Deplasmanda gollü beraberlik güzel olmuş evinde de 1-0 veya 2-1 kazanacağını düşünüyorum.
Evde güzel futbol oynayıp yar finale çıkarız.
zaten şampiyonuz ligde asları dinlendirmen iyi olmuş , city'de oyun olarak ezmişiz burada rahat geçeriz .
Hocam dediğin gibi Manu-Sevilla finali olacak gibi.
67 yıllık la liga hasretine son bravo hocam![]()
Şampiyonluk için tebrikler hocam, çok ezici bir üstünlük oldu ligde.Sıra Şampiyonlar Ligi'nde.
Mission Completed !!
Artık sıra Şampiyonlar ligi ardından da Premier Ligde![]()
Öncellikle teşekkürler , ŞL yarı finalini eğer olursa Final maçını Cuma günü akşam'dan itibaren oynamayı düşünüyorum , muhtemelen canlı anlatıcam , biraz da grafik hazırlamam lazım , son 2-3 maçım Sevilla'da keyifli geçmesi için biraz zaman gerekiyor yarın malumunuz önemli bir LAzio maçımız var
Cuma Günü Oynanacak Sevilla & Chelsea Yarı Final Maçı Hazard mı ? Oscar mı ?
Tabiki de Hazard sorman hata
Yarında dinlen maçını izle hocam cuma günü sağlam bir güncelleme bekliyoruz Ş.L maçları ligin sonu falan , hafta sonu da belki yeni bir takım , yeni bir ülke![]()
Last edited by benzema35 : 11.Nisan.2013 at 04:08
Hazard götürür hocamŞampiyonluk hayırlı olsun (:
Şampiyonlar liginde başarılar dilerim, cuma akşamı finalde, burada buluşmak üzre![]()
Hocam efsane olmaya her gün yüz adım daha yaklaşıyorsun
CV ye çok güldüm![]()
![]()
![]()
Hocam tebrikler...! Buraya da damga vurdun. Zaten kaliten ortadaydı şimdi daha bir ispatladın. Ama bizi bu tatmin etmezo kupayı istiyoruz
![]()
Hepinize teşekkür ettim bu arada Kral Kupasında Real Madrid ile Final kapışıcaz ,Lig'den sonra Şl ve Kral kupasınıda alırsak , Sevilla'nın efsanesi olarak hatırlanırız herhaldeŞunuda söyleyim ŞL yarı finalinden önce lig şampiyonluğunu garantilemek takımdaki moralleri tavan yaptı
![]()
Tebriklernihayetinde bir hegamonya son buldu..Başarılar..
Tebrikler şampiyonluk gelmişcl yide aldıkmı tamamdır=) Aksamda lazioyu yendikmi tadından yenmez
![]()
Hocam öyle bir şey oluyor mu ki ? Benim bildiğim boşta başarısız bir takımın başına geçildiği eğer öyle bir şey varsa Nottingham Forrest , Q.P.R , Newcastle , Everton , Leeds bunlar tercih sebebim tabi Nottingham ve Q.p.r alt ligde ama fark etmez , yani başında hoca olan bir takımı ayarta biliyor muyuz ?
Hocam kusura bakmayın görmemiş olabilirim, taktiğinizi paylaşma şansınız var mı?