Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Real Madrid kazanır

28 59.57%
  • Berabere biter

7 14.89%
  • Galatasaray kazanır

12 25.53%
1 ile 30 arası toplam 307 sonuç

Konu: Real Madrid - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ramos'u Mourinho gidince mi göreceğiz? Yapma Allah aşkına.. Sanki bilmediğimiz, izlemediğimiz bir oyuncu..

Bir de demişsin ki "Varane'ın karşısına 3 kişi gelsin göreyim o zaman". Karşısına 3 kişi gelip de çaresiz kalmayan stoper gösterebilir misin?

Karşı takımın yeteneğini mi küçümsedin yoksa GS'yi mi çok yücelttin bilmiyorum kafanda. Ama söylediklerin benim futbol bilgimle tamamen zıt.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Ramos'u Mourinho gidince mi göreceğiz? Yapma Allah aşkına.. Sanki bilmediğimiz, izlemediğimiz bir oyuncu..

Bir de demişsin ki "Varane'ın karşısına 3 kişi gelsin göreyim o zaman". Karşısına 3 kişi gelip de çaresiz kalmayan stoper gösterebilir misin?

Karşı takımın yeteneğini mi küçümsedin yoksa GS'yi mi çok yücelttin bilmiyorum kafanda. Ama söylediklerin benim futbol bilgimle tamamen zıt.
    Ben hiç öyle bişey demedim. yanlış anlamışsın.
    Ramos'u hiç izlememişsin valla bence. Real madrid'liler bile stoperde oynamasından tedirgin.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ben hiç öyle bişey demedim. yanlış anlamışsın.
    Ramos'u hiç izlememişsin valla bence. Real madrid'liler bile stoperde oynamasından tedirgin.
    Ramos şu an T.Silva ile birlikte dünyanın en iyi iki stoperi neyin tedirginliği . Bence sen yeteri kadar izlememişsin. Çok geriye gitmeye gerek yok. Geçen yaz düzenlenen Avrupa şampiyonasındaki performansı ile herkes taraftarından beğeni kazandı. Stoper bölgesinde verdiği katkı muazzam. Her bakımdan bir numara stoper Ramos. Onun gibi mücadeleci bir stoper daha yok Silva ile birlikte. Puyol var malum yaşı ilerledi.

Varane konusunda Real dünya kadar para saysa Varane gibi stoperi kolay kolay bulamazdı. Bu genç yaşında bu seviyede oynayabiliyor 2,3 yıl sonra o takımın tamamen değişilmesi olacak. Jose'nin taktik anlayışı falan bunlar dediğin gibi önemli etken ama 5,6 sezon sonra ilk defa o bölgeye üst düzey iki oyuncu oturttular. En son Hierro - Helgurero ikilisinin uyumu vardı. Bu ikiliden sonra geriye çok adam gelip gitti. Ama hiç biri dikiş tutturamadı.

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Ramos şu an T.Silva ile birlikte dünyanın en iyi iki stoperi neyin tedirginliği . Bence sen yeteri kadar izlememişsin. Çok geriye gitmeye gerek yok. Geçen yaz düzenlenen Avrupa şampiyonasındaki performansı ile herkes taraftarından beğeni kazandı. Stoper bölgesinde verdiği katkı muazzam. Her bakımdan bir numara stoper Ramos. Onun gibi mücadeleci bir stoper daha yok Silva ile birlikte. Puyol var malum yaşı ilerledi.

Varane konusunda Real dünya kadar para saysa Varane gibi stoperi kolay kolay bulamazdı. Bu genç yaşında bu seviyede oynayabiliyor 2,3 yıl sonra o takımın tamamen değişilmesi olacak. Jose'nin taktik anlayışı falan bunlar dediğin gibi önemli etken ama 5,6 sezon sonra ilk defa o bölgeye üst düzey iki oyuncu oturttular. En son Hierro - Helgurero ikilisinin uyumu vardı. Bu ikiliden sonra geriye çok adam gelip gitti. Ama hiç biri dikiş tutturamadı.
    Aslında o ikilinin orjinali Hierro-Karanka. Helguera rotasyon için alınmıştı. Karanka'nın sakatlıkları sayesinde şans buldu bunu da iyi kullandı ama Karanka tekrar form tutmaya başlayınca ve alttan o dönem çok büyük yıldız olarak lanse edilen Pavon gelince Helguera o performansının karşılığını ön libero olarak aldı. O şekilde devam etti bir süre. Yani aslında orada tutturulan savunma Hierro-Karanka idi. Çok iyi hatırlıyorum o dönemleri. Neyse bu öyle bir anektod olsun.

Ramos çok iyi bir sağ bek ama ortalama bir stoper. Sürekli ters kademe hataları, kendi kalesine goller, saçma sapan pozisyonlarda kart görmek, arkası dönük oyunculara faul/penaltı yapmak. Hep bunları görüyorum ben Ramos'tan. Manu maçında da ne kadar berbat bir performans sergiliyordu hepimiz net seyrediyorduk fakat kırmızı kart işin rengini değiştirmişti.

Gelelim Varane'ye, tabi ki geleceği olan bir oyuncu ama maçtaki performansında aman aman bir şey yoktu ben bunu söylüyorum zaten. Herkes abartıyor sanki Varane sayesinde biz gol atamadık o kaleye, yok öyle bir şey. Ben Real Madrid'in stoper ikilisinin çok da uyumlu ve güven veren oyuncular olmadığını da söylüyorum ayrıca. Bir tane ne yapacagı belli olmayan Ramos yanında da yetenekli ama henuz 19 yasında olan bir genç. Bir de şey konusu var Mourinho neden Pepe'yi oynatmıyor da bunları oynatıyor. Soruyorum ben de Diego Lopez daha iyi bi kaleci miydi de Casillas'ın yerine transfer edildi ? Mourinho oynatır hep yapmıştır böyle şeyler o oynatıyor diye bir oyuncu süperdir diye bir konu yok. O da zaten çok iyi biliyor bunu, ön liberolarını iyice yapıştırıyor cezasahasına dogru, eskiden Khedira sürekli savunma arkasına koşu yapardı ne oldu onlar ? Xabi alonso orta yuvarlağa basardı top takımındayken ne oldu o ? Yani bugun heyecanlı ve gergin Galatasaray'ı 3-0 yendi diye Real'i bu kadar abartmak niye? Grubunda 2. olmuş. Şaibeli bir maçın ardından ceyrek finale çıkmış , ligde çoktan havlu atmış bir takım. Mourinho bu sene net başarısız. Galatasaray gelmez Dortmund falan gelseydi de bu turu bile zor geçecek durumdaydı R.M. Bu sezon nasıl futbollarla ne maçlar kaybettiler.

Mesaj Yetkileri