avantajımız yuksek ama risk etmeyelim.. maç başlarınad 1 gol yersek işi zora sokarız..İşallah eleriz de Lazioyu yarı finali görürüz..Başarılar
1 Volkan Demirel
2 Egemen Korkmaz
6 Joseph Yobo
33 Reto Ziegler
77 Gökhan Gönül
14 Raul Meireles
16 Cristian Baroni
21 Selçuk Şahin
88 Caner Erkin
11 Dirk Kuyt
99 Pierre Webo
tahmin ettiğim gibi Selçuk oynuyor.Fenerbahçe kontrollü oynayacak anlaşılan.İlk yarıda yemeyiz inşAllah.
...
Selçuk yılda bir gol atıyorsun bu hakkını umarım bu gece kullanırsın.![]()
selçuk nerden çıktı ya![]()
Mehmet Topal'ın hastalığı varmış o yüzden selçuk ile başlıyor,keşke baroni meireles salih üçlüsü olsaydı
Topal olaydi iyiydi
Artık alıştık ülke olarak egsantrik kadro seçimlerine.
Başarılar Fenerbahçe![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
selçuk hadi be olm çıkar içindeki iniestayı
Salih tam formdayken neden 11'de olmadığına anlam veremedim. Xelçuk ne yapacak bakalım.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Elim ayağım titriyor . Haydi yarı final olsun bugün
selcuk-cristian ikilisi buyuk risk. hayirlisi.
Sanki Lazio feneri Eleyecek gibi Bir his var içimde.
Seyircisiz maçları seviyorum. Nefes alsalar duyuluyor.Lazio bastırmaya başladı, ilk yarıyı gol yemeden atlatmak lazım.
Fenerbahçe turu atlar
Seyircisiz maçlar kadar zevksiz maç yok.İçim bayıldı 1 dakika bile izleyemedim,şimdi tekrar zorlayacağım kendimi.İnşallah oynanan oyun biraz olsun zevk getirir maça.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Volkan bu şutlardan sonra isyan etti arkadaşlarına![]()
1-0 Fenerbahçe alır maçı.
Seyircisiz maçın ne tadı var ne tuzu.
FM Gazetesi
Lazio inceden başladı ama çok cılızlar yetmiyor güçleri Fener'e.. Böyle devam
Volkan'ın maşallahı var
Ben hayatımda Volkan kadar güven veren bir kaleci çok nadir gördüm. Yani Dünya'daki sayılı kalecileri saysam, Volkan bu konuda arasına girerdi onların.
FM Gazetesi
Kozak ne yapsam da atılsam diyor ve bu konuda maşAllahı var.
Eğer devrede çıkmazsa 65'i göremez açık ve net.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Lazio bir an önce gol atmak için bastırıyor ama aynı zamanda panikliyorlar. Topu doğru düzgün tutamıyorlar ayaklarında. Bu gidişle gol atamazlar.
Canım FEDA olsun sana !
Tamam skor 0-0'da berbat bir oyun var. Böyle bir takımı ikilememiz lazım tekrar. Böyle kötü bir oyun izlemek istemiyorum ben. Berbat bir takım bizi hapsetti sahamıza. Tek bir pozisyonumuz yok. Benim takımım 2-0 önde olsa bile bu kadar kötü bir takıma ezilmemeli. Oynatılan oyunu beğenmiyorum.
Orta alanımızda oynayan Selçuk-Meireles ve Cristian 3'lüsü bizim ceza alanı çevresinde dolanıyor lakin adamların ceza alanı çevremizden attıkları şutun haddi hesabı yok, hatta bazı pozisyonlarda o kadar rahatlar ki topu düzeltip ayaklarına falan da oturtmaya çalışıyorlar. Allahtan adamlar beceriksiz de toplar karavana. Kalabalık olsun diye sahada dolanan oyuncularımız var.
...
1 tane pozisyon verdik o kadar .
Cristian yerine salih girmeli. Meirelesinde aldığı para helal olsun bence sahanın en iyisi
Hernanes balón çıktı iki maçtır.
lazio nun 60 dan sonra pili biter ilk yari cok bastirdilar