Hamit,Eboue,Sabri..Sağ taraf felç.
Hamit,Eboue,Sabri..Sağ taraf felç.
Real Madrid kasapları amaclarına ulastı demek kiKim oynayacak acaba sağ bekte. Altyapıdan falan yeni bir sag bek mi cıkaracagız
Ayrıca dün Riera döküldü, hem fiziksel olarak ezildi hem de kademe hataları yaptı sık sık sol bekte. Bireysel olarak macın belki de kötü oyuncularından biriydi.
Benim tahminim sağ bekte Dany ile başlanacağı.
Dany
Gökhan
Semih
Hakan
oynar herhalde.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sabri'nin çok ciddi bir şeyi olduğunu düşünmüyorum keza Hamit ile Drogba'da da pek ciddi bir şey yoktur ancak Eboue'nin 1 hafta veya 10 gün sahalardan uzak kalacağını tahmin ediyorum belki daha da uzun sürebilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
alt yapida sadik var tam bildigim kadariyla sag bek 2-3 maçini izlemistim iyi oyuncuya benziyordu. bu arada hakemler atanmis ne yazikki kamil abitoglu hangi takimli oldugu belli)
sağ bek olarak sıkıntı yok gibi Sabri atlatır daha 3 gün var maça.Reyiz de dönmezse Balta'dan sağ bek deneriz Sabri sol bek geçmişti MİY maçında galiba bir de Baltayı görürüz![]()
hiç de fena degiliz yalniz.
Yapılan 5.292 pastan 3.732 tanesi hedefi bulmuş. Başarılı pas oranı % 71. Bu kulvarda lider herkesin tahmin edebileceği gibi Barcelona. Yapılan toplam pas 7.910, isabetli pas sayısı 6.588, başarılı pas oranı % 83.
10 maç sonunda tüm turnuvanın faul lideri toplam 23 faul ile Felipe Melo. İkinci sırada ise 22 faulle Malagalı Iturra ile Selçuk İnan geliyor. Galatasaray takım olarak turnuvanın en çok faul yapan (155 faul) ve en çok faule maruz kalan (176 faul) takımı.
http://www.futboladair.com/galatasar...i-karnesi.html
PFDK, Fatih Terim'e 9 maç ceza verdi
Terim 9 , Hasan 2 , Ümit 1 , Sabri 1 maç ceza aldı
Fatih Hoca 9 maç ceza aldı,tamam,
Hasan Şaş 2 maç ceza aldı,tamam,
Ümit Davala 1 maç ceza aldı,tamam,
Sabri ne alaka 1 maç aldı yahu ? O sözlere verilen cezayı ''Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış'' tarzı yorumladım ben.
Fatih Terim 9 maç. Ne denir ki bu karara. Irkçılık mı yaptı bu adam ? Hakeme mi tükürdü ?
Saha kapatma verilmemiş.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aynen yahu saha kapatma niye verilmedi bende şaşırdım doğrusu.
Saha kapatılsa ne olur ?
Yine seyirci gelecek sonuçta.
Kasımpaşanın çoğu maçında girdi taraftar sahaya hiç öyle bir şey olmadı.Yani 1-2 kişi girdi diye saha kapatma gelmez rahat olun.
Saha kapatma gelmemesi normal.
Önceki maçlarda olay olmamıştı .
Mersin taraftarı değillerdir çünkü bizim deplasman tribünü adeta hapishane gibi yani oradan sahaya dalmalarına imkan yok ancak o kadar basit,saçma sapan bir neden yüzünden saha kapatma cezası verilmez,bir de vukuatsızsanız hiç verilmez.
http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16648.phpPFDK Kararları Açıklandı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçının ardından kulübümüze ilişkin aldığı kararları şu şekilde açıkladı:
1- GALATASARAY A.Ş.'nin, 06.04.2013 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - MERSİN İDMAN YURDU Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
müsabaka temsilcisine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle takdiren 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Erteleme süresi içerisinde, hakaret ihlalinin tekerrürü nedeniyle 10.05.2012 tarihli ertelenmiş 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASININ cezasına eklenmesine,
Cezaların birleştirilmesi suretiyle GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, toplam 9 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. antrenörü ÜMİT DAVALA'nın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ'ın, ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu SABRİ SARIOĞLU'nun, sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 10.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Screw you guys, I'm goin' home
Fatih TERİM'in "isterseler geçen sezondan kalan 2 maçı da eklesinler" gibi çıkışları bence sezon sonunda gideceğini gösterdi. Eğer takım şampiyon olamazsa bu hareketlerin hesabını nasıl verecekler bilemiyorum.
''Sezon sonu farklı şeyler düşünüyordum ancak hiç bir yere gitmiyorum artık''
Tarzı bir söylemi olmuş.Öyle diyorlar.
Sezonu kapatacak diyenlerin gözü aydın! Belli bir plan vardı. Hoca da oltaya geldi. 9 maça indirim gelse bile hoca sezonu kapatmıştır.
Ki Tahkimin indirim yapması saçma olur. Hocanın atıldıktan sonra yaptıklarının yüklü bir ceza getireceğini kendisinin de bilmesi bence cezaya indirim yapılmaması için en büyük neden.
Dediğim gibi bazıları rahatladı. Onların gözü aydın tekrar! Bundan sonra Galatasaraylı oyuncuların kalan her maçın her anında yüreğini ortaya koyması lazım. Yoksa planlandığı gibi şampiyon olamayız.
Bu ülkede o kadar cezasız kalan şey varken 9 maç vermek değişik olmuş tabi
ceza 7 maç arkadaşlar. 9 olmasının sebebi ertelenen cezanın da eklenmesi. Sürekli ceza alıyor Fatih Terim bu yüzden üst sınırdan ceza verilmiş olabilir. Normal aslında 7 maç ceza yaptıklarına ve söylemlerine ama ne desek boş tabi. 1-2 maç azaltma gelir yinede.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ne desek boş sözün bittiği yeri de geçtik artık. Bu TFF gidip asıl suçlular cezalarını bulmadıkça zor belimizi doğrultmamız ülke futbolu olarak.
Yine de her şeye inat şampiyon olacağız inşallah.