Evet
Hayır
Şaşırdım gerçekten,devam edebilirdin..
Originally Posted by PaVLeNKo Şaşırdım gerçekten,devam edebilirdin.. bencede devam edebilirdi
Originally Posted by resoag Hocam bazen en abartılı yazılar en gerçektir veya en gerçekler en abartilacaklardir Originally Posted by PaVLeNKo Şaşırdım gerçekten,devam edebilirdin.. Originally Posted by benzema35 Zirvede bırakmak en iyisidir hocam Originally Posted by aatakannn bencede devam edebilirdi İleride bu kariyeri tekrar açabilirim güzel biyerde bıraktım aslında save dosyaını aldım o konuda sıkıntı yok bu arada yeni kariyer yolda
Originally Posted by 19karabulut07 İleride bu kariyeri tekrar açabilirim güzel biyerde bıraktım aslında save dosyaını aldım o konuda sıkıntı yok bu arada yeni kariyer yolda bugün gelebilir mi yeni kariyer
Originally Posted by 5267 Hocam keşke bitirmeseydin yaaaaaaaaaaa Açarız bi ara ya Originally Posted by aatakannn bugün gelebilir mi yeni kariyer Bugün yetişmesi Zor gibi ama çok yahşi bir kariyer olacak bu da ip ucu
Bugün yetişmesi Zor gibi ama çok yahşi bir kariyer olacak bu da ip ucu [/QUOTE] Azerbejcan güzel olur
Originally Posted by aatakannn Bugün yetişmesi Zor gibi ama çok yahşi bir kariyer olacak bu da ip ucu Azerbejcan güzel olur [/quote] çalışmalara başladık bakalım
Forum Rules