1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    salih in cesaretinin 5 olması sizce de cok dusuk degil mi?
    Fm 14'le beraber iyi bir ayar çekileceğini düşünüyorum, Ancak benim en fazla dem vurduğum konu genç oyuncuların fiziksel durumlarının aşırı derecede kötü yansıtılması. Salih gibi bir adam bugün her türlü Fenerbahçe'de oynar. Ama oyunda o seviyeye getirene kadar 4-5 sezon fiziksel çalıştırmak zorunda kalıyorsunuz, Teknik ve Zihinsel özelliklerine yüklenemiyorsunuz, Ee zaten oynatamadığınız için maç tecrübesinden edineceği kazanımlar da olmuyor. 23-24 yaşına gelince böylesine yüksek potansiyeli olan bir adamdan Selçuk Şahin çıkıyor.

Buna bir çözüm bulmak lazım, Avrupa'daki genç oyuncular oyunun ilerleyen dönemlerinde oyuna damga vururken bizde PA'sı -8 -9 çekilen adamlar yerlerde sürünüyor. Bu farklılığın önüne geçmemiz gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Fm 14'le beraber iyi bir ayar çekileceğini düşünüyorum, Ancak benim en fazla dem vurduğum konu genç oyuncuların fiziksel durumlarının aşırı derecede kötü yansıtılması. Salih gibi bir adam bugün her türlü Fenerbahçe'de oynar. Ama oyunda o seviyeye getirene kadar 4-5 sezon fiziksel çalıştırmak zorunda kalıyorsunuz, Teknik ve Zihinsel özelliklerine yüklenemiyorsunuz, Ee zaten oynatamadığınız için maç tecrübesinden edineceği kazanımlar da olmuyor. 23-24 yaşına gelince böylesine yüksek potansiyeli olan bir adamdan Selçuk Şahin çıkıyor.

Buna bir çözüm bulmak lazım, Avrupa'daki genç oyuncular oyunun ilerleyen dönemlerinde oyuna damga vururken bizde PA'sı -8 -9 çekilen adamlar yerlerde sürünüyor. Bu farklılığın önüne geçmemiz gerek.
    problem su bizim arastirma sefinin mentalitesine göre türkiyedeki gencler fizik olarak avrupadaki genclerden geride oldugu icin son dönemde fazla genc oyuncu cikmiyormus altyapilardan bence olayin fizikle felan ilgisi yok tamamen oyuncularin oyun zekasina bagli salih yasina göre oldukca zeki oynuyor bu sayede zaten fenerbahcede forma sansi yakaladi..

Mesaj Yetkileri