Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
Eee adamlar tek oyuncunun menajerliğini yapmıyorlar ki. Daha önce teklif yaptığın ama anlaşamadığın bir oyuncunun da temsilcisi olabilir, ya da kadronda bulunan bir oyuncunun da. Sudan sebepler buluyor onlar dislike person'a ekleyecek sen hiç merak etme

Murat yerli malı yurdun malı usta Al yerli genç bir stoper, ona passing, tezhnique çalıştır tamamdır Sezer Özmen'in sözleşmesini kovala, yoksa Ç.Rize kolay bırakmıyor. Mahmut Boz var fena oyuncu sayılmaz. Bursa'dan Ozan Tufan'ı alıp stoper yapabilirsin, fiziği falan stoper olmaya uygun. Eren Güngör, Barış Başdaş, Musa Nizam,.. Türk olsun çamurdan olsun

Ya da en güzeli Afrikalı regen kovalıcan. Ne azmanlar çıkıyor çerez parasına Kaizer Chiefs, ASEC, ES Tunis gibi takımlardan harika oyuncular çıkıyor.
Bak onu düşünmemiştim, olabilir ama pek ihtimal vermiyorum. Çünkü teklif yapıp ta anlaşamadığım oyuncu yok galiba. Belki benim gönderdiğim adamlardan birinin manajeridir, bakmam lazım. Kesin Baroni'yle bi alakaları vardır .

Abi benim şansıma Basel ve Young Boys'un altyapıdan bir sağ bek bir de stoper çıktı Türk. 2'sini toplam 1 milyon Euro'ya aldım ve harika oynuyorlar. Stoper çok iyi, pas dağıtan bile oynayabilir. Şu an takımda stoper bolluğunda adam 4 yıldız, sağ bek te Gökhan Gönül'ün profili yakalamış durumda. Ve 2'si de yeni 19 oldular.