Bir yerden bir dolap çıkacaksa bakılacak yer belli. Bizimle zaman kaybetmezler![]()
Bir yerden bir dolap çıkacaksa bakılacak yer belli. Bizimle zaman kaybetmezler![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Galatasarayın batması spk nın vereceği karara bağlı şuanki durumda net olarak ortada. Dün gece verdiği bildiriyi koydum
teknik iflasa karşılık olarak koyulmuş o bildiri galatasaray tarafından.
futbol gibi çok değişkenli bir oyunda 2030 yılına kadar gelirlerim bu kadar olacak deyip onu kabul ettirebiliyorlarsa bu yasalara ve ekonominin mantığına uygunsa(genel olarak konuda yorum yapan uzmanlar değil diyor ama ben bilemiyorum yinede) o zaman galatasaray batmaz.
spk eger 2030 a kadar gelir tahaüütünü kabul ederse de dünyada hiç bir klubün batmaması lazım.
2000 yılında bakıldığında Galatasaray ne kadar gelir tahaüüt ederdi acaba, futbol o kadar önü görülebilen bir oyun değil doğal olarak ona bağlı gelirler de
öyleyse de vay anasını deyip geçeceğiz artık, denizbank gs arıboğan ilişkileri yine de biraz insanı rahatsız eden bir bağ ne olursa olsun..
Galatasaray aş ve dernek ayrı anlamıyorsunuz herhalde kombine loca gelirleri filan hepsi derneğe ait ve bu takım iflas etmez hem işi bilen adamlar var ve hem gelirler artıyor ona bakılırsa real madridin filan borçları 800milyonun üstünde deniliyor ekonomik krizle daha da artığı söyleniyor yani batma ya da iflas gibi bir sorun olamaz
Son olarak galatasaray türk telekomla sözleşmesi bittiğinde fly emirates ile forma sponsorluğu anllaşması yapacakmış yıllık 10m'den şu real madrid'in büyük ihtimalle yeni sponsoru olacak milanın sponsoru psgnin sponsoru ve mancity'Nin sahibi olun firmayla
Yalnız Fly Emirates ile forma sponsorluğu anlaşması yaparsak süper olur.Formada da çok güzel durur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Devlet büyük kulüplerin batmasına izin vermez.Kim olursa olsun.
Stad içinde yabancı bir isimle sponsorluk duymuştum ama kimdi hatırlamıyorum. Türk Telekom'un verdiği paranın 2.5 katını verenle anlaşma hakkımız varmış.
Gazprom veya Samsung olabilir mi bahsettiğiniz çünkü bu şirketler bu forma reklamı işiyle daha fazla uğraşıyor
Beyler üçünden biri olacağı kesin gibi galiba. Üç şirketten teklif varmış Samsung , Gazprom , Fly Emirates. Bence en fazla parayı Gazprom verir ama Samsung'u istiyorum![]()
Samsung , Gazprom , Fly Emirates bunlardan üçüyle anlaşma şansımız yok mu beyler hepsine bi tribünün adını veririz yeter ki para gelsin![]()
Forma sponsorluğu anlaşması şansımız yok 3üyle ama başka yönlerden olabilir mesela manu'nun 30dan fazla sponsoru var aynı şekilde barcelona real madrid bayern gibi takımların da
Gazprom adı çok karizma duruyor o olsun.
Tabi haberler ne kadar gerçek bilemiyorum.
fıla yemireyts yerine törki şeğırlayns daha güzel ve daha anlamlı durur![]()
Rıdvan Dilmen çok önemli konuya değindi;
Fatih Terim'in duran top konusunda ki kaosa son vermesi gerekiyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala, cezaları nedeniyle Karabük deplasmanında tribünde yer aldı.
Claudio Taffarel'in yönetiminde maça hazırlanan sarı-kırmızılılarda, maç öncesi ilginç bir görüntü ekranlara yansıdı. Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Drogba, maç öncesi ısınma hareketleri esnasında takım arkadaşlarına teknik direktör edasıyla taktikler verdi ve arkadaşlarına sık sık uyarılarda bulundu.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Serbest vuruşları Selçuk'a vermemek adama karşı bir küfürdür yani.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Beyler Selçuk'tan bizde nasibimizi almışız
http://www.ligtv.com.tr/goller/spor-...uper-lig#video
2006/2007 Sezonu 3.Hafta Manisaspor 2-2 Galatasaray maçında ki golüne dikkat![]()
Mondragon'un Turkiye'de yedigi ilk frikik golu diyorlardi twitterda. Bilmiyorum nekadar dogru yanlis.
İlk mi son mu bilemem ancak çok fena yemiş.
muthis
![]()
ağır subliminal mesaj içerir![]()
Angry Birds yakıyor.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Lan 17 yıldır Türkiye dışına çıkmamış insanım,şu Sneijder'in reklamdaki gibi bir sofra görmedim hayatımda.
Lahmacun,çiğ köfte,kebab oh oh oh
http://www.youtube.com/watch?v=9sZeHw1JgxQ
2007-2008 21. Hafta'da Selçuk ve Burak Galatasaray'a gol atıyorlar ve goller de birbirinden güzel. Bir bakın derim![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Selçuk'un bize attığı goller efsane valla![]()
Selçuk sadece Galatasaray'ın değil şu anda Türkiye'nin en iyi ve bence avrupanın da en iyilerinden biri frikik konusunda ama ne hikmetse Drogba ve Burak adamın elinden topu alıyorlar resmen. Fatih Hoca bu işe ne zaman el atacak bilinmez...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hıncal Uluç son yazısında Selcuk İnan'ı 18 kişilik kadroya bile almam diye belirtmiş.
Odunu vermiş de vermiş Hıncal yine
Ahan da burada