Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 84.62%
  • Berabere biter

1 3.85%
  • Mersin İdman Yurdu kazanır

3 11.54%
1 ile 30 arası toplam 407 sonuç

Konu: Galatasaray - Mersin İdman Yurdu | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hırsından saldıran, Lig TV kamerasına vuran Fatih Terim'in yaptığının kabul edilebilir hiçbir tarafı yok. Sınırı çoktan aşmıştı zaten.

haklısın adamın otokontrol mekanizması biraz zayıf. ama ben şahsen herşeye susan bir yöneticimiz olması yerine abartı da olsa tepki koyan birinin olmasını isterim bu ülkenin şartlarında

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    haklısın adamın otokontrol mekanizması biraz zayıf. ama ben şahsen herşeye susan bir yöneticimiz olması yerine abartı da olsa tepki koyan birinin olmasını isterim bu ülkenin şartlarında
    Bunu herkes yapmaya başlarsa şiddetin önü alınamaz. Başarıya giden her yol mübah değildir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bunu herkes yapmaya başlarsa şiddetin önü alınamaz. Başarıya giden her yol mübah değildir.

ceza versinler orada bir sıkıntı yok suyunu çıkartmadan. yanlış hareket daha doğrusu abartılığı yanlış ceza gereklidir doğrudur . ama yani adam haklı biçimde deliriyor sadece dozunu kaçırıyor bir galatasaraylı olarak sorun etmiyorum cl'den elendik terim olmasa da bu takım maç kazanır kazanmalı şampiyon da olmalı.

Mesaj Yetkileri