küfür etmedigini nerden biliyorsun? ki kendisi zaten mactan sonraki aciklamada küfür ettigini söyledi ayrica hasan sas ve ümit davalada ayni sekilde bir bir saydirdilar hakeme..
küfür etmedigini nerden biliyorsun? ki kendisi zaten mactan sonraki aciklamada küfür ettigini söyledi ayrica hasan sas ve ümit davalada ayni sekilde bir bir saydirdilar hakeme..
Sorduğum sorulara cevap veremiyorsun, ortaya bir şey atıyorsun ama elinde veri yok. Durup dururken atladı evet, hiç bir şey yoktu ortada sırf yenik durumdayız diye taktik amaçlı topa vurdu. O topun oraya gelmesi bile ayarlanmış bir şey tıpkı Drogba'nın golü gibi.
Geçen sezon hakeme küfür etmiş, cezasını almıştı. 1 olay. Bu sezon hakeme kötü yönet dedi diye tribüne gönderildi, raporları sızdırdı Şekip Mosturoğlu'nun talimatıyla haber yapan Tahir Kum (bknz. tapeler), açıp okuyun. Burada ne var ? Dün de sahaya tribüne gönderildikten sonra girdi, gönderilmeden önce değil sen bu ayrımı yapamıyorsan ben bir daha hiç bir mesajına cevap vermeyeceğim.
Atıldıktan sonra herşeyi yaptım diyor, ben bu adam niye atıldı olayını sorguluyorum. Daha ne kadar açık yazabilirim bilemiyorum.