-
Fenerbahçe Plzen'i eledikten sonra söylemiştim sanırım Benfica-Chelsea finali oynanır , Benfica kupayı alır diye. Öyle olacak gibi gözüküyor şu son eşleşmelerden sonra. (Şahsi fikrim tabii ki kimse nem kapmasın o yüzden)
Ligi baz almıyorum açıkçası Portekiz liginde Benfica ve Porto'nun yıllardan beri süregelen hegemonyaları var. Leverkusen ve Newcastle eşleşmelerini seyrettim. Leverkusen'i iki maçta da perişan ettiler , Newcastle deplasmanında ise bence ilk maçın rehavetiyle rahat bir oyun ortaya çıkardılar. Kesinlikle oynadıkları oyun izlenesi ve de Fenerbahçe'ye çok ters gelebilecek bir oyun. Dün Lazio maçında gördük ki rakip topu eveleyip gevelediğinde Fener'in gol yemesi çok zor ama Benfica bunun aksine topu ne kadar çabuk kaleye gönderirsem o kadar iyi mantığında oynuyor ve rakibi boğuyorlar özellikle iç sahada.
Fener'in işi çok zor kısacası. Zaten UEFA yarı finaline gelebildikten sonra kolay maç beklemek abesle iştigal olur. Temsilcimize şimdiden başarılar.
ŞL'de Bayern-Barça maçını sabırsızlıkla bekliyorum. Son yılların en enteresan 2 maçını izleyeceğiz bence
Mesaj Yetkileri