Abi bu adamlar bu işi kamera önünde yapacak kadar salak mı?
Bi de bi sorum daha olacak gerçekten bilmediğim için soruyorum avrupa'da da konuşuluyor mu bu kurada hile muhabbeti?
Abi bu adamlar bu işi kamera önünde yapacak kadar salak mı?
Bi de bi sorum daha olacak gerçekten bilmediğim için soruyorum avrupa'da da konuşuluyor mu bu kurada hile muhabbeti?
Kura çekiminde hile olma ihtimali çok yüksek bundan önceki turda da prova çekimindeki tüm eşleşmeler aynen olduydu
adamların amacı rant sağlamaksa her türlü eşleşmede bekledikleri rantı sağlarlar zaten. psg-barça eşlemesinde ne gibi bir hile olabilir? alakası yok bence ayrıca milletin gözü önünde, yoruma açık bi şekilde mi yaparlar sizce? öyle bir şey olsa bile bunu analiz ettirmeden yapar adamlar. biz şunu şöyle yaptı, bunu böyle yaptı diyerek son 7 takım arasından çektiğimiz kurayı kabullenemiyoruz. malaga gelse ne diyecektik acaba çok merak ediyorum.![]()
Sadece UEFA boyutunda degil bu olay. Tum klupler anlasmali. Bundan onceki eslesmenin kuradan 1 gun once fotosu cikti piyasaya. Ve tum takimlar birebir ayni takimlarla eslesti. Neden buna hic bi klup itiraz etmedi ? Neden en ufak bi haykiris bile olmadi ? Cunku hepsi anlasmali. Simdi de oyle. Ayni ulke takimlari birbiriyle eslesmedi, buyuk takimlar kucuklerle eslesti, reytingler devam edecek vs. Misal biz. Bence Madridle eslecegimizden Unal Aysal'in haberi vardi. Kos koca Madrid Istanbula gelecek, sen oraya gideceksin, tum dunya bu maci izleyecek, dunyaya takiminin reklamini yapmis olacaksin, hele birde iyi oynarsan tadindan yenmez. Madrid acisindan zaten sıkıntı yok. Yener, geceriz rahatligi var dogal olarak.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Teoride UEFA her şeyi yapar , beklerim onlardan. Ancak ; pratikte öyle olmadığı gözüküyor.
Büyük takımlar korunuyor olsa ve bunları bütün takımlar biliyor olsa Manchester ve Real birbirleriyle eşleşmelerini kabul ederler miydi hiç ? hadi diyelim; GS kabul etti Real'i reklam için falan. PSG niye Barça'yi kabul etsin ? reklama mı ihtiyacı var ? hem de bir Fransız takımına Barça çıkar mıydı hiç planlı olsa ? ya da Almanların nefret ettiği Platini , Dortmund'a Malaga'yı verir miydi ?
dediğim gibi UEFA her şeyi yapabilir ama şuanda yapmış gözükmüyor pek![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bir manipülasyonun varolması çok zor kanımca ama olamayacağı anlamına gelmez.
Şimdi seçilen elçiler çekiyor kurayı, önceden İnfantino çekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Her iki durumda bile bir çok insanın ağzını kapalı tutmasını sağlamak çok zor olur. Uefa böyle bir risk almaz diye düşünüyorum.
Diğer bir yandan geçen turun kurası, deneme kurasındaki sonuçlarla %100 tuttuğu için bence Avrupa'da da haber oldu. Onun dışında takip edebildiğim kadarıyla dış basından çıt çıkmıyor bu konuda. Hele ki dışarıda bir camiaya çok yakın olduğu bilinen ulusal spor gazeteleri mevcut. Yani demek istediğim o kulüplerin bir sıkıntısı olsa kesinlikle gazetelerde yer alırdı. Çeyrek final deneme kurasında Gs-Malaga eşleşmesi olduğunu gösteren kanıtlar var. Ben de diyorum ki eğer büyük takımların lehine kuralar çekiliyorsa; GS-Malaga eşleşmesi diğer takımlar için dezavantaj oluşturur. Kuranın diğer takımlara göre güçsüz rakiplerinin birbirleri ile eşleşmesi mantıksız olur düşüncesi içindeyim. Nitekim de denemede çekildiği gibi bir sonuç çıkmadı.
Ayrıca kuraya katılan tüm kulüplerin bilgisi dahilinde bir manipülasyon yapılıyor olacağına da ihtimal vermem. Çünkü tüm takımların menfaatlerini aynı anda gerçekleştirmek mümkün değil. Örneğin Juventus'un Bayern ile eşleşmesi istediğinden şüphe duyarım. Eşleşmelerde herkesin bilgisi dahilinde bir manipülasyon varsa bu durumda tüm dev kulüpler Galatasaray ya da Malaga ile eşleşmek ister herhalde. Bu yüzden eğer manipülasyon mevcutsa bir kaç dev kulübün bilgisi vardır.
[YOUTUBE="C5eRoRqGoY4"]ahmet çakar[/YOUTUBE]
FM Gazetesi
0:33 Bayern MÜNÜH![]()
Canım FEDA olsun sana !
08:35 Anasının nikahı.
Ben şok oldum bu görüntülere. Uefa'ya da güvenilemeyecekse kime güveneceğiz?
Fenerbahçe'ye %1 bile şaibe varsa gidemezsiniz diyen Uefa bu görüntülere ne diyecek?
Dünya gündeminde yok mu bu görüntüler?
FM Gazetesi
inşallah benfica gelmez
Mevcut takımların birbirlerinden çok fazla bir farkı yok kupayı istemeleri açısından Basel Zenit ve Tottenham'ı eledi ki bence her iki maçta çok zorluydu,Chelsea bildiğimiz Chelsea, Benfica ise ligi dahil henüz yanlış bilmiyorsam avrupa liginde yenilmedi ve hem oynadıkları futbol hemde kupayı çok istemeleri sanki gizli favori yapıyor..Hayırlısı olsun..
Basel küçümsenirse büyük sıkıntı yaratır. Benfica Avrupa Ligi'nin en iyi top oynayan takımı diyebiliriz. Chelsea ligde CL'yi kovalarken konsantrasyon problemi yaşayabilir ki bu Fener'e büyük katkı sağlar.
Screw you guys, I'm goin' home
Ben de Benfica gelmesin diyorum ama kupayı isteyen bir takım artık yarı finalde rakip seçmez. Kim geliyorsa gelsin (çaktırmadan gönlümüzden Basel'i geçirerek) çıkar topumuzu oynar turu geçeriz diyelim.
Basel Chelsea
Fenerbahçe Benfica sırasıda böyle olacak iyi günler![]()
Fenerbahçe v Basel
Benfica v Chelsea
Bayern Munchen v BvB Dortmund
Barcelona v Real Madrid
Fenerbahce bana kalirsa cekebilecegi en zor kurayi cekti bu sefer. Allah yardimcilari olsun. Benfica 36 resmi mactir yenilmiyor.
O zaman ilk yenilgi tadını Şükrü Saracoğlu'nda tadacak demektir![]()
Plzen de yenilmiyordu. Sorun yok buraya kadar geldiysek Allah'ın izni ile devam da edeceğiz.
Benfica'yı abartmayın derim, iyi bir takım olabilirler ancak eleyebiliriz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yarı finalde ne olacağı belli olmaz ama Benfica çok sıkıntı.İnşallah Fenerbahçe eler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
En zor rakibi çekti F.Bahçe. Şanslarda Benfica'yı önde görüyorum. Basel-Benfica finali izleyeceğiz gibi duruyor bana kalırsa.
3 takım arasından en zor takım Benfica bana göre, çok zor kura çekti Fenerbahçe. Ama buraya kadar gelmişsin, takım seçme şansın yok tabii ki. Bakalım, ilginç olacak.
Canım FEDA olsun sana !
Ben diğer 2 takıma göre en zoru demek istedim. Son 4'e kalan hiçbir takım kolay olamaz zaten.
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=169
en kötü kurayı çektik. hem ilk maçı içerde oynamak hem de rakip olarak benfica.
umudum biraz kırıldı hadi hayırlısı fenerim.
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=587
Eşleşmeleri tutturdum bu sefer.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bayern Münih-Barcelona
Real madrid-dortmunt eşleşti
Bayer barca maçini kafamda oynuyorum oynuyorum sonuç cikmiyor muthis maç olucak.
Barca-Münih eşleşmesi finalde olsun isterdim. Ne yazık ki, sevdiğim 2 takımdan biri elenecek. Barca-Dortmund finali olsun istiyorum; ama El Clasico ya da Real-Bayern finali izleriz.