O Guberti hatasına bende düştüm. Özelliklerine bakıp alınca böyle oluyor tabiBu arada şampiyonluk için tebrikler. Önümüzdeki sezon Bundesliga. Zor rakipler olacak.
Almanya 2. Lig Tabela
Köln yükselemediBeni çok şaşırttı açıkçası.
Bundesliga Şampiyonu Dortmund
Bu sezon Münih'ten tek şampiyon çıktı
Yılın Teknik Adamı: Tabii ki, tabii ki
![]()
Hayır o değil, bir de adamı bana menejerler önerdi, asistan raporu çıkarttım hiç bir yerde yazmıyordu cezalı falan diye, herneyse![]()
Teşekkürler, bu sezon kümede kalma mücadelesi vereceğiz, kolay olmayacak.
Transfer Dosyası
Nenad Milijas
Mehdi Carcela
Adam Le Fondre
Tüm Gelen Oyuncular
Para Karşılığı Giden Oyuncularımız
Ayrıca genç takımlarımızda olan onlarca oyuncuyu serbest bıraktık.
Bedava'ya alabileceğin en iyi oyuncular almışsın 60 K para bile değil , gayet başarılı gidiyorsun hem ligde hem transfer politikasında
Transferler müthiş olmuş hocam.
Güzel transferler yapmışsın. Finans olarak da gelişmene yardımcı olacaktır. Artık Bayern München düşünsün.![]()
TariboWest
Hadi bakalım bu kadroyla nereye kadar gidebilirsek, ne yapabilirsek onu yapıcaz. Düşmemek için oynayacağız ama defansif bir oyun oynamayı düşünmüyorum.
Hadi ya öyle mi cidden ?İstediğim transferleri yapamadım aslında. Kiralık sınırı olması kötü oldu.
Finansal olarak büyük adımlar atarsak anca üst sıralara oynayabiliriz o yüzden önceliğim oyuncuları bedavaya, ucuza alıp bir sezon oynatıp satmak. Bayern München de ilk sezon şampiyon olamadı bence bu sezon herkesten hırsını alır![]()
Hazırlık Dönemi ( Maçları Asistan Arif Erdem Yaptı)
Takım Raporu:
Youssef Mohamed Aslan Oldu
Transfer için bonservis ücreti ödemedik.
Almanya Kupası 1. Tur
Hocam başarılar bu arada ben de 1FCK yi ben kötü yönettim sanmıştım meğer 11. bitirmiş![]()
Teşekkürler. Köln bile çıkamadı ne diyebilirim ki![]()
Bundesliga 1. Hafta
Lige güzel bir başlangıç yaptık. İlk haftada galibiyete ulaşmamız güzel oldu. Milijas oyundan çıkana kadar muhteşem oynadı, Le Fondre de manyak gibi ordan oraya koştu. Sonradan oyuna aldığım Milijas'ın yerine giren Bierofka, ki geçen sezonun en iyilerindendi, bitmiş. Bierofka bitmiş...
Sonraki rakibimiz Borussia Dortmund, umarım fark yemeyiz
Bundesliga 2. Hafta
Dortmund etten duvarı aşamadı.
1860 Münih'in Etten Duvar Taktiği
Bundesliga 3. Hafta
Bundesliga 4. Hafta
Bundesliga 5. Hafta
Bundesliga 6. Hafta
Bundesliga 7. Hafta
Bundesliga 8. Hafta
The Tabela
Ligin ilk 8 haftasına baktığımızda sürpriz skorlar almayı başarıp ligde iyi bir yer edindik. Fakat Düsseldorf gibi rakipleri yenmemiz gerekirdi.
Dortmund, Hamburg, Stuttgart ve Werder Bremen takımlarına karşı kullandığım Etten Duvar taktiğimiz Hamburg maçı haricinde işe yaradı. Diğer maçlarda kullandığım ofansif 4 - 4 - 2 taktiği beni pek tatmin etmedi.
Le Fondre 6 golle takımın gol yükünü taşıyor, nitekim toplamda da sadece 7 gol atabildik.
Önümüzdeki maç Münih derbisi
Evimizde olmamıza rağmen Allianz Arena'da yani Bayern'in mabedinde oynayacağız.
Etten Duvar Taktiğimiz bakalım işe yarayacak mı.
Ligde güzel gidiyoruz bence.Münih derbisini berabere bitirmeye çalış.
Bundesliga 9. Hafta
Derbide 3 puan Bayern'in
Etten duvarı ördük, rakibi uzaktan şutlara zorladık ama iki köşe vuruşunda kafayı vuran Gomez kırmızlara 3 puanı getirdi.
Last edited by 3842 : 06.Nisan.2013 at 15:36
Bundesliga 10. Hafta
Bundesliga 11. Hafta
Almanya Kupası 2. Tur
-----------------------------------------------
Mate Simao 1860 München'de
Transfer sezonu kapalı olmasını rağmen serbest oyuncuyu transfer ettik ve tescil ettik. Defansif ortasaha mevkiinde çok yararlı bir oyuncu olacaktır.
Transferler güzel iyi gidiyoruz.
Bundesliga 17. Hafta
Puan Durumu
İlk Devre Sonuçlarımız
Ligi ilk 6 içinde bitirip Avrupa Kupalarına katılmak muazzam olacaktır.
...
Benim gözüm o kadar yükseklerde değil ilk sene için, ama olursa elbette harika olur
Ara Transfer
Kaptan Benjamin Lauth gitti.
Taraftarlar bu haberi duyduklarında şoka uğradılar. Takımın favorilerinden olan Lauth'un Karlsruhe'ye satılması hiç hoş karşılanmadı.
Tüm Gidenler
Bu kadar fazla oyuncu yollamamızın sebebi yönetimin ne transfer bütçesini ne de maaş bütçesini yeteri kadar vermemesi. Takımdaki önemli oyuncularla sözleşme yenilemek için maaş bütçesini eksilerden kurtarmam gerekiyordu.
Christopher Schindler - Sözleşme yenilediğimiz panzer
Tek Transferimiz
Fran Merida 1860 München'e imzayı attı.
Kendisini Atletico Paranaense'den bonservis ücreti ödemeden transfer ettik.
Ara transferde çok fazla oyuncuyla yollarımızı ayırmışız umarım bu oyuncuların eksikliğini hissetmeyiz.
Sinan bolat ucuza mi gitmis ne? Ligde iyi gidiyorsun. 2. Yarida 3-4 galibiyet 5-6 beraberlik yeterli olur herhalde. Ayrica kaptan gitmeseydi iyiydi.
Zaten ilk 11'i geç sonradan oyuna girmeyen oyuncuları gönderdik. Belki Necat Aygün'ün 5 defans oynadığımız zaman forma şansı bulduğunu söyleyebiliriz. Kaleci konusunda tereddütlerim var çünkü takımda 2 kaleci kaldı, yedek kaleci Heimann sakatlandı, Kiraly de sakatlanırsa işimiz bi hayli zor olur.
Bundesliga 18.Hafta
Bundesliga 19. Hafta
Bundesliga 20. Hafta
Bundesliga 21. Hafta
Bundesliga 22. Hafta
Bundesliga 23. Hafta
9 maçlık bir yenilmezlik serimiz var ama çok fazla berabere kalıyoruz. Mainz, Düsseldorf, Hannover ve Hamburg gibi takımlardan en azından ikisini yenmemiz gerekirdi.
Sinan'ı hemen hemen hiç oynatmadığım için gerçekçi davranmaya çalıştım ama evet haklısın daha çok para kazandırabilirdi. Fran Merida'yı transfer edince tek forvete dönecektim, çift forvetle oynuyorken bile forma şansı bulamıyordu, gençlerin önünü açsın dedim Lauth'u gönderdim.
Dediğin 3-4 galibiyetin 2'sini, 5-6 beraberliğin 5'ini aldık şimdiye kadar
Bundesliga 24. Hafta
Nenad Milijas sakatlandı
Beklentilerimi karşılayamamış olsa da, kalitesiyle takım rotasyonunda kendine yer bulan bir oyuncuydu. Sakatlığı takımı kötü yönde etkileyebilir. Nenad'ın şimdiye kadar 1 gol ve 2 asisti var.
Son 10 haftaya girerken puan durumu
Düşme hattından bir hayli uzaklaşmış gözüküyoruz. Şimdiki hedefimiz sezonu ilk 7'de bitirip Avrupa Ligi bileti almak.
Cok kritik hocam. Avrupa super olur.
Bence de![]()
Bundesliga 25. Hafta
Rakibi meraktan çatlatıp, ters köşe yapıyormuşuz
Tinkerer nedir? Cevabı: http://en.wikipedia.org/wiki/Tinkerer
Sonraki maçta Allianz Arena'da derbi var
Bakalım Bayern bizim 11 maçlık yenilmezlik serimizi sonlandırabilecek mi.
Bundesliga 26. Hafta
Anladınız siz onu
Last edited by 3842 : 07.Nisan.2013 at 22:22