1 ile 30 arası toplam 397 sonuç

Konu: Fatih Terim ile ilk sezonda ŞL Finali! Hedef ŞL Kupası! / Galatasaray - II. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam.

Süper başlangıç: 3-2!

Fenerbahçe ile Galatasaray Kazım Karabekir Stadı'nda kozlarını paylaştı. Maça hızlı başlayan-etkili olan taraf Galatasaray'dı ancak şutlar isabetli olmadı.

İkinici yarı ise, harika bir Fenerbahçe vardı. Her ne kadar Galatasaray Emre Çolak ile golü bulan Galatasaray olsa da, etkili oynayan taraf Fenerbahçe oldu. Kuyt'la gole cevap veren Fenerbahçe, Sow ile öne geçti. Cevap ise Galatasaray'ın umutlarının bitip tükendiği anda -adına yakışır bir anda- Umut Bulut'tan geldi.

Uzatmalara giden maçta Kuyt Galatasaray'ın umutlarını bir kez daha yıktı. Maç Kuyt'ın golüyle sonuçlandı ve Fenerbahçe Süper Kupa'yı kaldırdı.

Spoiler: Maç Verileri 
    Last edited by Avaab : 14.Nisan.2013 at 14:13

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam allbiol harika olur ama yabancı olması çok fazla sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum eğer illa yabancı alıcam diyorsan sol beke kaliteli bir yabancı almanı tavsiye ederim bu arada başarılar.
    Transfer yapmayı düşünmüyordum, Albiol ismi gündeme gelince almayı planladım ama R. Madrid listeden çıkardı Albiol'ü. Transfer yapmayı planlamıyorum sezon başında. Devre arası yada sezon sonu bir sol bek alacağız, garanti.

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Başarılar..
    Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Başarılar hocam.
    Teşekkürler.

Beşiktaş direndi: 0-0!

Kapalı bir Beşiktaş savunmasının karşısında Galatasaray savunmanın kilidini açamadı ve evine 1 puan ile döndü. Maçta Selçuk İnan, Didier Drogba, Hamit Altıntop sakatlık geçirdi. Durumları henüz belli olmayan oyunculardan, Selçuk İnan'ın Hamit ve Drogba'ya göre durumu daha ciddi. Öyle ki, Selçuk İnan oyundan kendisi çıkamamış, sedye eşliğinde hastahanenin yolunu tutmuştu.

Spoiler: Maç Verileri 
    Last edited by Avaab : 14.Nisan.2013 at 14:14

Mesaj Yetkileri