1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Selim Atalay l Geleceğin Adamı

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Default Selim Atalay l Geleceğin Adamı

Daha genç bi futbolcuydum. Futbol'da geleceği olan ve yıldızların'dan biri olarak gözüküyordum. Herşey güzel ve kariyerimin başındaydım. Herşey normal gibi maça çıktım ve maça başladım. Bi ikili mücadele'den sonra rakibin sert müdahelesine maruz kaldım ve sakatlandım. Doktor bana bu müdahele sonrası futbol hayatının bittiğini ve bu oyunu artık oynamam tehlikeli olacağını söyledi. Ben ise bu haber ile resmen yıkılmıştım. En çok sevdiğim işi yapamayacak olmam ve geleceğimi bitirmem benim için çok zordu ama yapacak bişeyim yoktu. Futbol hayatımı bitirdim ve yaklaşık 3 sene tedavi gördüm. 3 sene sonra tedavimi tamamladım ve menejerliğe adım attım. İlk tecrübem fazla iyi olmasada kendimi geliştirmeye yaradı.

Devamı sonradan gelecek

Umarım kariyerimi zevkle takip ederseniz ve beğenirsiniz
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Hüzün bir hikaye Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Hüzün bir hikaye Başarılar
    Açıkcı hikayeler iyidir
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Başarılar.

Başarılar Umarım Menejerlikte Sakata Gelmezsin, Şansın Açık Olsun

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hadi Geçmiş Olsun selim

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Selim Atalay Chelsea'da!

Selim Atalay ile bizzat görüşen Abramoviç Türk menejeri ikna etti. Türk menejeri zorla getiren Abramoviç birazda espiri bi şekilde " Zorla getirerek bi ilke attık " dedi. Bu güzel gelişmede sonra Chelsea için çalışacaklarını ve bu senede muhakkak en az 1 kupa alacaklarını söyledi.

Logo

Başkanımız

Stadyum

Tarihcemiz

Chelsea FC, 10 Mart 1905'te Fulham Road'un karşısındaki The Rising Sun (şimdiki The Butcher's Hook) adlı bir barda kuruldu[7] ve kısa süre sonra da lige girmeyi başardı. 1915'e kadar çok bir başarı gösteremediyse de, 1915 yılında FA Cup Finali'ne kaldı; ancak Sheffield United'a elenerek çok yaklaştığı bu kupayı alamadı. Kulüp büyük oyuncuları getirerek adından söz ettirmeyi başarsa da[8] iki savaş arası dönemde pek etkili olamadı.
    1952 yılında Arsenal'lı eski forvet Ted Drake Chelsea FC'nin başına getirildi. Ted Drake, Chelsea'nin modernleşmesinde büyük rol oynadı. Teknik adam Chelsea'nin armasını, genç kadroyu ve antrenman düzenini değiştirdi ve takımı yeniden kurdu. Bunun sonucunda Chelsea FC ilk kupasını 1954-1955 sezonunda ligi kazanarak aldı. Ertesi sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ni düzenlemeye başlarken, The Football League ve FA'in itirazları sonucu Chelsea turnuva başlamadan katılmaktan vazgeçti.

Chelsea'nin 1905-1906'dan 2007–08'e kadar olan performansını gösteren tablo
    Kulüp 1960'lar boyunca kupa mücadelesine devam etti ve birkaç kez kıl payı hüsrana uğradı. 1964-65 sezonun sonlarına doğru; lig, FA Cup ve lig kupasında yoluna devam eden kulüp lig kupasını elde ederken diğer iki kupayı sonlara doğru kaybetti.[10] 1970 yılında Chelsea ilk karşılaşmada 2-2 berbere kaldığı Leeds United'ı tekrar maçında 2-1 yenerek 1970 FA Cup'ı müzesine götürdü. Ertesi sezon yine 1-1 biten ilk karşılaşmanın ardından oynanan tekrar maçında Chelsea, Atina'da Real Madrid'i 2-1 yenerek ilk UEFA Kupa Galipleri Kupası zaferini elde etti.

Chelsea, 2008 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ederken.
    1970'lerin sonlarından 1980'lere dek Chelsea sarsıntılı bir süreç geçirdi. Stamford Bridge'in yeniden imarı kulübün finansal bütçesine zarar verdi.[11] Bu gelişmelerden sonra yıldız oyuncular satıldı ve kulüp küme düştü. Azılı bir taraftar grubu da bu on yıllık süreçte kulübün başına bela oldu. Kulüp her şeyini yitirmişken 1982 yılında Ken Bates tarafından göstermelik olarak 1 sterline satın alındı. Günümüzde Stamford Bridge'in mülki haklarını gayrimenkul şirketlerine satan kulüp, evini kaybetmeyle karşı karşıya kaldı.

Takımımız

Kiralık Gidenler

Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by razerss View Post
    Başarılar.
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    İnşallah

Quote Originally Posted by Raheem Lawal. View Post
    Hadi Geçmiş Olsun selim
    Eyvallah
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Genel Tablo

Takım Verileri

Oyuncu Verileri

Fikstür

Fikstir ( Hazırlık )

Transferler

Yılın Oyuncusu!

Genel Değerlendirme : Lige kötü başlamıştım ve Man utd yenilgisinden sonra kendi taktiğimi yaptım. Biraz uğraştırdı ama taktiğim tam oturdu. Terry bu taktiğin göz bebeği diyebilirim. Zaten yılın oyuncusu oldu. 16 gol atarak iyi bi iş çıkardı.
    Jose Mourinho

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hocam bence geçmişini milli futbolcu yapmasaydın daha zevkli olabilirdi, Chelsea teknik direktörlüğe adım atmak için çok güçlü bir takım.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Hocam bence geçmişini milli futbolcu yapmasaydın daha zevkli olabilirdi, Chelsea teknik direktörlüğe adım atmak için çok güçlü bir takım.
    Geçmiş milli futbolcu yapsam veya yapmasam farketmez ben direk Chelsea ile başladım. Büyük takım biliyorum ama benim burada yapacağım şeyler farklı ve heyecanı farklı ilk defa büyük takım ile başladım kariyerime
    Jose Mourinho

Chelsea'de başarılar şuan ki konumun güzel.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by razerss View Post
    Chelsea'de başarılar şuan ki konumun güzel.
    Teşekkür ederim
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar dilerim , takımın gençleştirme politikasını devam ettirmen dileğiyle usta.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Genel Tablo

Takım Verileri

Oyuncu Verileri

Fikstür

Chelsea'dan teklif var

Real Madrid maçı tam bi tradeji oldu. Maçı 9 kişiyle bitirdik ve uzatmalar'da golleri yedik. Zaten maçıda son 10 dakikada kaybettik ve maç uzatmaya gitti. Uzatmalarda ise takımın direnci tamamiyle kırıldı.
    Jose Mourinho

Tam gaz devam

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ben işsiz başladın sanmıştım hocam başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyer sahibi 2 hafta içerisinde mesaj atmadığı için kariyer kapatılmıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri