Sayfa 21 / 43 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Her inişin bir çıkışı olduğu gibi,her çıkışın da bir inişi var.Şu anda Trabzonspor neredeyse dibe vuracak durumda.Bizim 8. olduğumuz yıl gibi bu sene olabildiğince alt taraflardan uzak kalarak ligi bitirmeliler.Ondan sonra ise takıma sağlam bir revizyon şart.Colman,Alanzinho,henrique,sapara falan hepsi yollanmalı.Ama yine gidip Polonya dan falan adam almakla olmaz bu.Bilindik Türk oyuncularının arasına ya kaliteli yada kumaşı sağlam genç yabancı oyuncular alınmalı.Tolunay Kafkas milli takımlarda çalıştığı süre boyunca belki genç yabancı oyunculardan gözüne kestirmiştir.Ve son olarakta kesinlikle artık Sadri Şener başkanlığı bırakmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Her inişin bir çıkışı olduğu gibi,her çıkışın da bir inişi var.Şu anda Trabzonspor neredeyse dibe vuracak durumda.Bizim 8. olduğumuz yıl gibi bu sene olabildiğince alt taraflardan uzak kalarak ligi bitirmeliler.Ondan sonra ise takıma sağlam bir revizyon şart.Colman,Alanzinho,henrique,sapara falan hepsi yollanmalı.Ama yine gidip Polonya dan falan adam almakla olmaz bu.Bilindik Türk oyuncularının arasına ya kaliteli yada kumaşı sağlam genç yabancı oyuncular alınmalı.Tolunay Kafkas milli takımlarda çalıştığı süre boyunca belki genç yabancı oyunculardan gözüne kestirmiştir.Ve son olarakta kesinlikle artık Sadri Şener başkanlığı bırakmalıdır.
    Maçları izlemediğin o kadar belli ki ? Henrique niye yollansın. Adam aslanlar gibi oynuyor topunu.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bence sen izlemiyorsun maçları.Henrique Trabzon'nun forveti değil.Trabzona Burak tarzı yırtıcı hızlı bir forvet lazım.Senin şu aslan kaç gol atmış söyle bir bana bakıyım?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

henrique sag kanatta oynuyabilir aslinda solda olcan ortada adrian arkalarinda soner-zokora tek forvet olarakda emre gural yada janko tekrar kullanilabilir. trabzonun ideal kadrosu iyi ama bir yerde SIKINTI var oyuncular ozguvenlerini kaybetmisler defans cok kirilgan.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Trabzonspor'un bu hale düşmesine üzülüyorum. Takım olmaktan öte dostluk yok. Bamba kendi kalesine gol atınca Onur elini sıkmadı. Şimdide Colman kendi takım arkadaşını tokatlıyor. Geniş bir revizyon lazım takıma.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bende Henrique konusunda arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Yani bir oyuncu özellikle forvet oyuncun mevkisinde oynayamıyorsa kanat olarak nasıl oynasın hemde o fizikle o hızla. Yıllarca forvette yapamıyorsa ver kanada mantığını uyguladık.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bence sen izlemiyorsun maçları.Henrique Trabzon'nun forveti değil.Trabzona Burak tarzı yırtıcı hızlı bir forvet lazım.Senin şu aslan kaç gol atmış söyle bir bana bakıyım?
    Burak ? Yırtıcı forvet ? Haha. Hücumlarda yaptığı çapraz koşular, verkaçlar, ayağında top tutabilmesi ve teknik olması çok özel bir oyuncu yapıyor Henrique'yi. Onu kullanamayan Trabzon şu an. Nasıl janko'yu kullanamıyorlarsa onu da kullanamıyorlar tam olarak. Seneye herşey daha iyi olacaktır.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Burak ? Yırtıcı forvet ? Haha. Hücumlarda yaptığı çapraz koşular, verkaçlar, ayağında top tutabilmesi ve teknik olması çok özel bir oyuncu yapıyor Henrique'yi. Onu kullanamayan Trabzon şu an. Nasıl janko'yu kullanamıyorlarsa onu da kullanamıyorlar tam olarak. Seneye herşey daha iyi olacaktır.
    Tamam dostum haklısın.Her zaman ilk 3 hedefi olan bir takımın forvetine Henrique'yi yakıştırıyosan daha fazla tartışmanın alemi yok.Orta sıralara oynayacaksa oynayabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hemen gömmeyin adamı. http://s7.directupload.net/images/120502/9wicods6.swf

Ben kendisinden hala umutluyum açıkcası. Transfer olduğu dönemden beri düzenli olarak oynadığı bir dönem olmadı. Son 4-5 maçta ilk 11 çıkmaya başladı ve 2 gol attı. Bu seneki rakamlarımızı göz önünde tutarsak müthiş bir istatistik.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Valla ben Trabzon'un iyiliği için böyle düşünüyorum.Benim için kalıp oynaması daha iyi umarım gönderilmez

Henrique, daha tolunay geldiğinde Porto'dan gelen teklife verilmeliydi. Tolunay ama önceki klüplerdeki halini de biliyoruz. Yanlış adam geldi e haliyle Trabzon da yanlış yolda devam ediyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Nasıl biz gelecek sezon SA ile devam etmemeliyiz Trabzonspor'da aynen Tolunay Kafkas ile devam etmemeli. Hoş gerçi ilk önce Sadri ve yönetiminin gitmesi gerekiyor. Trabzonspor gelecek sezon Tolunay Kafkas ile devam ederse olacakları az çok tahmin edebiliyordur millet. Elde zaten 40 kişilik kadro var neredeyse birde kendi istediği oyuncuları aldırırsa Trabzonspor tümden bataklığa savrulur. Sonra o oyuncuları gönder gönderebilirsen. Sonuçta Trabzonspor GS,FB,Beşiktaş'tan geliri az olan bir takım.

Sezonun geri kalanında Tolunay Kafkas genç oyunculara yönelebilir. En başta Soner Aydoğdu olmak üzere Zeki , Emre Güral gibi genç oyunculara şans vererek onları hazırlayabilir. En iyisi dediğimiz Colman , Zokora gibi yabancı oyuncular bile takımı kafada bitirmiş. Yabancı oyunculardan hayır yok.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Persembe gunu Drogheda United ile dostuluk macimiz var, pasaportum suanda Ingilizlerin elinde oldugu icin ben gidemiyecegim ama yaptigim pankartlar orda olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Nasıl biz gelecek sezon SA ile devam etmemeliyiz Trabzonspor'da aynen Tolunay Kafkas ile devam etmemeli. Hoş gerçi ilk önce Sadri ve yönetiminin gitmesi gerekiyor. Trabzonspor gelecek sezon Tolunay Kafkas ile devam ederse olacakları az çok tahmin edebiliyordur millet. Elde zaten 40 kişilik kadro var neredeyse birde kendi istediği oyuncuları aldırırsa Trabzonspor tümden bataklığa savrulur. Sonra o oyuncuları gönder gönderebilirsen. Sonuçta Trabzonspor GS,FB,Beşiktaş'tan geliri az olan bir takım.

Sezonun geri kalanında Tolunay Kafkas genç oyunculara yönelebilir. En başta Soner Aydoğdu olmak üzere Zeki , Emre Güral gibi genç oyunculara şans vererek onları hazırlayabilir. En iyisi dediğimiz Colman , Zokora gibi yabancı oyuncular bile takımı kafada bitirmiş. Yabancı oyunculardan hayır yok.
    Zeki sakatlanmadan önce oynuyordu şimdi ne halde bilmiyorum.Emre'yi de yollayacaklar herhalde oynatmıyor 18'e bile alınmıyor zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Emre'yi kadroda dusunuyormus ama su surecte daha tecrubeli isimlerle oynamayi tercih etmem lazim demisti Tolunay hoca.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bir kaç oyuncu hariç tecrübeli oyuncuların takıma katkısı nedir ki zaten geçelim. Amaç belli günü kurtarmak. Bu yüzden TK ile olmaz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizim stad isi yine durdu proje cikisi 2006, dolgusu bitebildi stadin.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kongre karari alindi Mayis icin

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Galatasaray'a 2000 yılında UEFA ve Süper kupayı kazandıran jenerasyondan sonra en iyi jenerasyon iki yıl önce Trabzonspor'daydı. O kadro korunsa ve üstüne eklemeler yapılsaydı Trabzonspor uzun yıllar ligde kafaya oynardı. En büyük talihsizlik o kadroyu koruyamaması oldu yönetimin. En acısı Şenol Güneş'in emekleri boşa gitti. Oyuncu sözleşmelerinde yapılan amatörlükler her şeyi berbat etti. Mağdur veya değil şike olayları da Trabzonspor'u epey yıprattı. Şike olaylarından önce Sadri Şener ve yönetimi gayet planlı bir şekilde yoluna devam ediyordu. Ama şike olaylarından sonra yönetim hep günü kurtarmaya yönelik hamleler yaptı. Yapılan transferler ortada bir yığın işe yaramayan yabancı oyuncu var.
    Last edited by Mamadou : 08.Nisan.2013 at 03:00

Günü de değil geçmişi kurtarma peşine düştüler, hak-hukuk peşinde koşarken bugünü unuttular, takımı unuttular. "3 Temmuz'la başlayan süreç" en çok Trabzonspor'u etkiledi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sen Selçukları, Burakları, Enginleri, Umutları, Ceyhunları, Egemenleri satarsan bu hale düşersin tabii.
    Canım FEDA olsun sana !

Egemen, Ceyhun, Selçuk sözleşmesi bittiği için ayrıldı. Engin'e çok sabrettiler, baktılar akıllanmayacak kadro dışı bıraktılar. Umut Avrupa'ya gitmek istediği için, Burak da sözleşmesindeki madde sebebiyle elden gitti. Oyuncuları sattılar diyemeyiz bu durumda, tutamadılar diyebiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Egemen, Ceyhun, Selçuk sözleşmesi bittiği için ayrıldı. Engin'e çok sabrettiler, baktılar akıllanmayacak kadro dışı bıraktılar. Umut Avrupa'ya gitmek istediği için, Burak da sözleşmesindeki madde sebebiyle elden gitti. Oyuncuları sattılar diyemeyiz bu durumda, tutamadılar diyebiliriz.
    Doğru, dediğin gibi tutamadılar. Ama aynı kapıya çıkıyor sonuç olarak. Her türlü yönetim hatası yani.
    Canım FEDA olsun sana !

Zor usta, o çıkış yaptıkları dönemde şampiyonluk yaşayabilseydiler -iki kez direkten döndüler- ben eminim en az yarısı takımda kalırdı. Ama oyuncularda başarıya aç, hedefleri büyük. O hedeflerine ulaşabilecekleri kulüplere (Egemen hariç hepsi Galatasaray'a ) yöneldiler. Bu açıdan kulübe kızmak da zor, oyunculara kızmak da. Kulübü ancak şu konuda eleştirebiliriz, B planları yokmuş, yerlerini dolduramadılar, özellikle Burak ve Selçuk'un.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adam gibi sözleşme teklif etselerdi de oyuncularda kabul etseydi demezler mi adama yani. Bir kulübün başkanı bu kadar oyuncusunu bu şekilde elinden kaçırıyorsa orada bir sorun var demektir. Oyuncuyla alakası olduğunu düşünmüyorum ben. Kaldı ki o sezon TS Şampiyonlar Liginde oynadı. Selçuk kalabilirdi takımda o sezon. Kısacası, takımın iskeletini bozarsan olacağı budur işte. Elinden kaçırmayacaktın o oyuncuları Sadri Başkan.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

[YOUTUBE="0lxcfnT-RSw"]Beste[/YOUTUBE]

Taraftarın yönetime bestesi,çok hoşuma gitti benim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sadri Şener açıklamalarıyla bana çok güzel bir doğum günü hediyesi vermiş oldu, sağolsun.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Egemen Korkmaz

Aradaki kucuk miktarlar yuzunden "cok sevdigi" (kendi agzindan) Trabzondan ayrilmak zorunda kaldi, 1 sene Besiktasta oynayip yine $ yuzunden ayrildi. Egemenin en az yonetim kadar hatasi vardi

Engin Baytar

Senol Gunes'in bittigi andi onu affetigi an. Sorunlu oyuncuydu gitmesi gerekirdi gitti. Yonetim dogru olani yapti

Selcuk Inan

Sadri Sener burdayda bende burdayim dedi , sezon sonu geldi sozlesmeye yanasmadi. Istanbulu secmesi yenge meselesi yuzunden. Kendisinde suc bulmuyorum ama o ilk basta ettigi lafi etmiyecekti. Yonetimin hatasi yine yok, Galatasarayin verdigi paranin yarisini zor veririz.

Burak Yilmaz

Sezon sonu geldiginde gitmeyi kafasina koymus bir isimdi. Avrupada nakit para veren olmadi oda sicak bakmadi oraya cunki hayallerini kurdugu ekipler yoktu talipler arasinda. Son sezonunda $2,400,000+primler cebe atti Trabzonda. Bir daha okadar para cebe atan olurmu Trabzonda ? Sanmam. (Hak etti okadar parayi orasi ayri mesele tabi) Yonetimin hatasi ilk basta 5 milyon maddesi koydurmakti, onlari tek kurtaracak sey Burakin bir sonraki satisindan gelecek 25%

Ceyhun

Tek hatamiz onun yerine Baris Ozbek gibi bir adam almamizdi, ikiside birbirinden duz adamdi.

Umut Bulut

Avrupa istedi gitti, mutsuzum dedi geri istedik Turkiye istemiyorum dedi Galatasaraya geldi. Onada kizmiyorum, SL'de oynamak istedi.

JaJa

Alkol sorunu varmista, antremana cikarken kafa 1 milyon oluyormus. Adamin ickiliyken oynadigi futbolu bugun 5 milyon verdigimiz adam ayik kafayla oyniyamiyor. Yonetimin en buyuk hatasidir.

Tabi bunlar haric bide 3 Temmuzla basliyan surec var

-82 puanla , bana gore sampiyon bitirdigimiz bir lig
    -2-3 gun kala Sampiyonlar ligine alinmamiz
    -bilmem kac mac sikeyle basliyan dosyanin yari yariya bir mac sayisina inmesi
    - TFF DEGISIKLIGI
    - Y.D'nin Sadri Seneri kandirmasi, veya Sadri Senerin buna mecbur edilmesi !?
    -MEDYANIN HER FIRSATTA ADI GECEN TAKIMLARA vurmasi

En karli cikmamiz gerektigi yerde en zararli biz ciktik

Sonra surec daha epey zaman alacak dedik kafayi lige verelim dedik ondada Senol Gunese takildik. Muthis bir hoca olabilir ama kendi kurdugu takimlarla basarili olamiyor
    Ve yapilan yanlistada agzini acmiyor takima zarar vermesin diye, eee hocam istifa ettikten sonra konustun bugune ne faydasi oldu ???

Gel gelelim bugune. Gunu kurtarmasi icin genc bir Tolunay getir, enkazi ondan toplamasini bekle ve onada yazik et.

Sezon sonuna kadar takimi vefa gostermedigin Unal Karamana teslim edecektin ve o Elazig macindan sonra kongre kararini ligin son macindan sonraya alacaktin.

Cok hata yapildi cok, hepsinin sebebi yonetim olmasada tek gidebilecekler onlar. Tolunay hocada demis Sadri Sener giderse bende gider. Bi zahmet sende gitte kendine yazik etme.

Simdi kongre karari cikti, kim olacak baskan? Adayligini koyabilecek butun adaylar su gunlerde Faruk Ozak'la gorusuyor, niye neden ? Cunki yine karari derin(dinazorlar) Trabzon verecek, onlarin sectigi adam baskan olacak

Ahmet Agaoglu
    Ibrahim Haciosmanoglu

Hangisi Faruk bey ile anlasirsa

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Agaoglu aday olmiyacagini soylemis lafa gelince Trabzonsporluyum , gerek oldugunda herzaman varligimizi belli ederiz diyordu bir kez daha bu haraketini yapti, ve birkez daha Trabzon taraftarlari yaptigi aciklamalara kanacaktir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

+

Zamaninda 3.5 milyon verilip alinmayan Alper Potuk

Aradaki 100-200bin nedeniyle alinmayan Salih Ucan

Daha neler neler var

Sayfa 21 / 43 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri