varane ile karşı karşıya gelene kadar 3-4 adamla ugrasıyorlar zaten. Kademeli harika bir alan savunması var. Hea ayrıca varane ve Ramos'un bir artısı varsa o da hava toplarıdır. Onlara da Drogba sürekli vurdu. Ben öyle derinde oynayan stoper için aman aman oynadı demem. Çıkar John Terry gibi ortasahaya kadar yakın markaja, arkasına da adam kaçırmaz, o zaman derim ki helal olsun. Zaten çift ön libero var Xabi Alonso bile ortasahayı geçmemiş. Bekler nerdeyse ileri hiç çıkmamış ve bu saydıgım mevkilerdeki oyuncular topun bulundugu alanı cevrelemişler her yerde. Zaten varane ile karşı karşıya kalan adam bir çok badire atlatarak oraya geliyor. Bırakalım da fizik olarak ezsin biraz. Dediğim gibi takım ne zaman hücüma cıkmak ve topu orada tutmak zorunda kalır ben o zaman stopere stoper derim. Önceki maçlardan bahsetmiyorum ayrıca dün akşamdan bahsediyorum. Bu da önemli.