1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Ne desek boş sözün bittiği yeri de geçtik artık. Bu TFF gidip asıl suçlular cezalarını bulmadıkça zor belimizi doğrultmamız ülke futbolu olarak.

Yine de her şeye inat şampiyon olacağız inşallah.
    birde bu mantık var. asıl suçlular kim? Yani diyelim ki asıl suçlular şike sebebi ile fenerbahçe,sivas vs vs. Bu Fatih Terim'in suçsuz olduğunu mu gösteriyor? Alışmışsınız bir bu söze arkasına yaslanıp gidiyorsunuz.

Bunun dışında gelelim ikinci kısmına yanlış hatırlamıyorsam zamanında(ki yakın zaman) Fatih Terim'in cezasını erteleyen TFF'de aynı TFF'idi değil mi? Ülke futbolu sanki dibe vurmuş gibi kendi hocanızın suçunu kapatmak için alakasız konulara giriyorsunuz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by sananes View Post
    birde bu mantık var. asıl suçlular kim? Yani diyelim ki asıl suçlular şike sebebi ile fenerbahçe,sivas vs vs. Bu Fatih Terim'in suçsuz olduğunu mu gösteriyor? Alışmışsınız bir bu söze arkasına yaslanıp gidiyorsunuz.

Bunun dışında gelelim ikinci kısmına yanlış hatırlamıyorsam zamanında(ki yakın zaman) Fatih Terim'in cezasını erteleyen TFF'de aynı TFF'idi değil mi? Ülke futbolu sanki dibe vurmuş gibi kendi hocanızın suçunu kapatmak için alakasız konulara giriyorsunuz.
    Asıl suçluların kim olduğunu söylememe gerek yok herkes kendini biliyor. O süreçten sonra futbolun çivisinin çıktığını görmemek için kör olmak gerek. En başından tekrar edemeyeceğim kusura bakmayın. Daha önce milyon kez konuşuldu. TFF'nin sadece bir takıma özel kararlar çıkardığını da ima etmedim. Her şey çığrından çıktı.

Ayrıca Fatih Terim'in yaptığını onaylamıyorum. Ancak 7 maç nedir? Oldu olacak lisansını yırtsalardı. O kadar saçma sapan cezalar verdiler ki artık yeter. Hadi herkesi geçtim Ümit Davala, Sabri Sarıoğlu ne yaptı da 1 maç aldılar.

Mesaj Yetkileri