Anket Sonuçlarını Görüntüle: Uzun süre devam etmek istediğim bu kariyerde sizce kariyer keyifli mi ?

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Evet

55 85.94%
  • Hayır

9 14.06%
Sayfa 50 / 68 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 2040 sonuç

Konu: Fransa'dan bize ait olanı almaya gidiyoruz / 2019 ŞL Finali Fransa

Nesil
    2012

Bu sezona iyi başlamışsın inşallah devamı da güzel olur.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Kariyeri ilk defa görüyorum baştan bir okumak lazım. Çok deli kadro olmuş bu yıl, şampiyonluk Barca ve Madrid ile yapacağın maçlara bağlı gibi.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Bu sezona iyi başlamışsın inşallah devamı da güzel olur.
    Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Kariyeri ilk defa görüyorum baştan bir okumak lazım. Çok deli kadro olmuş bu yıl, şampiyonluk Barca ve Madrid ile yapacağın maçlara bağlı gibi.
    Geçen sezonlarda öyle olabilrdi ama bu kez ligin daha düşük takımlarından geçiyor diye düşünüyorum şampiyonluk

Nesil
    2012

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sene Madrid ve Barça'da durduramaz seni. Rahat bir şampiyonluk elde edeceğini düşünüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bu sene Madrid ve Barça'da durduramaz seni. Rahat bir şampiyonluk elde edeceğini düşünüyorum.
    Valla hocam bende öyle düşünüyorum Sanchez & Hazard & Fierro & Torres A. Ş kimse durduramaz

Nesil
    2012

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kadro muhteşem olmuş. Bu sene namağlup şampiyon bile olabileceğini düşünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Kadro muhteşem olmuş. Bu sene namağlup şampiyon bile olabileceğini düşünüyorum.

Ofans gücümüz inanılmaz oldu , ama maçlar sıkışınca mağlup oluruz ama şampiiyon oluruz takım harika oynuyor her maçı 88. dakika da bile çevirecek güce sahip

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Las palmas

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

vaybe hocam takıma bak sen
    sonunda istediğimiz şampiyonluk gelicek fierro & torres ikilisi dağıtmış zaten ortalığı

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

O değilde verdiğim taktik nasıl işe yaradı

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    vaybe hocam takıma bak sen
    sonunda istediğimiz şampiyonluk gelicek fierro & torres ikilisi dağıtmış zaten ortalığı
    Hücum attım şuan oyunda dünya'nın en iyisi diye bilirim zaten gidişatta ispatlıyor.

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    O değilde verdiğim taktik nasıl işe yaradı
    Ne demek efenim

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

bu takım tutulmaz artık

Nesil
    2012

bu takım tutulmaz artık
    '' Bir çağı kapatıp bir çağı açıyoruz '' güzel bir kariyer başlığı oldu , şaka bir yana takım hakikaten harika daha önce Fierro ve Torresle , Hazard'la falan oynamıştım ama ilk defa üçüyle aynı takımda oynuyorum e diğerleride üst düzey oyuncular Stegen , fabio , ramsey , Sanchez , Alex Chamberlian , Sandro hani yenilmesi için Bayern maçında olduğu gibi bariz hata yapmam lazım oda 15 maçta bir olur , Şampiyonluğa kesin gözüyle bakıyorum artık 6 .Sezon şampiyon olalım yani ilk defa bu kadar uzun süre bir kariyerde şampiyon olamadım .

Bu yıl şampiyonuz. Şampiyonlar Ligi'nde de en az yarı finale ulaşırsak çok başarılı bir sezon olur.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

gerçekten yeni bir çağ açılıyor sonunda la liga da barcala , madridin egemeliğini bitiriyoruz
    Şl'yide alırız bence , zaten dediğin gibi hocam kadro bu sene çok güçlü Fierro, Torres , Hazard' Stegen , fabio , ramsey , Sanchez , Alex Chamberlian falan 10 numara oyuncular bir de aynı takımda birleşince yenilmez armada oluyor takım

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

bu arada yeni dikkatimi çekti real şimdiden kopmuş yarıştan ronaldo falan yaşlanınca yerini dolduramadılar galiba , bi ara ronaldoyla , messinin profillerini koyabilirmisin hocam ne haldeler merak ettim de

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Bu yıl şampiyonuz. Şampiyonlar Ligi'nde de en az yarı finale ulaşırsak çok başarılı bir sezon olur.
    Şampiyonlar Liginde Yarı Final değilde Final Stadı Olan Camp Nou da Barça ile kapışsak daha fena olur

gerçekten yeni bir çağ açılıyor sonunda la liga da barcala , madridin egemeliğini bitiriyoruz
    Şl'yide alırız bence , zaten dediğin gibi hocam kadro bu sene çok güçlü Fierro, Torres , Hazard' Stegen , fabio , ramsey , Sanchez , Alex Chamberlian falan 10 numara oyuncular bir de aynı takımda birleşince yenilmez armada oluyor takım
    bu arada yeni dikkatimi çekti real şimdiden kopmuş yarıştan ronaldo falan yaşlanınca yerini dolduramadılar galiba , bi ara ronaldoyla , messinin profillerini koyabilirmisin hocam ne haldeler merak ettim de

Gecenin 4 ünde senin için oyunu açtım hocam bonus olarak sarabia , neymar ve mesut'u paylaşmışız çok mu ( Canım pizza çekti slogandan sonra )

Sarabia Real'de Ronaldo ise satılık listesinde

24. Default

Hocam transferler müthiş (: Hazard çok iyi olmuş taktiğini de iyi değiştirmişsin. Bu sene Bayern'in yaptığı gibi lig de başka kadro şampiyonlar liginde farklı kadro

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

hocam messi bildiğin messi hala taş gibi ronaldo çaptan düşmeye başlamış neymarda feci yalnızz
    mesutta manyak bir 10 numara birde takıma onu katsan varya

pizza dedin gece 4.30 benimde canım pizza hamburger falan çekti şimdi

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 1234arda1234 View Post
    Hocam transferler müthiş (: Hazard çok iyi olmuş taktiğini de iyi değiştirmişsin. Bu sene Bayern'in yaptığı gibi lig de başka kadro şampiyonlar liginde farklı kadro
    Aslında geçen yıl farklı kadrolarla ilerlemek istiyodum olmamıştı bu yıl tam öyle olmasada farklı şekilde ilerliyorum evimizdeki maçlarda rakip kim olursa olsun 4-4-2 deplasmanda bütün maçlara 4-3-3 duruma göre 2 . yarı 4-4-2 çıkıyorum iki taktiğe de takım % 100 uyumlu halde .

hocam messi bildiğin messi hala taş gibi ronaldo çaptan düşmeye başlamış neymarda feci yalnızz
    mesutta manyak bir 10 numara birde takıma onu katsan varya

pizza dedin gece 4.30 benimde canım pizza hamburger falan çekti şimdi
    Neymar'ı görünce bende çıldırdım EPL 'ye gidince onu getiririz artık yaşı daha 25
    30 ' a kadar yolu var Pizza'ya gelince ben evde cips buldum onu yedim biraz işe yaradı

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Neymar'ı görünce bende çıldırdım EPL 'ye gidince onu getiririz artık yaşı daha 25
    30 ' a kadar yolu var Pizza'ya gelince ben evde cips buldum onu yedim biraz işe yaradı
    [/QUOTE]

Aynen daha genç o ya , bende baktımda abur cubur yoktu ekmek arası iyi gitti bu saatte , bugunde uyuyamadık bir türlü ya sabah oldu nerdese hala ayaktayız

Nesil
    2012

Aynen daha genç o ya , bende baktımda abur cubur yoktu ekmek arası iyi gitti bu saatte , bugunde uyuyamadık bir türlü ya sabah oldu nerdese hala ayaktayız [/quote]

Hala flim izliyicem bugünde yalan oldu ben yatar hadi günaydın sana

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Hala flim izliyicem bugünde yalan oldu ben yatar hadi günaydın sana [/QUOTE]

ben zaten lost'u izliyom bölüm bitince direk buradayım bnde yattım artık iyi geceler hocam ne günaydını

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Carlos Fierro ve Erick torres dagıtmıslar ortalıgı tahmınımce fıerro fırsatcı golcu oynuyor pekı erıck torres ne oynuyor ?

Sayfa 50 / 68 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon

Mesaj Yetkileri