Başarılar hocam.
Başarılar hocam.
Süper başlangıç: 3-2!
Fenerbahçe ile Galatasaray Kazım Karabekir Stadı'nda kozlarını paylaştı. Maça hızlı başlayan-etkili olan taraf Galatasaray'dı ancak şutlar isabetli olmadı.
İkinici yarı ise, harika bir Fenerbahçe vardı. Her ne kadar Galatasaray Emre Çolak ile golü bulan Galatasaray olsa da, etkili oynayan taraf Fenerbahçe oldu. Kuyt'la gole cevap veren Fenerbahçe, Sow ile öne geçti. Cevap ise Galatasaray'ın umutlarının bitip tükendiği anda -adına yakışır bir anda- Umut Bulut'tan geldi.
Uzatmalara giden maçta Kuyt Galatasaray'ın umutlarını bir kez daha yıktı. Maç Kuyt'ın golüyle sonuçlandı ve Fenerbahçe Süper Kupa'yı kaldırdı.
Spoiler: Maç Verileri
Last edited by Avaab : 14.Nisan.2013 at 14:13
Transfer yapmayı düşünmüyordum, Albiol ismi gündeme gelince almayı planladım ama R. Madrid listeden çıkardı Albiol'ü. Transfer yapmayı planlamıyorum sezon başında. Devre arası yada sezon sonu bir sol bek alacağız, garanti.
Teşekkürler.
Beşiktaş direndi: 0-0!
Kapalı bir Beşiktaş savunmasının karşısında Galatasaray savunmanın kilidini açamadı ve evine 1 puan ile döndü. Maçta Selçuk İnan, Didier Drogba, Hamit Altıntop sakatlık geçirdi. Durumları henüz belli olmayan oyunculardan, Selçuk İnan'ın Hamit ve Drogba'ya göre durumu daha ciddi. Öyle ki, Selçuk İnan oyundan kendisi çıkamamış, sedye eşliğinde hastahanenin yolunu tutmuştu.
Spoiler: Maç Verileri
Last edited by Avaab : 14.Nisan.2013 at 14:14