Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Lazio kazanır

5 17.24%
  • Berabere biter

14 48.28%
  • Fenerbahçe kazanır

10 34.48%
1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: Lazio - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tamam skor 0-0'da berbat bir oyun var. Böyle bir takımı ikilememiz lazım tekrar. Böyle kötü bir oyun izlemek istemiyorum ben. Berbat bir takım bizi hapsetti sahamıza. Tek bir pozisyonumuz yok. Benim takımım 2-0 önde olsa bile bu kadar kötü bir takıma ezilmemeli. Oynatılan oyunu beğenmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Tamam skor 0-0'da berbat bir oyun var. Böyle bir takımı ikilememiz lazım tekrar. Böyle kötü bir oyun izlemek istemiyorum ben. Berbat bir takım bizi hapsetti sahamıza. Tek bir pozisyonumuz yok. Benim takımım 2-0 önde olsa bile bu kadar kötü bir takıma ezilmemeli. Oynatılan oyunu beğenmiyorum.
    Peki Lazio'nun uzaktan şutlar dışında organize atağı varmıydı ? Futbol sadece hücüm oynamak değildir. Şuan tam da oynamamız gerektiği gibi oynuyoruz. Büyük ihtimallede eleriz bu gidişle.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Peki Lazio'nun uzaktan şutlar dışında organize atağı varmıydı ? Futbol sadece hücüm oynamak değildir. Şuan tam da oynamamız gerektiği gibi oynuyoruz. Büyük ihtimallede eleriz bu gidişle.
    Sorun Lazio'nun pozisyonu olup olması değil. Sorun bizim pozisyonumuzun olmayışı. Ve üstelik böylesine kötü bir takım karşısında. Onu belirttim ben. Üstelik oynamamız gerektiği gibi oynadığımızı da düşünmüyorum. Fenerbahçe bu takıma gol atmalı. Daha 1 tane net pozisyonumuz yok. Bu mudur ? Bana görede elemek demek herşey demek değil.

Bu arada yedik.. Bravo böyle oynamaya devam... Aykut hocayı desteklemeyi çoktan bırakmıştım ben. Yarı finale çıksak dahi bu takımın hocası olduğunu düşünmüyorum. Bu takım bu kadar defans yapmaya uğraşarak oynayamaz. Bu takıma Salih'in girerek katkı yapması gerek. Pas dağıtan adam yok. Top tutan adam yok. Çalım atan adam yok. Şut çeken adam yok. 1-0 normaldir.

Mesaj Yetkileri