eşleşmelere şaşıran ?
eşleşmelere şaşıran ?
Bayern Münih - Real Madrid finali bekliyorum.
Barcelona ve Bayern Munich macı cok zevklı olacagı kesın.Gruplarda real madrıde hıc yenılmeyen ve saglam futbol oynayan Dortmund macına ızlemeye deger bır mac olacak.
Barça - Bayern eşleşmesinin galibini Messi'nin sakatlıktan çıkış formu belirler bence. Özellikle ilk maçların Almanya'da oynanması o açıdan sıkıntı. Almanya'dan dejavantajla çıkarsa Barça kendi evinde Milan'a yaptığını Bayern'e yapamaz tabii.
Dortmund - Madrid eşleşmesi için gruptaki maçları izleme fırsatım olmamıştı. Ancak Dortmund'un düşüşte olduğunu savunuyorum. Mourinho'nun gideceği de kesinleşme noktasına geldiğine göre bu kupayı kazanmayı ondan çok isteyen olamaz herhalde.
2 aynı ülkenin takımını hiçbir zaman eşleştirmezler zaten. Bu yüzden şaşıran olduğunu sanmıyorum bende.
Canım FEDA olsun sana !
Real Madrid'e Dortmund geleceğini adım gibi emindim.Real'i bu sene 'öyle yada böyle' şampiyon yapacaklar kaçarı yok.
İlginç![]()
Olabilir, neden olmasın ki ?![]()
Canım FEDA olsun sana !
İnşallah Dortmund alır Şampiyonlar Ligi'ni.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Vay anasını sayın seyirciler.Aslında resime baktığımızda şanslar Barça %30,Dortmund %30,Bayern %20,Real %20 gibi görünüyor.Dortmund alacak inşAllah kupayı.
![]()
Resim çok ilginç ama tespit doğru vallahiŞu dakikadan sonra Borussia'nın şampiyon olmasını isterim.Ya da Barca şampiyon olmasın gerisi olsun o da olur yani
![]()
B.Münih, fark yaratıyor bu gece. Müller'in golünde Valdes'in hatası vardı yine. Bu adam, Cenk'i ve McGregor'u solladı iyice.
Kale arkası hakemlerine boşa para veriliyor. Bu kadar net elle oynamayı bile göremeyeceklerse bu uygulamanın hiçbir anlamı kalmıyor ki.
Bayern ne kadar öne geçmiş olsa bile 2 maç sonunda nefesi yetmeyecektir.
Vay anasını 2-0 yaptılar.![]()
Mario Gomez ! Hadi Bayern.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Elveda de ŞL'ye Barça
Gomez 2 ledi hakm penaltilardan 1ini verse bitmisti simdiye mac
Bu Gece Barçalandık
İnşallah Rövanşta Gerçek Kimliğimizi Ortaya Koyabiliriz. Bu Maç Bitti Sahadan Silindik Resmen![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Pique:"Futbolun 11'e 11 oynanıp sonunda Almanlar'ın kazandığı bir oyun olduğu dönemler sona erdi"
Bayern gerçekten kaliteli oynuyor. Ancak tur ne olursa olsun bitmez. Barcelona Nou Camp'ta odaklandığı sürece yapamayacağı iş bulmak zor.
Robben Robben Robben...
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Barca'yı eledi hakemler,Alba'nın pozisyonunda nasıl faul vermezler garip,neyse.
Golden önce Ribery defanstan harika taşıdı
Hakemler Barçayı eledimi 3 tane el pozisyonu vermediler 3 üde penaltıydı yapma gözünü seveyim.