Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
1dk'da golu hediye edecektik![]()
Yilmaz Vuralin dedigini yapiyoruz ama oynayarak degil oynamadan. Futbol seyir zevkimi bozdular yeminle, bukadar bos yabanciyi bir araya getirmek ayri bir caba ister![]()
2. yarı cok daha zevkli bir maç olacak bence. Yasin, Volkan, Alanzinho sahada yok gibiler.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Onur varken bu maç gol yemez Trabzon,bence.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu Trt radyo yorumcularini nerden buluyor acaba
Adam Olcay Adin diyor![]()
Ve Tanrı Gekas'ı yarattı. Atıyor efendim durduramıyoruz1-0 Akhisar önde.
Gekas savunma oyuncularini siraya dizdi ve golunu atti
Trabzonspor'un gidişatı çok vahim, çok vahim.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Trabzonspor ateşle oynuyor,helal olsun gekas'a![]()
1-0 bitti, Akhisar Belediyespor kazandı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
gekas buyuk golcu tebrikler akhisar , bizim 2 yil once yasadigimizi trabzon yasiyor simdi zor durum.
Trabzon bu maçı alsaydı rahatlardı düşme hattından uzaklaşırdı bayağı şimdi Orduspor'da kazanırsa işler karışacak.İlk 30 dakika dayanabildim ben maça çok sıkıcıydı Gekas'a yedek kalmak yaramış Hamza hoca çok akıllı adam valla.
Akhisar inşallah kalan 6 maçını da kazanır ve ligde kalır.Cidden oynadıkları top kötü değil ancak çok şanssız bir sezon geçiriyorlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gekas gerçekten büyük golcü. Helal olsun adama
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Gekas iyi golcü ama bir de madalyonun öteki tarafı var. Yaşlı bir forvet, Avrupa liglerinde kendine kulüp bulamıyor ve iki senedir bizim kümeye oynayan takımlara gelip bu güçsüz takımlarda leblebi gibi gol atıyorsa eyvah eyvah : )
Geçen İ.B.B maçında 2. yarının başında attığı bir gol var ;
http://www.youtube.com/watch?v=SeVTh8eFHaQ
Video'nun 2.dksından itibaren izleyebilirsiniz.
Biz senelerce amatör oynadık, böyle amatör yemedik ! Keza bugün attığı gol Gekas'ın yeteneği kadar savunmaların genel yeteneksizliğinin göstergesi.
...
Sadri Sener halen acaip seylerden zevk almayi birakmiyor
Neymis efendim, sampiyonu biz belirliyecekmisizvay bee ne guzel unvan dimi.
Elle tutulur bir tane yabancimiz yok ! Bunun hesabini vermeliler, sampiyonlar liginden gelen parayi bukadar kolay car cur edeceksek hic gitmiyelim daha iyi
Akhisar düşerse gerçekten çok yazık olacak. Adamlar maksimum performans ile oynuyorlar helal olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Taraftar Sadri Senere rastlamis kebabcida, Sadri Senerde gozleri yasli bir sekilde "birakiyorum" demis.
Ne kadar dogru ne kadar yalan bilemem, facete yaziyorlar
Kendi düşen ağlamaz ..
Canım FEDA olsun sana !
Faruk Ozak'in 1 aydir Trabzonun etrafinda dolasmasi beni ciddi sekilde rahatsiz ediyor. Yine onun yol verdigi adam baskan olacak