Sayfa 379 / 578 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
11,341 ile 11,370 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hamit,Eboue,Sabri..Sağ taraf felç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Real Madrid kasapları amaclarına ulastı demek ki Kim oynayacak acaba sağ bekte. Altyapıdan falan yeni bir sag bek mi cıkaracagız Ayrıca dün Riera döküldü, hem fiziksel olarak ezildi hem de kademe hataları yaptı sık sık sol bekte. Bireysel olarak macın belki de kötü oyuncularından biriydi.

Benim tahminim sağ bekte Dany ile başlanacağı.

Dany
    Gökhan
    Semih
    Hakan

oynar herhalde.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Benim tahminim sağ bekte Dany ile başlanacağı.
    .
    Hocam Dany kırmızı kart cezalısı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sabri'nin çok ciddi bir şeyi olduğunu düşünmüyorum keza Hamit ile Drogba'da da pek ciddi bir şey yoktur ancak Eboue'nin 1 hafta veya 10 gün sahalardan uzak kalacağını tahmin ediyorum belki daha da uzun sürebilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

alt yapida sadik var tam bildigim kadariyla sag bek 2-3 maçini izlemistim iyi oyuncuya benziyordu. bu arada hakemler atanmis ne yazikki kamil abitoglu hangi takimli oldugu belli )

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

sağ bek olarak sıkıntı yok gibi Sabri atlatır daha 3 gün var maça.Reyiz de dönmezse Balta'dan sağ bek deneriz Sabri sol bek geçmişti MİY maçında galiba bir de Baltayı görürüz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hiç de fena degiliz yalniz.

Yapılan 5.292 pastan 3.732 tanesi hedefi bulmuş. Başarılı pas oranı % 71. Bu kulvarda lider herkesin tahmin edebileceği gibi Barcelona. Yapılan toplam pas 7.910, isabetli pas sayısı 6.588, başarılı pas oranı % 83.

10 maç sonunda tüm turnuvanın faul lideri toplam 23 faul ile Felipe Melo. İkinci sırada ise 22 faulle Malagalı Iturra ile Selçuk İnan geliyor. Galatasaray takım olarak turnuvanın en çok faul yapan (155 faul) ve en çok faule maruz kalan (176 faul) takımı.

http://www.futboladair.com/galatasar...i-karnesi.html

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

PFDK, Fatih Terim'e 9 maç ceza verdi

Terim 9 , Hasan 2 , Ümit 1 , Sabri 1 maç ceza aldı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Hoca 9 maç ceza aldı,tamam,
    Hasan Şaş 2 maç ceza aldı,tamam,
    Ümit Davala 1 maç ceza aldı,tamam,

Sabri ne alaka 1 maç aldı yahu ? O sözlere verilen cezayı ''Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış'' tarzı yorumladım ben.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim 9 maç. Ne denir ki bu karara. Irkçılık mı yaptı bu adam ? Hakeme mi tükürdü ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Saha kapatma verilmemiş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fatih Terim 9 maç. Ne denir ki bu karara. Irkçılık mı yaptı bu adam ? Hakeme mi tükürdü ?
    Adam her maç tribüne gönderiliyor ertelenen cezalar falan filan derken artık gelsin böyle bir ceza bir zahmet zaten onuda indirim cart curt 5-6ya indirirler korkma.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen yahu saha kapatma niye verilmedi bende şaşırdım doğrusu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Saha kapatma verilmemiş.
    Neden verilmesi mi gerekiyordu ?

Beşitaş'ın bir maçında da sahaya seyirci girmişti saha kapama gelmemişti.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Saha kapatılsa ne olur ?

Yine seyirci gelecek sonuçta.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Neden verilmesi mi gerekiyordu ?
    Hakemin elini öpmek icin girenler vardı ya o yüzden.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Hakemin elini öpmek icin girenler vardı ya o yüzden.
    Her seyirci girişinde saha kapanma vermiyor ki.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kasımpaşanın çoğu maçında girdi taraftar sahaya hiç öyle bir şey olmadı.Yani 1-2 kişi girdi diye saha kapatma gelmez rahat olun.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Her seyirci girişinde saha kapanma vermiyor ki.
    Neye dayanarak veriyorlar o cezayı bilmiyorum ama bana göre sahaya öylesine saftirikçe girenle hakeme saldırmaya calısan bir tutulmuyordur diye düsünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Neye dayanarak veriyorlar o cezayı bilmiyorum ama bana göre sahaya öylesine saftirikçe girenle hakeme saldırmaya calısan bir tutulmuyordur diye düsünüyorum.
    Çabuk çıkarıldılar dışarıya 1-2 dakika falan sürmedi o yüzden bir şey vermemişlerdir. Hakemlerde çok uzaktaydı o yüzden hakeme saldıracaklarını kanıtlayamazlardı.

Birde onların Mersin taraftarı olduğu ortaya çıkarılmıştı sanırım.

Saha kapatma gelmemesi normal.

Önceki maçlarda olay olmamıştı .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mersin taraftarı değillerdir çünkü bizim deplasman tribünü adeta hapishane gibi yani oradan sahaya dalmalarına imkan yok ancak o kadar basit,saçma sapan bir neden yüzünden saha kapatma cezası verilmez,bir de vukuatsızsanız hiç verilmez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

PFDK Kararları Açıklandı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçının ardından kulübümüze ilişkin aldığı kararları şu şekilde açıkladı:

1- GALATASARAY A.Ş.'nin, 06.04.2013 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - MERSİN İDMAN YURDU Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

müsabaka temsilcisine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle takdiren 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Erteleme süresi içerisinde, hakaret ihlalinin tekerrürü nedeniyle 10.05.2012 tarihli ertelenmiş 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASININ cezasına eklenmesine,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, toplam 9 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. antrenörü ÜMİT DAVALA'nın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ'ın, ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu SABRİ SARIOĞLU'nun, sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 10.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
    http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16648.php
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Fatih TERİM'in "isterseler geçen sezondan kalan 2 maçı da eklesinler" gibi çıkışları bence sezon sonunda gideceğini gösterdi. Eğer takım şampiyon olamazsa bu hareketlerin hesabını nasıl verecekler bilemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

''Sezon sonu farklı şeyler düşünüyordum ancak hiç bir yere gitmiyorum artık''

Tarzı bir söylemi olmuş.Öyle diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sezonu kapatacak diyenlerin gözü aydın! Belli bir plan vardı. Hoca da oltaya geldi. 9 maça indirim gelse bile hoca sezonu kapatmıştır.

Ki Tahkimin indirim yapması saçma olur. Hocanın atıldıktan sonra yaptıklarının yüklü bir ceza getireceğini kendisinin de bilmesi bence cezaya indirim yapılmaması için en büyük neden.

Dediğim gibi bazıları rahatladı. Onların gözü aydın tekrar! Bundan sonra Galatasaraylı oyuncuların kalan her maçın her anında yüreğini ortaya koyması lazım. Yoksa planlandığı gibi şampiyon olamayız.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bu ülkede o kadar cezasız kalan şey varken 9 maç vermek değişik olmuş tabi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ceza 7 maç arkadaşlar. 9 olmasının sebebi ertelenen cezanın da eklenmesi. Sürekli ceza alıyor Fatih Terim bu yüzden üst sınırdan ceza verilmiş olabilir. Normal aslında 7 maç ceza yaptıklarına ve söylemlerine ama ne desek boş tabi. 1-2 maç azaltma gelir yinede.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007

Ne desek boş sözün bittiği yeri de geçtik artık. Bu TFF gidip asıl suçlular cezalarını bulmadıkça zor belimizi doğrultmamız ülke futbolu olarak.

Yine de her şeye inat şampiyon olacağız inşallah.

Mesaj Yetkileri