1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Altyapı ve Antrenman Tesisleri Geliştirme

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    ben galatasaray ile alt yapı tesislerini geliştirmek istiyorum ünal başgan bitmesine çok az kala maddi kaynak yetersizliğinden iptal ediyor 2sezon üst üste böyle oldu
    Benim de ilk sezon iptal edilmişti, soraki sene yükseltebildim. Mali durumu düzeltmek için bir sürü oyuncuyu gönderdim ve 2 yıl boyunca sadece 1 transfer yaptım.

Bu arada eski serilerde yayınlanan bir rehberde gördüm, altyapı tesislerinin gelişimi başkanın altyapıya verdiği öneme de bağlıymış. Yani başkan altyapıya önem veren biri değilse tesislerin state of art olması mümkün olmayabiliyormuş. Bunu yeni öğrendim yıllardır habersiz bir şekilde oyun oynuyordum. En azından seçeneklerin çıkmamasının sebebini anlamış oldum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Benim de ilk sezon iptal edilmişti, soraki sene yükseltebildim. Mali durumu düzeltmek için bir sürü oyuncuyu gönderdim ve 2 yıl boyunca sadece 1 transfer yaptım.

Bu arada eski serilerde yayınlanan bir rehberde gördüm, altyapı tesislerinin gelişimi başkanın altyapıya verdiği öneme de bağlıymış. Yani başkan altyapıya önem veren biri değilse tesislerin state of art olması mümkün olmayabiliyormuş. Bunu yeni öğrendim yıllardır habersiz bir şekilde oyun oynuyordum. En azından seçeneklerin çıkmamasının sebebini anlamış oldum.

Top ve State of the Art aynı geçiyor sanırım minimale gelirsek yetersizinde altında oluyor o

Mesaj Yetkileri