Sayfa 30 / 56 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Dortmund Münih final oynar

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bence final real-barca olur

Ne güzel kuralar değil mi Finalde karşılaşacağını tahmin ettiğimiz takımlar ilk maçlarını deplasmanda oynayacak

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şuan açtım ve birazcık inceledim Benfica'yı.

Koskoca takımda 1 tane korkulacak adam var o da Cardozo biz çok gördük böyle şişirmeleri. Takım olarak iyi oynadığı söyleniyor bunu izlemeden bilemeyiz ancak bizde takım olarak oynayan bir takımız -iyi ya da kötü-

İyi oyuncular var ancak beni Salvio ya da Gaitan falan korkutmuyor açıkcası.

Carvalhal hele telefonda kafadan eledi bizi. Newcastle 2 tane golü ofsayt diye sayılmadı ve üstüne 1 tane de gol attı Cisse. Bizde de Sow var, Sow indirir onların havasını.

Savunma olarak iyi olduklarını düşünmüyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=856

Tam tutturdum evet bu haftaki sayısal sonuçlarııııı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Şuan açtım ve birazcık inceledim Benfica'yı.

Koskoca takımda 1 tane korkulacak adam var o da Cardozo biz çok gördük böyle şişirmeleri. Takım olarak iyi oynadığı söyleniyor bunu izlemeden bilemeyiz ancak bizde takım olarak oynayan bir takımız -iyi ya da kötü-

İyi oyuncular var ancak beni Salvio ya da Gaitan falan korkutmuyor açıkcası.

Carvalhal hele telefonda kafadan eledi bizi. Newcastle 2 tane golü ofsayt diye sayılmadı ve üstüne 1 tane de gol attı Cisse. Bizde de Sow var, Sow indirir onların havasını.

Savunma olarak iyi olduklarını düşünmüyorum.
    deplasmandaki newcastle macinin özetini izledim o kadar ahim sahim bir oyun oynamamislar belkide ilk macin verdigi rahatliktandir.. kesinlikle bizden üstün degiller..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu arada bu ntvspor yorumcularina uyuz oldum mert denen sahis oldukca tarafsizda gözlüklü beyaz sacli herif sezon basinda oynadigimiz spartak macindan bahsediyor bu kadar tarafli yorum yapilir yani.. neymis moskova bu sezon avrupada karsilastigimiz en güclü rakipmis benficadan onlardan güclüymüs isimiz zormus.. isimizin zor oldugunu biliyoruzda sezon basinda oynanan mac ile su anki performansi nasil kiyaslarsin..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    deplasmandaki newcastle macinin özetini izledim o kadar ahim sahim bir oyun oynamamislar belkide ilk macin verdigi rahatliktandir.. kesinlikle bizden üstün degiller..
    Evlerinde iyi oynuyorlarmış ancak bizimde deplasman da iyi oynadığımız ortada ben abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Nedense içimde bir rahatlık var. Dediğin gibi ne yapmışlar yahu bu kadar ? Bundan önceki turda adı geçmiyordu bu takımın madem bu kadar iyi neden Uefa'yı alırlar falan denmiyordu.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lazio'yu çektiğimizde Lazio Avrupa kupasının en çok gol atan vb.vb. takımıydı , ezdik geçtik , çıkarız sahaya oynarız , bu saatten sonra herkes eşit , herkes de Fenerbahçe'den çekinecek.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İnşallah finale çıkarız. Kolay takım yok farketmeyecekti gelen takım.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Lazio'yu çektiğimizde Lazio Avrupa kupasının en çok gol atan vb.vb. takımıydı , ezdik geçtik , çıkarız sahaya oynarız , bu saatten sonra herkes eşit , herkes de Fenerbahçe'den çekinecek.
    benficayi sayet gecersek finalde gelecek olan rakipte bizden 1 adim önde olacak türk spor basini bu iste mac oynanmadan önce rakibi yere göge sigdiramazlar tur atlayinca bu sefer o rakip kolaydi simdiki rakip daha zor olur... yillardir ayni hikaye.. tiraj yapalim diye milleti birbirine düsürmekten vazgecmeyecekler kiyamete kadar..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

36 tane maç yapmışlar bu sezon,mağlubiyetleri yok.Fenerbahçe eleyemez demiyorum ancak sizlerde Benfica'yı çok küçümsüyorsunuz.

Benfica'yı abartanlara karşı çıkacağım diye de Benfica'yı yerin dibine sokmaya gerek yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Evlerinde iyi oynuyorlarmış ancak bizimde deplasman da iyi oynadığımız ortada ben abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Nedense içimde bir rahatlık var. Dediğin gibi ne yapmışlar yahu bu kadar ? Bundan önceki turda adı geçmiyordu bu takımın madem bu kadar iyi neden Uefa'yı alırlar falan denmiyordu.

Deniyordu cenker deniyordu. Adamlar turnuvanın favorisi bana kalırsa.

İşimiz zor gercekten ama biz de kolay lokma değiliz. Şanslar eşit gibi. İlk maçta 1-0 galip gelmek mükemmel olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Avrupa Ligindeki 4 takımda birbirine benzer nitelikte takımlar. Chelsea'yi geçmişi nedeniyle biraz önplana çıkartabiliriz belki ancak bu sene korkulacak kadar iyi futbol oynamıyorlar. UEFA yönetimi Chelsea'ye avantaj sağlamak istiyor diyorlar ama ben buna katılmıyorum.

Futbol adına gönlümden; Basel - FB finali geçiyor.

Ek: ŞL düzeyinde olmayan tek takım Basel ama inanarak oynuyor. Chelsea de buraya gelene kadar çok tırt (Rubin hariç) rakiplerle oynadı. Onlar için kağıt üstünde Basel avantajmış gibi duruyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hangi takım gelirse gelsin şanslar %50-%50. Benfica evet çok güçlü takım ama biz de boru değiliz. Ligin en çok gol atan ve namağlup takımını eleyip geldik buraya. Ben eleme şansımızın olduğunu düşünüyorum. Yine Kadıköy'de bir galibiyet alırsak turu geçeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 sene evvelki Benfica koreografisi.

Turu kim geçer bilemem ama Portekiz ve İspanyol deplasmanları Türk takımları için %100 deplasman oluyor. Hem havasıyla, hem psikolojisi ile hem de taraftarıyla. Genelde Orta Avrupa'da oynamaya daha çok alışığız.

Nesil
    2006

Benfica çok zor bir eşleşme oldu. Ama bu turu geçersek kupayı alırız düşüncesi hakim bende.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    36 tane maç yapmışlar bu sezon,mağlubiyetleri yok.Fenerbahçe eleyemez demiyorum ancak sizlerde Benfica'yı çok küçümsüyorsunuz.

Benfica'yı abartanlara karşı çıkacağım diye de Benfica'yı yerin dibine sokmaya gerek yok.
    Sanırım,Barca ve S.Moskova'ya karşı toplamda iki yenilgileri var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yapma Cenker adamlar bu sezon ligde maç kaybetmemiş 25 maçın 21'ni kazanmışlar.
    Portekiz Kupasında tüm maçlarını kazanmışlar (Yarı final rövanşı oynayacaklar ilk maçta P. Ferreira'yı 2-0 yendiler, büyük ihtimalle finale kalacaklar)
    Portekiz Lig kupasında hiç yenilmediler (Finalde Porto ile oynayacaklar)
    Avrupa'da Şampiyonlar liginde grup maçlarında Barcelona'ya ve sürpriz bir şekilde 5 maçını kaybetmiş olan Spartak Moskova'ya yenildiler. Avrupa Liginde ise 6 maç 5 galibiyet ve dün akşamki beraberlik.

Yani Benfica koca sezonda sadece 2 defa mağlup olmuş. Bence biz bu turu geçersek her türlü şampiyon oluruz, çünkü finaldeki rakipten daha zor bir rakip.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gaitan bence en onemli adamlari, bize attigi gol halen aklimdan cikmiyor.

Bunu aldiktan sonra finali almak hepten sart olur. Benfica kalan 4 takim arasinda favorimdi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yapma Cenker adamlar bu sezon ligde maç kaybetmemiş 25 maçın 21'ni kazanmışlar.
    Portekiz Kupasında tüm maçlarını kazanmışlar (Yarı final rövanşı oynayacaklar ilk maçta P. Ferreira'yı 2-0 yendiler, büyük ihtimalle finale kalacaklar)
    Portekiz Lig kupasında hiç yenilmediler (Finalde Porto ile oynayacaklar)
    Avrupa'da Şampiyonlar liginde grup maçlarında Barcelona'ya ve sürpriz bir şekilde 5 maçını kaybetmiş olan Spartak Moskova'ya yenildiler. Avrupa Liginde ise 6 maç 5 galibiyet ve dün akşamki beraberlik.

Yani Benfica koca sezonda sadece 2 defa mağlup olmuş. Bence biz bu turu geçersek her türlü şampiyon oluruz, çünkü finaldeki rakipten daha zor bir rakip.
    Abi tamam takım gerçekten çok güçlü ama Portekiz ligindeki ve kupasındaki takımlar da gerçekten çok kötü takımlar. Ligde toplamda 3 tane takım var kalanı fasa fiso. Avrupa liginde ise bizde M'gladbach'ı saymazsan henüz yenilmedik. Namağlup ve en çok gol atan takım olan Lazio'yu eledik. Bizim performansı da 2. yarıdan itibaren hesaba katmak lazım, malum ilk yarı ve 2. yarı arasında uçurum var.

Ben Benfica'nın da Lazio gibi açık alanlardan beslenen bir takım olduğunu düşünüyorum. Ne kadar ilk maç çok zor geçecek olsa da galip gelirsek turu geçeriz. Özellikle sabırlı oynayıp duran toplara yönelmek gerekli, gerekirse 0-0 bitsin maç. Bu tarz takımlar rakip açık alan vermediği zaman taktiksel açıdan sıkıntı yaşayabiliyor.

Ama çok süratli kanat oyuncuları var Aykut Kocaman İnşallah Ziegler'i oynatmaz artık.

Şunu da unutmamak lazım son 4 yıldrı Avrupa'da en kötü çeyrek final görüyorlar. Hatta Avrupa'da 5 puan daha alırlarsa ilk 8'e girip 1. torbaya çıkacaklar. Kesinlikle çok güçlü ve oturmuş bir takım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Benfica bence Chelsea'den zor karşı çıkacaklar olacaktır ama.Fenerbahçe gerçekten nasıl oynanması gerekiyorsa bu sezon öyle oynuyor.Kadro da iyi ama Benfica gerçekten çok etkili kontratak oynayabilen genel omurgası oturmuş bir kadroya sahip.Benfica'yı göklere çıkarmaya gerek yok şöyle zor böyle zor diye.Ama yazdığım gibi kolay lokma değil.Yerin dibine sokmaya gerek yok.Temsilcimize yarı finalde başarılar bu ülke için çok nadir görülebilen bir olay olduğu için başarılar Fenerbahçe

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

portekiz ligi türkiye liginden bile kötü bir lig benfica ile porto zaten 20 senedir o ligde basabas gidiyorlar portoda kac sene üst üste nagmalup sampiyon oldu.. portekiz ligini baza alarak benfica favori demek yanlis olur he avrupa kupalarindaki performansina bakarak favori dersiniz anlarimda ligde nagmalupmus yok kupada finale kalmis felan bunlar zaten normal benfica icin...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Sanırım,Barca ve S.Moskova'ya karşı toplamda iki yenilgileri var.
    Pardon yanlış bilgilendirme yapmışım.

Son oynadıkları 36 resmi maçı kaybetmemişler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Şampiyonlar Liginde tezgah hazır bu seferki kurbanlar Dortmund ve Bayern Uefanın istediği oldu..El Classico Şampiyonlar Ligi finalinde..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ben Benfica'nın bu sezon bir maçını bile izlemedim. Onun için kim eler kim elenir tahmin yapamıyorum. Ama özellikle savunmada oynayan Garay'ı bu sezon baya methediyorlar. Hucum hattına baktığın zaman isimlere hepsi tek tek bireysel olarak çok iyi isimler. Salvio, Gaitan, Lima, Cardozo falan olsun hızlı oyuncular bide. Muhtemelen çok adamla hucuma çıkmayı seven bir takım görüntüsündedirler. Her şey bir yana hocaları Jesus çok iyi bir hoca.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Şampiyonlar Liginde tezgah hazır bu seferki kurbanlar Dortmund ve Bayern Uefanın istediği oldu..El Classico Şampiyonlar Ligi finalinde..
    Geçen sene de hazırdı ama Bayern-Chelsea final oynadı. Bu sene de Dortmund Madrid'de grupta ciddi sıkıntılar yaşattı, 1 galibiyet 1 beraberlik aldılar hiçbişey belli olmaz. Bayern de zaten şu an en formda takım herhalde, Barca'yı eleyebilirler.

Ama benim dikkatiğmi çeken 2 kupada da aynı ülke takımları eşleşmedi. Şampiyonlar liginde 3 İspanyol, Uefa'da 3 İngiliz vardı çeyrek finalde ve birbirleriyle eşleşmediler. Önceki senelerde kesinlikle bir eşleşme olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Bana tuhaf geliyor bu durumlar,Ahmet Çakar'ın o kura çekiminden sonra Uefa'nın tüm organizasyonlarına şüpheyle bakar oldum.Mesela arkadaşlar Real'in bir önceki turda Manchester'la eşleşmesini konuşuyorlar benim mantığıma göre arada böyle büyük kurbanlarda çıkacak ki dikkat çekmesin veya tepki toplamasın..Sonraki turda Real'in veya Uefa'nın istediği kim olabilirdi kağıt üstünde Malaga veya Galatasaray ki Galatasaray çekildi..Bütün bunların tesadüf olmadığını düşünenlerdenim..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@himone @KanaKe

Portekiz futbolunu küçümsememek gerek.
    Hem Ulusal takımı hem lig takımları bizimkilerin çok önünde, turnuva devamlılıkları ve futbol karakterleri var. Bizim ülkedeki gibi her şey paraya ve transfere bakmıyor. Sen ilk kez iki takımının Nisan ayında maç oynadığını görürken onlar 2 sene önce Avrupa Ligi yarı finalinde 3 takımla mücadele ediyordu.

Futbolda paranın söz sahibi olduğu İspanya, İngiltere, İtalya, Almanya ve Fransa liginden sonra geliyorlar. Yani kendimizi dev aynasında görmeye gerek yok. İşi kaliteye vurursak bizim ülke futbolu onların ülke futbolundan kat kat aşağıda. Ama böyle durumlarda mahalleye yeni gelen yetme delikanlılar gibi duruma bakarsak alaşağı ederler. Ulusal takımımız uzun süredir böyle bakıyor, durumu ortada. Aykut Hocanın sevdiğim yönlerinden biri rakip kim olursa olsun ciddiye alıyor, bu da özellikle Avrupa maçlarında işe yarıyor. Ligde bu yapıyı rakipler bildiği için Avrupa maçlarından daha çok zorlanıyoruz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

biz de o zaman galip gelmeden turu atlariz madem yenilmeyen bir takim 0-0 1-1 skorlari bize yeter final icin

romadaki gibi canakkaleyi oynarsak benfica lazio gibi comert olmaz, buldugunu atar. bu acidan bu maca ozel cok iyi calisilmasi gerek, aykut hoca da gerekli calismayi yapar. daha dengeli bir oyun bekliyorum bu sefer, finale cikma hevesi bizim futbolculari atesleyecektir.

Sayfa 30 / 56 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Mesaj Yetkileri