Bu sezona iyi başlamışsın inşallah devamı da güzel olur.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Kariyeri ilk defa görüyorum baştan bir okumak lazım. Çok deli kadro olmuş bu yıl, şampiyonluk Barca ve Madrid ile yapacağın maçlara bağlı gibi.
Bu sene Madrid ve Barça'da durduramaz seni. Rahat bir şampiyonluk elde edeceğini düşünüyorum.
...
Kadro muhteşem olmuş. Bu sene namağlup şampiyon bile olabileceğini düşünüyorum.![]()
TariboWest
vaybe hocam takıma bak sen![]()
sonunda istediğimiz şampiyonluk gelicek fierro & torres ikilisi dağıtmış zaten ortalığı![]()
O değilde verdiğim taktik nasıl işe yaradı![]()
bu takım tutulmaz artık![]()
'' Bir çağı kapatıp bir çağı açıyoruz ''güzel bir kariyer başlığı oldu , şaka bir yana takım hakikaten harika daha önce Fierro ve Torresle , Hazard'la falan oynamıştım ama ilk defa üçüyle aynı takımda oynuyorum e diğerleride üst düzey oyuncular Stegen , fabio , ramsey , Sanchez , Alex Chamberlian , Sandro hani yenilmesi için Bayern maçında olduğu gibi bariz hata yapmam lazım oda 15 maçta bir olur , Şampiyonluğa kesin gözüyle bakıyorum artık 6 .Sezon şampiyon olalım yani ilk defa bu kadar uzun süre bir kariyerde şampiyon olamadım .
Bu yıl şampiyonuz.Şampiyonlar Ligi'nde de en az yarı finale ulaşırsak çok başarılı bir sezon olur.
gerçekten yeni bir çağ açılıyor sonunda la liga da barcala , madridin egemeliğini bitiriyoruz
Şl'yide alırız bence , zaten dediğin gibi hocam kadro bu sene çok güçlü Fierro, Torres , Hazard' Stegen , fabio , ramsey , Sanchez , Alex Chamberlian falan 10 numara oyuncular bir de aynı takımda birleşince yenilmez armada oluyor takım![]()
bu arada yeni dikkatimi çekti real şimdiden kopmuş yarıştan ronaldo falan yaşlanınca yerini dolduramadılar galiba , bi ara ronaldoyla , messinin profillerini koyabilirmisin hocam ne haldeler merak ettim de![]()
Hocam transferler müthiş (: Hazard çok iyi olmuş taktiğini de iyi değiştirmişsin. Bu sene Bayern'in yaptığı gibi lig de başka kadro şampiyonlar liginde farklı kadro![]()
hocam messi bildiğin messi hala taş gibironaldo çaptan düşmeye başlamış neymarda feci yalnızz
mesutta manyak bir 10 numara birde takıma onu katsan varya
pizza dedin gece 4.30 benimde canım pizza hamburger falan çekti şimdi![]()
Aslında geçen yıl farklı kadrolarla ilerlemek istiyodum olmamıştı bu yıl tam öyle olmasada farklı şekilde ilerliyorum evimizdeki maçlarda rakip kim olursa olsun 4-4-2 deplasmanda bütün maçlara 4-3-3 duruma göre 2 . yarı 4-4-2 çıkıyorum iki taktiğe de takım % 100 uyumlu halde .
Neymar'ı görünce bende çıldırdımEPL 'ye gidince onu getiririz artık yaşı daha 25
30 ' a kadar yolu var Pizza'ya gelince ben evde cips buldum onu yedim biraz işe yaradı![]()
Neymar'ı görünce bende çıldırdımEPL 'ye gidince onu getiririz artık yaşı daha 25
30 ' a kadar yolu var Pizza'ya gelince ben evde cips buldum onu yedim biraz işe yaradı[/QUOTE]
Aynen daha genç o ya , bende baktımda abur cubur yoktu ekmek arası iyi gitti bu saatte , bugunde uyuyamadık bir türlü ya sabah oldu nerdese hala ayaktayız![]()
Hala flim izliyicem bugünde yalan olduben yatar hadi günaydın sana
[/QUOTE]
ben zaten lost'u izliyom bölüm bitince direk buradayımbnde yattım artık iyi geceler hocam ne günaydını
Carlos Fierro ve Erick torres dagıtmıslar ortalıgı tahmınımce fıerro fırsatcı golcu oynuyor pekı erıck torres ne oynuyor ?