Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

22 75.86%
  • Berabere biter

6 20.69%
  • Lazio kazanır

1 3.45%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 134 arası toplam 134 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Lazio | Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final 1. Maç

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ben birşey soracağım. Bu resimler dolasıyor internette de , bu maçta da Real Madrid atkıları açılmış, var mı doğruluk payı ?
    Vardır, açılmıştır, açılacaktır da. Engel olmak çok zor. Galatasaray aleyhine tezahürat da yapıldı sanırım. Benim de tasvip ettiğim şeyler değil ama bunların önüne geçilmesi maalesef çok zor ülkemizde. Herksin düşüncesi farklı oluyor, değiştirmesi de çok zor. Bu sadece Kadıköy'de oluyor da değil. Tüm dünyada var böyle şeyler.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yok ben genelleme yapmadım zatende. O tip insanlara sinir oluyorum. Hatta nefret ediyorum. Hangi takımlı olursa olsun. Bu kadar mı zor ? Yani sevmiyorsan takımı, rakibini niye desteklersin ki. Niye onun bayragını açarsın ?

Ben mesela Fenerbahçe'yi hayatta tutmam. Ancak gidipte rakibinide desteklemem. Bu kadar basittir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

niye yoruma tepki geliyorki aykut kocaman mactan sonra kendi agziyla söyledi rakip 11 kisi olsaydi durum farkli olurdu diye 10 kisi kaldiktan sonra yaptigi hamle ile maci kurtardi yoksa fener bu mactada farkli bir oyun oynamadiki.. her zamanki yavas tempolu kontrollü oyunu oynadi 2 kere direkten dönen topta var tabi onlarida unutmamak lazim genel olarak fena degildi takim..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ekşisözlük'te yazmış birisi. 2. goldeki o 3 kişinin hamle yapması benim de çok hoşuma gitmişti. Aykut Kocaman çekilirdi geriye, rölantiye alırdı takımı. Ama maçın son dakikalarına, özellikle ilk golden sonra da yüklenmeye devam ettik.

sıkı bir galatasaray taraftarı olarak fenerbahçenin oyun iştahına hayran kaldım bugün.
    caner'in şutunda kaleciden dönen topa kuyt'la beraber 2 kişi daha hamle yapmıştı. bu pozisyon fener'in nasıl bir aşk ve coşkuyla oynadığını özetliyordu. dün galatasaray'da ben bu iştahı görememiştim şahsen, belki de dün galatasaray'da eksik olan şey de buydu.
    (ankaragucume gidiyor boyle yasamak, 05.04.2013 00:06)
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence bu maç futbolu konuşmayalım önemli olan kazanmaktı.

Ama Hakem'i tebrik etmeden de geçmeyelim.
    Ne Kaleci'nin daha ilk dakikadan başlatmış olduğu oyunu soğutma girişimine müsaade etti. (İkinci yarının başında hemen kesti cezasını) Ne kırmızı yiyen elemanın sert futboluna müsaade etti (Diğer tüm itirazlara rahatlıkla verdiği sarı kartlar cabası) ne de bizim tutukluğumuza müsaade etti (hem kötü ve tutuk giden oyun, hem şanssız direkler) Penaltıyı verdi ve skoru açtı.

1-2 maç daha şu hakem şansı bizde olsa, Finale kadar uzanmak zor değil bence.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Dikkat ederseniz son haftalarda ben futbol yorumu yapmıyorum.. Çünkü takım fazlasıyla konuşuyor ve cevap veriyor..

Bugün stad muazzamdı. Resmen şov yaptık, ben uzun zamandır böyle bir taraftar içerisinde izlememiştim maçı.. Umarım bundan sonraki her maçta bu istek ve arzu olur tribünlerde..

FB maçın başından sonuna topun hakimiydi. Lazio beraberlik ya da 1-0 yenilgi için gelmiş gibiydi. Daha ilk dakikalardan itibaren tempoyu düşürmeye çalıştılar. Belki hucumda aman aman etkili olamadı FB, penaltı da biraz şanş işi oldu ama o penaltı olmasa bile Fb bir türlü gol atacak gibiydi.
    Ayrıca şeker gibi bir hakem vardı sahada. Çok adil yönetti. Bir tek ilk dakikalarda Mehmet Topaldı sanırım sanki son adam faulu yaptı gibi geldi, ama o da çok net değildi.

Haklı sevinç yaşıyor FB'li taraftarlar fakat hafta arası Roma maçında ters bir sonuç alırsa Lazio, ki bence Roma'dan daha iyi takım. Olimpiyattaki seyircisiz maç biraz zor olabilir. Çünkü Lazio dün kötü oynasa bile kumaşı oldugunun sinyallerini verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@barahir

Mehmet stadın içinde veya yakınında olan herkes tribünlerin coşkusundan bahsediyor, maçı tv'den izleyen herkes ve ben 80 dakika boyunca bu ne sessizlik ne top bizdeyken tepki var ne de rakipteyken diye söyleniyorduk, ne zaman gol geldi tribünler canlandı sesler kesilmedi. Bir tezatlık var ama hayırlısı : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

fenerbahçe her zamanki gibi ilk devre kontrollü ve sabırlı oynadı.doğru da yaptı ve 2. devre daha atak oynayarak golleri buldu ve büyük bir avantaja sahip oldu. hakem de çok iyiydi

bir galatasaraylı olarak ülkemizden bir takımın bir kez daha avrupa kupası finalinde boy göstermesini çok isterim. etrafınızda ya da sanal alemde rakip takımı destekleyen dengesizlerin olduğu gibi fnerbahçe bu kupada finale çıkar ve inşallah kupayı da alırsa etrafta kendi başarılarına sevinmekten ziyade beşiktaş ve galatasaray taraftarlarına laf giydirme çabasında olan insanlar da olacak ben buna hazırım.keşke fenerbahçe kupayı alsa da türkiye adına yeni bir başarı daha gelse
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçti ve haliyle sıkıcı oldu. 30. dakikadan sonra uyuduğumu hatırlıyorum. 2. yarı özellikle kırmızı karttan sonra maç zevkli bir hal aldı. Ama ne olursa olsun FB çatur çutur oynadı kırmızı karta falan bakmamak lazım. Tebrikler, helal olsun ! Rövanşta 1 gol yetiyor artık, FB orada yenilse bile turu vermez artık buradan.

Sow, Aykut Kocaman'ın ensesine iyi yapıştırdı, ona çok güldüm.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @barahir

Mehmet stadın içinde veya yakınında olan herkes tribünlerin coşkusundan bahsediyor, maçı tv'den izleyen herkes ve ben 80 dakika boyunca bu ne sessizlik ne top bizdeyken tepki var ne de rakipteyken diye söyleniyorduk, ne zaman gol geldi tribünler canlandı sesler kesilmedi. Bir tezatlık var ama hayırlısı : )
    İbrahim seni temin ederim bu maç gol ile coşmadık.. Ben ilk kez verilen her karar tepki veren, top rakipteyken ıslıklayan bir tribün gördüm bugün. 3 yıldır maça gidiyorum ilk kez bu sefer hakkını verdik. Bilmiyorum Spiker sesi duyulsun diye ses kısılmış olabilir, zira devre arasında arkadaşla konuştum bu ne sessizlik diyordu.

Tribün açısından ufak bir referans Kuyt'un maç sonu açıklamalarıdır bence.. Keşke her Fenerbahçeli dün akşam stadda olabilseydi..

Nesil
    2006

Yalnız dün hemen kırmızı karttan sonra Meireles bir gol kaçırdı eğer o top filelere gitseydi maç çok farklı yerlere gidebilirdi veya o 5 dakikaya bir kaç dakika daha eklense. 2-0 garanti bir skor değil, ama umarım rövanşda da kazanarak turu geçeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    mukemmel , hep dandik rakipler ya , bizim yendiğimiz takım bir anda kötüleşiyor nedense

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri