Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 84.62%
  • Berabere biter

1 3.85%
  • Mersin İdman Yurdu kazanır

3 11.54%
Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 407 sonuç

Konu: Galatasaray - Mersin İdman Yurdu | STSL 28. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Trtsporda İmparator var. Efsane konuşuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kalecinin elinden sakatlık geçirmesi havadan üstüne gelen topu komik bir şekilde içeri almasını gerektirmiyor sanırım ?
    Kaleci topu sanırım röveşata ile çıkaracaktı.Hatta Higiuta gibi çıkarması gerekiyordu.

Kusura bakma,özür dilerim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kaleci topu sanırım röveşata ile çıkaracaktı.Hatta Higiuta gibi çıkarması gerekiyordu.

Kusura bakma,özür dilerim.
    Sakatsa oyundan çıkar bu üstüne gelen topu eline almasını engellicek bi hareket mi ? Yapma gözünü seviyim eli kırık olan adam bile o topu bi şekilde yumruklar ileri yada geri.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Drogba yeni gol sevinci icat etmiş Çok güzel sevinmiş be
    Ne yenisi olm ya. Kaymaya çalıştı kayamadı, sonra kıvırmaya, çaktırmamaya çalıştı ama başaramadı.

Mersin'in niye küme düştüğü ortada. 10 kişi takıma iki top yapamadılar. Güzel geri dönüş, tebrikler GS.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Penaltı kesinlikle doğru drogbaya ayakla müdahele var

Fatih Terim'e sadece motivasyonla oynatıyor demek büyük ayıptır bu adam 4-3-1-2 oynattı önceki sezon kanatsız 4-4-2 oynattı sonra bu sezon yine benzer 4-1-2-1-2 oynatıyor milli takımda oynattığı taktikler de cabası bu konuyla ilgili son olarak mourinhonun porto başındayken yaptığı taktiğe bakın galatasarayla ilgili sözlerini okuyun kendi taktiğini yaratmış adam sonuçta fatih terim

Sneijder 6 ay top oynamadı ama kilit maçlarda çok iyi oynuyor hem ben bu sezon için transfer edildiğini düşünmüyorum gelecek sezon çok daha etkili olur galatasaray şu anda tam istediği gibi oynayamıyor çünkü eboue ne kadar hem ofansif hem defansif olsa da riera her ikisini aynı anda yapamıyor stoperler keza çok hata yapıyorlar ve burak ne kadar gol atsa da çok üst düzey kondisyonla oynamıyor ve drogba fildişindeki drogba gibi oynuyor chelsea'deki gibi değil

Son olarak masör lucescuya mı benziyor bana mı öyle geldi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sakatsa oyundan çıkar bu üstüne gelen topu eline almasını engellicek bi hareket mi ? Yapma gözünü seviyim eli kırık olan adam bile o topu bi şekilde yumruklar ileri yada geri.
    Maçı izledin mi bilmiyorum ancak o topa istediğin kaleciyi getir hiç bir zaman yumruk vurmaz,topu tutmaz,kornere atar.Kaleci denedi,kornere atamadı ve kafasına çarpıp girdi.Sen bunun için şike imasında bulunuyorsan buyur bulun,kanıtlayamayacağın bir şey söyleme asla.

Bu arada Fatih Hoca çok yanlış zamanda konuşuyor.Biraz sakinlemesi gerekiyordu.

Şikenin kanıtlanabilmesinin tek yolu itiraftır. Gol konusunda bir çekinceli durum olduğunu zannetmem, öyle olsa ondan önce ne kurtarışlar yaptı. Ama o gol büyük sakarlık örneğidir ondan eminim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Hoca yanlış yaptı,çok yanlış ancak maçtan sonra yaptığı konuşma 2 yıllık bir birikimin patlamasıdır,hani o geçen sezon sonu yapacağım dediği açıklamayı şimdi yaptı.Helal olsun.Doğrusuyla yanlışıyla birinin tepki vermesi gerekiyordu,sert bir şekilde.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Buyrun devam edin beyler konu çok kapalı kalmasın. Bu konuda incelemelere devam ediyorum. Bundan sonraki atılacak mesajlarda lütfen daha bilinçli ve dikkatli olun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Fatih Terimin açık bir şekilde hakkı yenmiş orda hamite tepki veriyor ve tepki verse bile topu yere vuruyor bu hakeme olsa sarı kart olur sarı karttan futbolcu atılmaz yani büyük hakkı yenilmiş hocanın son olarak rıdvan dilmen topu yere vurmuş diye eleştirmiş ama oyuncusuna yapıyor onların arasında olan bir şey kimsenin karışmaması en doğru ve en sakin dediğimiz hocalar bile kendi oyuncusuna tepki verebilir

Fatih Terim çok sinirlenmiş ve hırslanmış durumda ceza alacaktır ama fatih terimin çıkışı kesinlikle takımı etkileyecektir ve bundan sonra puan kaybetmez gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçlardan sonraki atmosferin hastasıyım. Ya Türk hakemleri çok kötü, ya da sorun bizde. Her maç sonu hakem konuşuyoruz, artık çok sıkıldım bu durumdan.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Fatih Terimin açık bir şekilde hakkı yenmiş orda hamite tepki veriyor ve tepki verse bile topu yere vuruyor bu hakeme olsa sarı kart olur sarı karttan futbolcu atılmaz yani büyük hakkı yenilmiş hocanın son olarak rıdvan dilmen topu yere vurmuş diye eleştirmiş ama oyuncusuna yapıyor onların arasında olan bir şey kimsenin karışmaması en doğru ve en sakin dediğimiz hocalar bile kendi oyuncusuna tepki verebilir

Fatih Terim çok sinirlenmiş ve hırslanmış durumda ceza alacaktır ama fatih terimin çıkışı kesinlikle takımı etkileyecektir ve bundan sonra puan kaybetmez gibi
    işin garip tarafı mersinli oyuncu yapınca onu sarı kart bile göstermedi hakem

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Gökhan Zan ve Emre Çolak'ın bu takımda yeri yok.Sene sonu Gökhan gönderilip Emre'de kiraya verilmeli biraz aklı başına gelsin.İlk yarı inanılmaz kötü oynadık.Dany'nin kırmızı kartı doğruydu.Hakem gerçekten çok kötü bir yönetim sergiledi.Bazı arkadaşlar sadece özetten izledikleri için pek farkında olamamaları normal ama en azından izlemeyenler bu konu hakkında yorum yapmasa daha iyi olur gibi.Ne olursa olsun zor bir virajı atlattık.Hafta içi Real maçından sonra artık tamamen lige odaklanıp önümüzde ki maçları almamız gerek.Şampiyon olursak sene sonu en iyi cevabı vermiş oluruz zaten.Ayrıca Fatih Terim'in yaptıkları yanlıştı.Umarım ne kadar ceza varsa verirlerde diğer arkadaşlar biraz rahatlarlar.

Hamite tepki felan yok orda . Topu yere vurduktan sonra dönüyor arkasını gidiyor.

Ayrıca hakemin hangi kararı yanlış ?

Penaltı doğru karar , danny doğru karar sadece hamitin kartı kaçmış o kadar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Ne yenisi olm ya. Kaymaya çalıştı kayamadı, sonra kıvırmaya, çaktırmamaya çalıştı ama başaramadı.

Mersin'in niye küme düştüğü ortada. 10 kişi takıma iki top yapamadılar. Güzel geri dönüş, tebrikler GS.
    Heh şimdi cevap vereyim Hani kayamadı sonra kendini yerden yere attı ya işte o gol sevincini icat etti diyorum.Çok yaratıcı adam mübarek

Dany oyundan atıldığında dedim ki ;

Raad olun bu maç bizimdir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fatih Hoca' nın konuşmasının videosu var ise buraya koyabilirseniz sevinirim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Heh şimdi cevap vereyim Hani kayamadı sonra kendini yerden yere attı ya işte o gol sevincini icat etti diyorum.Çok yaratıcı adam mübarek
    Ne mübarek bir zemininiz var, yeni gol sevinci yaratılıyor.
    Canım FEDA olsun sana !

İçindeki çocuğu dışarı çıkartmış gibiydi, biraz hava alsın diye Ben sevdim o gol sonrası hareketlerini, takım için gerçekten çok çalıştı bu akşam. Gelecekse böyle adam gelsin işte yurtdışından, yıldız olmuş olmamış problem değil, karakterli olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltı pozisyonunda ucuz penaltı diye o anda kendi kendime hayıflanmıştım.Ancak şimdi yeniden ligtv'de izledim net penaltı.Tümer Metin olayı iyi yandan yakaladı.Drogba'ya müdahele yapan adam Drogba'nın arka baldırından takıyor.Dany'nin pozisyonuna benzer omuzda var.

Şu maçta kaybedilecek puanlar bizi çok sarsardı.Ama aslanlar gibi 10 kişi çıkıp savaştık.İyi oldu,çokta güzel oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Drogba'nın zemine takılıp bozuntuya vermeden devam etmesi de harikaydı
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adamsın Drogba !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fatih Hoca' nın konuşmasının videosu var ise buraya koyabilirseniz sevinirim.
    [YOUTUBE="NuclzqiNGGc"]Fatih Terim'in açıklamaları[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba'ya transfer olduğunda lüks demiştim.Stoper transferi olmamasından dolayı.Ancak ne bileyim adamın boğa gibi savaşıcağına.İzlemek büyük zevk.O topu saklayıp 2-3 kişiyi peşine takması ve rakibi bezdirmesi ömre bedel.

Sneijder ise şu anda fizik olarak yetersiz ve oyun olarak takıma bir şey katmıyor.Zaten geldiğinden beri ikinci yarı çıkıyor.Yeni sezon öncesi kampını mutlaka iyi geçirmesi lazım.Seneye daha fazla Sneijder kendisinden söz ettirecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim Maraton'a çıkıyormuş birazdan.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Video için teşekkür ettim.

Fatih Hoca "bam bam bam" konuşmuş
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Drogba'ya transfer olduğunda lüks demiştim.Stoper transferi olmamasından dolayı.Ancak ne bileyim adamın boğa gibi savaşıcağına.İzlemek büyük zevk.O topu saklayıp 2-3 kişiyi peşine takması ve rakibi bezdirmesi ömre bedel.

Sneijder ise şu anda fizik olarak yetersiz ve oyun olarak takıma bir şey katmıyor.Zaten geldiğinden beri ikinci yarı çıkıyor.Yeni sezon öncesi kampını mutlaka iyi geçirmesi lazım.Seneye daha fazla Sneijder kendisinden söz ettirecektir.
    Sneijder oyun olarak bir şey katmıyor demek çok insafsızca bi davranış takım bam güm oynuyo sneijder yokken sadece bundan önceki 3-4 maçımızı izlerseniz görürsünüz ne demek istediğimi sneijder neredeyse tüm atakları yönlendiriyo

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Drogba'nın olduğu bir takımda hiç kimse adından daha fazla söz ettiremez, özellikle bu tarz geri düşülen maçlarda.

Drogba çok özel bir oyuncu topu ver saklasın, pas atsın, çalım atsın, gol atsın. Ciddi anlamda bunlar bu oyuncuda mevcut bunların çıkması için taraftarın bugün geride iken yaptığı gibi destek vermesi gerek.

Tebrik ederim Galatasaray'ı, hakem falan eleştirilmiş çok yorum yapmak istemiyorum çünkü tam anlamıyla izleyemedim maçı bir tek kalecinin o havadan inen topu nası yediğini halen anlamış değilim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gökhan'ın o soldan gelen topa hafifçe dokunması nelere yol açtı.Sakin geçecek akşam yine büyük tartışmalarla sona erdi.

Nefretimsin Gökhan !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bilginize..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite