Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 397 sonuç

Konu: Fatih Terim ile ilk sezonda ŞL Finali! Hedef ŞL Kupası! / Galatasaray - II. Sezon

Schalke'ye soğuk duş!

Galatasaray, Veltins Arena'da oynadığı maçta Emre ve Sneijder ile bulduğu goller ile 2-1 kazandı ve gruba galibiyet ile başladı. Maçın geneline hükmeden Galatasaray Schalke'yi kendi evinde çaresiz bıraktı. Hakan Balta - Dany arasındaki anlaşmazlık sebebiyle kalesinde tek gol gören Galatasaray grupta averaj farkıyla 2. olarak kendine yer buldu. Maça Emre Çolak damga vurdu. Bir golde imzası bulunan genç yıldız, Sneijder'in golünü de servis etmişti.

Spoiler: Maç Raporu 

Spoiler: Puan Durumu 

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

SS'ler hala gözükmüyor.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    SS'ler hala gözükmüyor.
    Sanırsam sıkıntı sizde, diğer üyeler görebiliyor.. DNS ayarından kaynaklanıyor olabilir mi? Bu arada, göremeyen başka kişiler varsa yazsınlar, kaynak değiştirebilirim duruma göre.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ben görebiliyorum, bazı kişilerde imgur yasaklı site sanırım, başarılar bu arada.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Ben görebiliyorum, bazı kişilerde imgur yasaklı site sanırım, başarılar bu arada.
    Evet sanırım öyle..

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Teşekkürler. 2-3 günlüğüne şehir dışında olduğumdan dolayı paylaşım yapamıyorum. Kusura bakmayın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende de görülmüyor SS'ler. Schalke yine dersini almış. Drogba'yı oynatmamak için ayak yapmadılar mı bu kez Başarılar renktaş.

Kadıköy'de galibiyet: 3-0!

Spoiler: Maç Raporu 

Toplu sonuçlar!

- 6./7./8./9./10./11./12./13. Haftalar -

Şehir dışında olduğum süre içinde aralıklarla maç yapma fırsatım oldu. Toplu bir şekilde paylaşmak istedim. Takımın hiç yenilgisi olmadı. Namağlup bir şekilde zirvedeyiz. Oynanan futbol harika oldu. Toplamda, 37 gol atıp 6 golü kalemizde gördük. İyi bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.

Spoiler: Toplu Sonuçlar 

Puan durumuysa şöyle oluştu.. En yakın rakibimiz ile, Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkı 7. Bence şok etkisi Kayserispor oldu. Ligin başından beri küme düşme hattının dibine demir attılar. Çözüm bulamazlarsa uzun bir aradan sonra PTT 1. Lig'te oynayacaklar. Beşiktaşta beklenenin biraz altında..

Spoiler: Puan Tablosu 

Aslan avda: Namağlup!

Spoiler: Detaylar.. 

Kariyeri kapattığım süre içinde kariyere devam ettim, bir çok maç oynadım. Toplu olarak paylaşıp, kariyere devam edeceğim. Ligte devre arasını tamamladık ve ikinci yarıya başladık. Şuan 20. haftayı tamamlamış durumdayız. Şuana kadar yenilmeden yolumuza devam ettik.

Kupada ise namağlup olarak yarı finale yükseldik. Gençlerbirliği ile yarı final oynayacağız. Genel olarak iyi bir oyun sergiledik. Bitime iki hafta kala liderliği garantileyince kalan maçlara tamamiyle yedek kadro çıktık. - Öyle ki, 18 YA kadrodan bile yararlandık. -

Şampiyonlar Ligi'nde ise 1. Tur gruplarından lider olarak yükseldik, Anderlecht ile eşleştik. Maçlar daha oynanmadı.

Burak uçurdu: 4-1!
    - STSL: 21. Hafta -

Burak'ın üç golle parladığı maçta, 4-1 kazandık. Pozisyon olarak eşit bir maçtı ancak bitiriş kalitesi galibiyeti getirdi. Defansta Sezer Özmen harikalar yarattı. Riera'nın olası yokluğunda düşündüren Hakan Balta, yüzümü kara çıkardı. Verimli bir maçtı.

Spoiler: Maç Verileri 

"Kocaman" yenilgi: 4-0!
    - STSL: 21. Hafta -

Rakibimizi ilk devrede kendi evinde 3-0 ile geçmiştik. Arena'dan da eli boş yollamadık. 4-0 yenerek, aradaki puan farkını da büyütmüş olduk. Önümüzde Anderlecht maçı var. Derbinin rehavetini unutup, o maça konsantre olmamız gerekecek.

Kritik randevu!

- CANLI! -

Maç günü geldi çattı. Rakibimiz Andrelecht.. Maçı canlı olarak anlatacağım. Ancak Anderlecht denince aklıma Sabri Reyiz'in attığı gol geliyor. Bu sebeple maçı anlatmaya başlamadan önce, reyizin golünü hatırlayalım. Siteye koyamadım, bu sebeple link veriyorum. Umarım, maçtada böyle bir gol atar. Hedefimiz mutlak galibiyet. O olmadı avantajlı bi skor.

Kritik randevu!
    - CANLI! -

1' - Maça Galatasaray'ın santra vuruşu ile başlandı.

Kritik randevu!
    - CANLI! -

16' - De Zeeuw'un verdiği ara pasında, Mbokani haraketlendi. Vuruşunu yaptı, top üst direkte patladı!

Kritik randevu!
    - CANLI! -

37' - GOOOOL! Sneijder'in kaleye vuruşunda kaleci Proto hatalı çıkış yaptı, Burak boşta kalan topu kafa ile ağlara yolladı!

Kritik randevu!
    - CANLI! -

45'- İkinci yarı Anderlecht'in santra vuruşu ile başladı..

Kritik randevu!
    - CANLI! -

46'- Ne yazıkki gol yedik. De Zeeuw serbest vuruştan topu kaleye yolladı. Muslera'nın yapabileceği pek bi şey kalmadı.

Kritik randevu!
    - CANLI! -

56'- GOOOOL! Amrabat'ın ortasında Burak Yılmaz yükseldi, kafa vuruşunu yaptı, top ağlarla buluştu!

Kritik randevu!
    - CANLI! -

59'- GOOOOL! Amrabat'ın ortasında Drogba topu kontrol etti, yerden plasesini yolladı!

Kritik randevu!
    - CANLI! -

90+2'- GOOOOL! Selçuk İnan'ın verdiği pasta Drogba bekletmeden vurdu, gol oldu! Durum 4-1!

Kritik randevu!
    - CANLI! -

90'- Maç bitti! Hakem 90 dakikayı bitiren son düdüğü çaldı! Galatasaray deplasmanda avantajlı bir skor alarak evine dönecek!

Değişiklikleri belirtmeyi unuttum, Ujfalusi, Yekta ve Sabri girerken, Sezer, Sneijder ve Emre çıktı. Değişiklikler, 59, 76 ve 84. dakikalarda geldi.. Dider Drogba ve Selçuk sarı kart gören isimlerdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Fenerbahçeli olmama rağmen güzel bir kariyer oluyor. Sunum çok iyi. Başarılar dilerim hedefin için..

Lider dobra-dobra: 5-3!
    - STSL: 23. Hafta -

Korkusuz oynadığımız maçta, rakibimizi deplasmanda korkusuz bir oyun ile geçtik. 5 gol atarken, 3 gol yememiz de düşündürdü.

Tur sanki cepte!: 3-0
    - ZTK: Yarı Final -

İlk maçta büyük avantaj elde ettik. Rakibmizi deplasmanda 3-0 ile geçtik. İkinci maç evimizde olacağından ötürü avantajdayız.

Tuncay coştu, Burak boştu: 3-3
    - STSL: 24. Hafta -

Bol gollü geçen maçta son vuruşlarda Burak yetersiz kaldı. Hem de çok. Drogba partnerinin formsuzluğu sebebiyle Fırsatçı Golcü tarzı bir oyun sergiledi, bu sebeple Sneijder'e fazla yük bindi.

Anderlech öncesi moral: 2-0
    - STSL: 25. Hafta -

Sivas'a kendi evinde oyun oynatmadık. Kar yağışı işimizi zorlaştırsa da oyunumuzu oynadık ve kazandık!

Aslan rövanşta rahat!
    - CANLI! -

İlk maçta Anderlecht'i 4-1 mağlup eden Cim-Bom'da keyifler yerinde. Çok büyük avantaj ile sahada olacak Galatasaray'ın Anderlecht'e elenmesi için, Anderlecht'in Galatasaray'a en az gol yemeden 4 gol atması gerekiyor. Galatasaray'da ise savunma sorunu yaşanıyor. Gökhan Zan, Sezer Özmen, Dany ve Semih'in sakatlıklarıyla beraber neredeyse oynayacak stoper yok.

* Stoper mevkii sakatlık tablosu

Bir tek Ujfalusi sağlam. Hakan Balta'nın stoper olarak görev alması, sol bekte ise Eboue'nin görev yapması bekleniyor. Eboue'nin boşalan mevkiisine ise Hamit veya Sabri yerleştirilecek. Savunma açısından sıkıntı çekeceğiz..

Aslan rövanşta rahat!
    - CANLI! -

İlk 11'ler belli oldu! Galatasaray'da sol bekte Sabri görev yapacak.

Aslan rövanşta rahat!
    - CANLI! -

1' - Maça Anderlecht'in santra vuruşu ile başlandı!

Aslan rövanşta rahat!
    - CANLI! -

29' - GOOOOOL! Sabri taçı kullandı, Emre taçtan gelen topu bekletmeden içeriye ortaladı, Eboue son dokuşu yaptı! 1-0!

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Anlatım güzel sonuçlar güzel yanlız hocam resimleri JPG formatında upload edersen daha çabuk açılır sayfaya girince geç yükleniyor
    malatyAdana!

Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri