Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 84.62%
  • Berabere biter

1 3.85%
  • Mersin İdman Yurdu kazanır

3 11.54%
1 ile 30 arası toplam 407 sonuç

Konu: Galatasaray - Mersin İdman Yurdu | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

küfür etmedigini nerden biliyorsun? ki kendisi zaten mactan sonraki aciklamada küfür ettigini söyledi ayrica hasan sas ve ümit davalada ayni sekilde bir bir saydirdilar hakeme..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ben tribüne gönderilme olayında değilim. dün gelip sahanın içine atladı mı atladı. tutmasalardı hakeme kim bilir ne yapacaktı ?

Verdiğin rakamlar az mı sence ? normal mi görüyorsunuz bunları ? yenik duruma düştüğünde ortalığı karıştırıp baskı altına almaya çalışıyor hakemleri.

Hakemi dövmekten beter ediyor. bir de çıkıp konuşacak mı ? yaptıkları yetmiyor mu ? Caner olayında verdikleri saçma kararı ört pas etmek için cezası kaldırıldı. yoksa Terim'e gösterilen toleransın yüzde 1'i gösterilmez Aykut hocaya.
    Sorduğum sorulara cevap veremiyorsun, ortaya bir şey atıyorsun ama elinde veri yok. Durup dururken atladı evet, hiç bir şey yoktu ortada sırf yenik durumdayız diye taktik amaçlı topa vurdu. O topun oraya gelmesi bile ayarlanmış bir şey tıpkı Drogba'nın golü gibi.

Geçen sezon hakeme küfür etmiş, cezasını almıştı. 1 olay. Bu sezon hakeme kötü yönet dedi diye tribüne gönderildi, raporları sızdırdı Şekip Mosturoğlu'nun talimatıyla haber yapan Tahir Kum (bknz. tapeler), açıp okuyun. Burada ne var ? Dün de sahaya tribüne gönderildikten sonra girdi, gönderilmeden önce değil sen bu ayrımı yapamıyorsan ben bir daha hiç bir mesajına cevap vermeyeceğim.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    küfür etmedigini nerden biliyorsun? ki kendisi zaten mactan sonraki aciklamada küfür ettigini söyledi ayrica hasan sas ve ümit davalada ayni sekilde bir bir saydirdilar hakeme..
    Atıldıktan sonra herşeyi yaptım diyor, ben bu adam niye atıldı olayını sorguluyorum. Daha ne kadar açık yazabilirim bilemiyorum.

Mesaj Yetkileri