Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Real Madrid kazanır

28 59.57%
  • Berabere biter

7 14.89%
  • Galatasaray kazanır

12 25.53%
Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 307 sonuç

Konu: Real Madrid - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç

Benim de tahminim bu yöndeydi maç öncesi. Mourinho Galatasaray'a ve Fatih Terim'e saygı duyuyor. Onu aciz, komik duruma düşürmek istemedi diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

guzel oynadik iyi oynadik korkmadan oynadik madrid"de iyiydi kontradan 2 gol yedik galiba. bizim icin gruptan bu yil cikmak basariydi ve oylede oldu sansimiz yok 1-0 yada 2-0 bitseydi belki var derdim ama 3-0"dan sonra zor bu arada 3-5-2"de iyi oynadik bence maçin en kotusu riera,burak. maçin en iyi adamlari Dany,melo.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu arada basınımızda harika. Gaza getiren kendileri, ondan sonra hüsran yaşadık gibi başlıklar atanlarda. Adamlar daha dün Burak Yılmaz'ı , Ronaldo ile karşılaştırıyorlardı şimdi , Burak'a veryansın ediyorlar.

Birde maçı izlediğim yerde, Real Madrid'i destekleyen insanlar vardı. Hani hangi akla hizmet gelmişlerse izlemeye onuda anlamadım. Hatta aralarından biri , ''Kayseri-Belediye'yi ezersen, Allah sana gösterir.'' gibi birşeyler söyledi. Ancak o kadar medeni bir taraftar grubumuz var ki kalkıp, maçın o stresinden kafayı gömmedi. Tabii bu iki kişi için genelleme yapılmaz ancak bu durum gerçekten çoğu kişilerde var. Kardeşim tamam tutmayabilirsin, rakibi tutarsın hatta da bunu gelip orada söylemenin anlamı nedir ? Ondan sonra vay efendim, kavga nasıl oluyor.
    Last edited by Alicanfmfan : 04.Nisan.2013 at 06:05
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

-Galatasaray atacak- gibi geçiyor.

Aynen kardeşim görüntü aynen bu şekildeydi ama ne hikmetse "cesur" Fatih Terim korktu.
    Sneijder-Zan değişikliği ile turu verdi. Çok açık gözüktü, oyuncular da psikolojik olarak fazla ileri gitmeye çekindiler bu değişikliğin ardından. Oysa iyi oynuyorduk heyecan,gerginlik ve panikten iki saçma gol yemiştik. Bu maç 2-2 ye bile gelirdi. Futbol bu yapacak pek bişey de yoktu. O yuzden korkmaya gerek hiç yoktu.
    Yorumculara ayrı bir parantez açalım, nasıl bir yabancı hayranlıgıdır bu anlamadım. Yok Varane harika yok bilmem kim büyük yıldız. Hiç de öyle aman aman bir futbolcu yoktu sahada. Belki biraz Di maria.
    Varane'ın da üzerine 3-5 kişi gelsinler ben göreyim onu. Bir burak'ı kontrol ediyor kademesinde de 3 adam var. Bırak da iyi oynuyor gözüksün. Yine abarttıkça abarttılar Real Madrid'i oysa öyle aman aman bir takım yoktu karşımızda dün akşam.

Mourinho Realden bir İnter yaratmış sonunda ama.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Aynen kardeşim görüntü aynen bu şekildeydi ama ne hikmetse "cesur" Fatih Terim korktu.
    Sneijder-Zan değişikliği ile turu verdi. Çok açık gözüktü, oyuncular da psikolojik olarak fazla ileri gitmeye çekindiler bu değişikliğin ardından. Oysa iyi oynuyorduk heyecan,gerginlik ve panikten iki saçma gol yemiştik. Bu maç 2-2 ye bile gelirdi. Futbol bu yapacak pek bişey de yoktu. O yuzden korkmaya gerek hiç yoktu.
    Yorumculara ayrı bir parantez açalım, nasıl bir yabancı hayranlıgıdır bu anlamadım. Yok Varane harika yok bilmem kim büyük yıldız. Hiç de öyle aman aman bir futbolcu yoktu sahada. Belki biraz Di maria.
    Varane'ın da üzerine 3-5 kişi gelsinler ben göreyim onu. Bir burak'ı kontrol ediyor kademesinde de 3 adam var. Bırak da iyi oynuyor gözüksün. Yine abarttıkça abarttılar Real Madrid'i oysa öyle aman aman bir takım yoktu karşımızda dün akşam.

Mourinho Realden bir İnter yaratmış sonunda ama.
    aynen yorumculara gün doğdu

Hea ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Fatih Terim yine gol bulmamız gereken bir maçta sanırım Bosna deplasmanıydı, yine aynı şekilde hucumdan bir oyuncu cıkarıp defansı 3leyip bekleri oyuna sokmak istemişti. Yine çok eleştirmiştik çünkü takım butun dengesini kaybetmişti. Gol bulmayı geç pozisyon bile bulamamıştık aynısı oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Gökhan Zan - Sneijder değişikliği ilginç gibi duruyor ama keşke direk maça Gökhan Zan, Semih ve Dany ile çıksaymış Fatih Terim. 3 tane stoper ile defansif anlamda biraz daha güvenlik sağlanabilirdi. Sonuçta adamların markası, çapı belli. Direk 3 stoper ile başlasaydık keşke. 1-2 tane gol yerdik belki ama 3-0 olmazdı belki.

Çok müthiş takım valla Real Madrid. Ronaldo'nun attığı gol bile çok basit gibi duruyor ama Di Maria, Mesut onlar müthiş oynuyor. Üzerine Ronaldo ve Benzema eklenince tadından yenmiyor.

Arbeloa yerine Essien tercihi harika bir tercihti bencede. Arbeloa gibi düz bi bek yerine orta sahada da oynayan Essien'ini sağ bek tercih edişi Mourinho'nun çok iyi olmuş.

İlk yarıda Drogba'nın önüne çekip sol ayağıyla topu farklı yere gönderdiği bir şut var. O gol olsa belki bi özgüven falan gelirdi ama olmadı. Eboue'nin de şutu gol olabilirdi ama olmadı.

Burak yarattığı kötü imaj dolayısıyla mıdır nedir bu sefer cidden ayağına basıldı ama gene penaltıyı alamadı. İlk defa net ayağına basmışlar yani penaltı olabilirdi.

Khedire ile Essien'in topu sıkıştırdığı yerde de penaltı verilebilirdi. Hakemler genel olarak iyi değildi ama bu zaten bahane değiil. Madrid'le oynuyorsunuz. 4-5 tane yersiniz falan diyolardı çok bilen kişiler, ama gördük aslan gibi mücadele etti takım. Defans yapmadı 90 dakika. Ama keşke yapsaydı anasını satim ya.

Son golü yemesek iyiydi. Hayırlısı artık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

5-3-2- 3-5-2 nasil korkak bir taktik anlamadim ya siz goremediniz yada ben yanlis gordum eboue-riera hep ilerdeydi zaten olmasi gereken odur 5-3-2"de demek istedigiim bu degil semih-dany de yine full ileri cikti geride gokhan melo kaldi aslinda 2. yari iyiydik ama 2-0"dan sonra oyuncularda ozguven eksikligi cok netti.

maçin en iyi adamida "NET" dany idi cok iyi kademelerde bulundu 5-6 rahat yerdik bence.
    Last edited by byariff : 04.Nisan.2013 at 14:42

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray dün gece, 3-0'ı hak edecek bir futbol oynamadı bence. 2-3 net gol kaçırdı ve net 2 penaltısı verilmedi. Tabii, Real Madrid de kendisini fazla sıkmadı. Sadece bulduğunu attı ve işi bitirdi.

Rövanş, ülke puanı açısından önem taşıyor artık sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

F.Terim'in çaresiz kalması çok normal. Zaten belli başlı seçenekler var, o yüzden her maç aşagı yukarı aynı şeyi yapıyor. Sneijder-Amrabat değişikliği gibi. Ama bu maçta uzun zaman sonra ilk kez bocaladığını gördüm hocanın. İlk değişiklik (mantıklıydı) dışında oyuna müdahale etmek için çok geç kaldı. En azından Hamit-Sabri değişikliğini beklerdim. Sabri, Hamit kadar top taşıyamasa da kaptırılan toplarda hızlıca geriye geliyor.

Bir de; sanki yenersek olay, yenilirsek kolay düşüncesi; takıma biraz gem vurmuş. Özellikle 2. golden sonra bazı oyuncuların 'zaten olmazdı' şeklindeki ifadelerini sezdim.

Mücadele iyiydi. R.Madrid de Man Utd. gibi kendinden kalitesiz ekiplere karşı boğucu oynamıyor, fırsat oluştuğunda kalitesini kullanarak gole çeviriyor. Karşımızda B.Münih gibi arsız bir takım olsa çok daha fazla zorlanırdık düşüncesindeyim. Man Utd. maçlarında daha iyiydik. Yani en azından öyle gözüktük. R.Madrid'in Man Utd. farkı fırsat yaratma ve yarattığı fırsatları bitirme açısından çok üst düzey ayaklara sahip. Yediğimiz birinci ve ikinci gol (evet, savunmamızın hataları var ama) usta işi. Üçüncü gol de öyle fakat üçüncü gol de bizim savunma hatamız daha ön planda.

Bunun dışında pozisyonlar bulduk. Yarım pozisyonlar bulduk. Ancak Drogba birden fazla karşı karşıya sayılabilecek pozisyon kaçırıyorsa; bunları atmalıydık demekten başka birşey gelmez elden.

Rövanş için R.Madrid'in hem cezalıları var hem de bazı oyuncuları getirmeyeceğini düşünüyorum Mourinho'nun. Turu geçmek hayal olur. Zira R.Madrid 11'inde kim oynamazsa oynamasın; yine de bize karşı tehlike yaratıp İstanbul'da gol bulacaktır. İstanbul'da turu geçirmese de bir galibiyet almak gerekir. Alınacak galibiyet hem taraftar için, hem ülke puanı için, hem de galibiyetten alınacak para için önemli.

Maç konusundaki ilk mesajimda da dediğim gibi; takımımı yine de tebrik ediyorum. 1.5 yıl önce temelleri sıfırdan atılmış bir oyuncu topluluğu olarak yerel ligde başarı yakalayabilirsiniz ancak Avrupa'da özellikle ŞL'de buralara kadar gelmenin başarı olduğu kanaatindeyim.

Bundan sonra yapılması gereken ligi şampiyonlukla tamamlayıp; seneye tekrar gruplardan başlamak ve üst turlar için üstüne koyarak ilerlemek. Zira direkt olarak gruplardan başlamayıp ön eleme oynarsak sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. Ön elemeler Türk Futbolunun karabelası.

sakary Ali Misafir

Galatasaray'ın bu kadar yürekli oynaması iyi birşey ama bu kadar kolay pozisyon vermemesi gerekirdi. Bir önceki turda Manchester United'ın bile Real Madrid karşısında nasıl bir stratejiyle oynadığını gördük. Bu seviyedeki karşılaşmalarda takımların ilk amaçları savunma oluyor. Kolay pozisyon vermemek oluyor.

Belki 1-2 pozisyonu gole çevirebilmiş olsak farklı olabilirdi ama ne diyelim sağlık olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Genç takım, tecrübe eksikliği falan diyoruz ama bu birazda yetenek ile alakalı. Bakın Dortmund'a, genç bir takım. Belkide Şampiyonlar Liginin en genç takımı ama fırtına gibi oynuyorlar. Ayrıca Varane'de 19 yaşında ve Drogba'yı, Burak'ı nasıl kilitlediğini herkes gördü. Dediğim gibi biraz yetenek ile alakalı. Yanlış anlaşılmasın, Galatasaray'lı futbolculara yeteneksiz falan dediğim yok. Ama kalite farkı ortaya çıkıyor işte.

Buradan turun gelebileceğini sanmıyorum ancak güzel bir deneyim oldu GS adına. Herşey için teşekkürler.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Ayrıca Varane'de 19 yaşında ve Drogba'yı, Burak'ı nasıl kilitlediğini herkes gördü..
    Vay be adam 2 santraforu birden marke etmiş helal.
    Bence , skor yorumculugu bu kusura bakma.
    Varane hiçbir şey yapmadı. Kademesinde 3 kişi olan stoper, ceza sahası dibine kadar savunma çizgisi. Sonra Varane yetenek. Valla orada Semih oynasa yetenegin kralı o zaman.
    Manu 10 kişi kalmayıp 2yi bulsaydı ve Real savunmayı birazcık öne cıkarsaydı görürdüm o yetenegi ben açıkcası.
    Dün yetenek babında RM'li ve GS'li oyuncular arasında hiç bir fark yoktu. Farkı yaratan özgüven rahatlık ve oturmuşluktu. Hele hele Benzema ya da Higuain den biri Tr ligine bir takıma gelsin burada her allahın günü yerden yere vururuz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Onu bunu bilmemde ŞL'de bi tek biz gol atamadık Real'e.Drogba ile Burak Varane'yi geçemediler uzaktan şutlar bulduk bi de Eboue ile ceza sahası içinden şutumuz oldu bence Varane hiçbir şey yapmadı demek haksızlık olur Messi'yi bile çok iyi tutmuştu adam Barça maçında.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Real Madrid'in dün kötü gözükmesinin sebebi skoru erken bulup kendini sıkmaması ve kasmaması bunun nedeni de Mourinho'nun Terim ile arkadaş olmasıdır. Madrid sürekli atmaya gitse 5-6 olurdu ki buldukları 1-2 pozisyonda da özellikle Di Maria cömertce harcadı. Varane ile Semih'i bir tutmak subjektifliktir. Maçı daha dikkatli izlerseniz ilk müdaheleleri yerinde olan bir isim daha 19 yasında ve bu arenada ki ilk maçları doğal olarak aksıcağı zamanlarda olucak ama kumaşı var.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Ya Kral alan savunması mantıgı var adamlarda. Hala varane yıldız bilmem ne.
    Adam süper 3 kademeli bir alan savunması oturtmuş orada.
    Yoksa dengesiz bir savunmacı Varane. Hele hele Ramos. Mourinho gidince ikisini de görücem ben stoperde. Bu kadar da abartmak olmaz iki adamı kilitlemiş ya.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Real Madrid'in dün kötü gözükmesinin sebebi skoru erken bulup kendini sıkmaması ve kasmaması bunun nedeni de Mourinho'nun Terim ile arkadaş olmasıdır. Madrid sürekli atmaya gitse 5-6 olurdu ki buldukları 1-2 pozisyonda da özellikle Di Maria cömertce harcadı. Varane ile Semih'i bir tutmak subjektifliktir. Maçı daha dikkatli izlerseniz ilk müdaheleleri yerinde olan bir isim daha 19 yasında ve bu arenada ki ilk maçları doğal olarak aksıcağı zamanlarda olucak ama kumaşı var.

terim mourinho dostlugu var tamam ama son 3. golden sonra madrid oyle bir gol kacirdiki mourinho çildirdi direk yedek klubesine oturdu bence bunlar bahane ha suda bi gerçekki madrid obur maclara gore cok tempolu oynamadi.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    terim mourinho dostlugu ama son 3. golden sonra madrid oyle bir gol kacirdiki mourinho çildirdi direk yedek klubesine oturdu bence bunlar bahane ha suda bi gerçekki madrid obur maclara gore cok tempolu oynamadi.
    Tabi canım dost olmasalardı 10 yerdik.
    3-0 yenildik ya gün doğdu bazılarına.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vay be adam 2 santraforu birden marke etmiş helal.
    Bence , skor yorumculugu bu kusura bakma.
    Varane hiçbir şey yapmadı. Kademesinde 3 kişi olan stoper, ceza sahası dibine kadar savunma çizgisi. Sonra Varane yetenek. Valla orada Semih oynasa yetenegin kralı o zaman.
    Manu 10 kişi kalmayıp 2yi bulsaydı ve Real savunmayı birazcık öne cıkarsaydı görürdüm o yetenegi ben açıkcası.
    Dün yetenek babında RM'li ve GS'li oyuncular arasında hiç bir fark yoktu. Farkı yaratan özgüven rahatlık ve oturmuşluktu. Hele hele Benzema ya da Higuain den biri Tr ligine bir takıma gelsin burada her allahın günü yerden yere vururuz.
    Ne yani takımın eksiklerini, hatalarını söylemek skor yorumculuğu mu oldu ? Gördüklerimi söylüyorum ben. Varane'nin müthiş fiziğini sanırım fark etmedin. Hadi Burak'ı geçtim, Drogba'ya adım attırmadı adım. Her ikili mücadeleyi aldı neredeyse. Hatasız oynadı. 2-3 sene içerisinde dünyanın en kaliteli stoperi olur Varane.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tabi canım dost olmasalardı 10 yerdik.
    3-0 yenildik ya gün doğdu bazılarına.
    Belli sende gaza gelip asarız keserizcilerdenmişsin yenilince sağlam üzülmüşsün

Real ligde ki gibi skordan sonra tempoyu korusaydı, düşürmeseydi 5 mi yerdiniz 10 mu yerdiniz bilemem. Gayet rolanti de oynadılar Xabi ve Ramos'un kart görmesinin sebebi de tur nasılsa garanti öbür maçlarda sıkıntı olmasın olayıydı. Varane'ı bu kadar küçültmende dediğim gibi subjektiflik. O yaşta onun kadar iyi birini söyleyebilirmisin ? Mourinho gibi bir teknik adam bu oyuncuları izlemiyor Pepe'yi ondan yedek bırakıyor Varane'ı oynatıyor zaten dimi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ceyrek final cimbomun genc oyunculari icin guzel bir tecrube oldu bence. ozellikle semih bu yasinda cok cok onemli maclari geride birakti. bunlar cimbom icin pozitif seyler. dunku macta danny cok iyidi bence, transfer sezonunda burakla beraber danny de on plana cikabilir. selcuk istedigimiz formda degildi. hamitse sanki takimin pas trafigindeki son durakti dun gece. mac boyunca madridli oyuncular en cok presi hamite uyguladilar, o yuzden cok fazla top kaybi yapti. madrid macin hicbir bolumunde tempoyu yukseltmedi. macin baslarinda mesut ve di maria ile sagbekte essienin bindirmeleri etkili oldu. onun disinda rolantide gitti, belki terim riski goze alip tempoyu yukseltmeliydi. en azindan bir gol bulabilmek icin. ancak 2. yari tam tersi oldu, tempo daha da dustu. beklenen gerceklesti, daha istahli bir rakibin olmamasi dun gece icin cimbomun sansiydi. mazallah bayern falan olsaydi dun gece kabus gibi bir gece yasayabilirdik.

Ne yani takımın eksiklerini, hatalarını söylemek skor yorumculuğu mu oldu ? Gördüklerimi söylüyorum ben. Varane'nin müthiş fiziğini sanırım fark etmedin. Hadi Burak'ı geçtim, Drogba'ya adım attırmadı adım. Her ikili mücadeleyi aldı neredeyse. Hatasız oynadı. 2-3 sene içerisinde dünyanın en kaliteli stoperi olur Varane.
    Canım benim. O adamlar Varane ile karşı karşıya gelene kadar 3-4 adamla ugrasıyorlar zaten. Kademeli harika bir alan savunması var. Hea ayrıca varane ve Ramos'un bir artısı varsa o da hava toplarıdır. Onlara da Drogba sürekli vurdu. Ben öyle derinde oynayan stoper için aman aman oynadı demem. Çıkar John Terry gibi ortasahaya kadar yakın markaja, arkasına da adam kaçırmaz, o zaman derim ki helal olsun. Zaten çift ön libero var Xabi Alonso bile ortasahayı geçmemiş. Bekler nerdeyse ileri hiç çıkmamış ve bu saydıgım mevkilerdeki oyuncular topun bulundugu alanı cevrelemişler her yerde. Zaten varane ile karşı karşıya kalan adam bir çok badire atlatarak oraya geliyor. Bırakalım da fizik olarak ezsin biraz. Dediğim gibi takım ne zaman hücüma cıkmak ve topu orada tutmak zorunda kalır ben o zaman stopere stoper derim. Önceki maçlardan bahsetmiyorum ayrıca dün akşamdan bahsediyorum. Bu da önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Canım benim. O adamlar Varane ile karşı karşıya gelene kadar 3-4 adamla ugrasıyorlar zaten. Kademeli harika bir alan savunması var. Hea ayrıca varane ve Ramos'un bir artısı varsa o da hava toplarıdır. Onlara da Drogba sürekli vurdu. Ben öyle derinde oynayan stoper için aman aman oynadı demem. Çıkar John Terry gibi ortasahaya kadar yakın markaja, arkasına da adam kaçırmaz, o zaman derim ki helal olsun. Zaten çift ön libero var Xabi Alonso bile ortasahayı geçmemiş. Bekler nerdeyse ileri hiç çıkmamış ve bu saydıgım mevkilerdeki oyuncular topun bulundugu alanı cevrelemişler her yerde. Zaten varane ile karşı karşıya kalan adam bir çok badire atlatarak oraya geliyor. Bırakalım da fizik olarak ezsin biraz. Dediğim gibi takım ne zaman hücüma cıkmak ve topu orada tutmak zorunda kalır ben o zaman stopere stoper derim. Önceki maçlardan bahsetmiyorum ayrıca dün akşamdan bahsediyorum. Bu da önemli.
    mourinho gecen sene TT arenada fenerle yaptiginiz ve stochun attigi golle 2-1 kaybettiginiz maci izlemis herhalde o mactan pek farki yok gibi anlattiklarinin... tabii o donemki fener savunmasi bu madridin yarisi degildir, orasi ayri.

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Belli sende gaza gelip asarız keserizcilerdenmişsin yenilince sağlam üzülmüşsün

Real ligde ki gibi skordan sonra tempoyu korusaydı, düşürmeseydi 5 mi yerdiniz 10 mu yerdiniz bilemem. Gayet rolanti de oynadılar Xabi ve Ramos'un kart görmesinin sebebi de tur nasılsa garanti öbür maçlarda sıkıntı olmasın olayıydı. Varane'ı bu kadar küçültmende dediğim gibi subjektiflik. O yaşta onun kadar iyi birini söyleyebilirmisin ? Mourinho gibi bir teknik adam bu oyuncuları izlemiyor Pepe'yi ondan yedek bırakıyor Varane'ı oynatıyor zaten dimi
    Tabi ki çok üzüldüm o ayrı mesele sen üzülmediysen o da senin milli duygularınla ilgili sorunun.
    Gun gelir de siz de umarım Real ile oynayacak durumlara gelirsiniz sizi de görürüz.
    Yaşın tutar mı tutmaz mı bilemem ama örnek istiyorsan Lazio'lu Nesta'yı izlemiş olsaydın farkı biraz olsun anlardın. Dün akşam Varane bireysel olarak öyle aman aman bir futbol oynamadı. Nokta.

Ayrıca gelip burada sürekli Gs'yi Avrupa'da destekliyormuşsun gibi hiç davranma, eminim her yediğimiz golde içinden kıs kıs güldün. Hatta Boga'ya Hala Madrid pankartını bile sen asmış olabilirsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Varane konusuna tamamen subjektif bakıyorsun. Ne demek istediğimi birkaç sene sonra anlayacaksın.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    mourinho gecen sene TT arenada fenerle yaptiginiz ve stochun attigi golle 2-1 kaybettiginiz maci izlemis herhalde o mactan pek farki yok gibi anlattiklarinin... tabii o donemki fener savunmasi bu madridin yarisi degildir, orasi ayri.
    5 yaşındaki çocuklar bile bilir Mourinho'nun kazandıgı başarıların büyük maçlarda yarattıgı delicesine kapalı alan savunmasına borçlu olduğunu. Bizi de büyük bir takım gibi, büyük bir maç gibi görmüş adam.

Varane konusuna tamamen subjektif bakıyorsun. Ne demek istediğimi birkaç sene sonra anlayacaksın.
    Ben dün akşamdan bahsediyorum. Genel performansından değil. Dün akşam ne dersen de öyle aman aman bireysel bir savunmadan bahsedemeyiz Varane için.
    Yoksa geleceği yok berbat oyuncu demiyoruz. Adam 19'unda Real de oynuyor. Demek istediğim dünkü maçta bu kadar abartılacak kadar bir performans sergilemediği. Ayrıca örnek istedin e onu da verdim. Dünya da bunun zaten çok örnegi var. İlk 19 yaşında üst düzey maçlarda stoper oynayan oyuncu Varane değil ki.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mourinhonun takimlari her zaman kati savunma yapar ki, rakibe gore davranmaz. belki dunyanin en iyi kontraatak takimidir. her maca ayni cikiyorlar, bu seferkinde biraz daha temkinli oynadilar, belli ki evlerinde gol yemek istememisler. daha ilk yaridan 2-0 olmasaydi bekler ya da xabi geride durmazdi zaten (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ramos'u Mourinho gidince mi göreceğiz? Yapma Allah aşkına.. Sanki bilmediğimiz, izlemediğimiz bir oyuncu..

Bir de demişsin ki "Varane'ın karşısına 3 kişi gelsin göreyim o zaman". Karşısına 3 kişi gelip de çaresiz kalmayan stoper gösterebilir misin?

Karşı takımın yeteneğini mi küçümsedin yoksa GS'yi mi çok yücelttin bilmiyorum kafanda. Ama söylediklerin benim futbol bilgimle tamamen zıt.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Futbolu satın alan bir takıma karşı oynadık tabi hakemin hatalı kararları da bu skorun ortaya çıkmasında rol oynadı

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri