1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hiç bir hakemin bilerek ve isteyerek yaptıklarını zannetmiyorum bu hataları(en azından böyle olmadığına inanmak istiyorum).Hepsi gerçekten yeteneksiz hakemler.Dikkat ettiyseniz Serkan Çınar,Süleyman abay,İlker meral gibi yeteneksiz hakemler büyük takımların maçlarına çok sık verilmeye başladı bu sene.Böyle hakemleri verirsen maçların katliam şeklinde geçmesi de gayet normal.Burada bütün suç MHK'da dır.Eğer hakem kötü maç yönetmişse cezasını vereceksin 3-4 hafta maç vermeyeceksin.Bizim Mhk daha çok ödüllendirir gibi ertesi hafta yine büyük takımın maçına veriyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Hiç bir hakemin bilerek ve isteyerek yaptıklarını zannetmiyorum bu hataları(en azından böyle olmadığına inanmak istiyorum).Hepsi gerçekten yeteneksiz hakemler.Dikkat ettiyseniz Serkan Çınar,Süleyman abay,İlker meral gibi yeteneksiz hakemler büyük takımların maçlarına çok sık verilmeye başladı bu sene.Böyle hakemleri verirsen maçların katliam şeklinde geçmesi de gayet normal.Burada bütün suç MHK'da dır.Eğer hakem kötü maç yönetmişse cezasını vereceksin 3-4 hafta maç vermeyeceksin.Bizim Mhk daha çok ödüllendirir gibi ertesi hafta yine büyük takımın maçına veriyor.
    Olay basit. Her sezon bir kaç hakemi kullanıyorlar. Saydığın hakemler kasıtlı olarak büyük takımların maçlarına veriliyor. Geçen sezonda Abitoğlu felaketi vardı. Bu sezonda saydığın hakemlerden İlker Meral başı çekiyor. Önceki sezonlarda Bünyamin Gezer vardı. Yani her sezon bir kaç hakem kötü olmasına rağmen maçlara veriliyor. Taraftarların ve kulüplerin istememesine rağmen maçlara veriliyor. Gel de kasıt arama bu işte. Yok öyle bilerek hata yapmıyorlardır falan geçelim. O kadar çok sayıda maç hakemler tarafından sabote edildi ki bu ancak Türkiye'de olurdu. Başa geçen TFF büyük takım taraftarlarını memnun etmek için bu yola başvuruyor maalesef. Yoksa futbolun Fsinden bir haberler.

Mesaj Yetkileri