Hangi tribündeydin erdem?
Hangi tribündeydin erdem?
telekomda kfyde.
Mehmet abi şu her zaman hep seninleyiz marşının sözlerini yazarmısın . Dunyanın en iyi bestesi müthiş ben daha yeni oğrendim![]()
![]()
Ben de Telekomdaydım.. Bir daha gelecek olursan haber et görüşelim..
Bu arada hocaya laf ediliyor hala. Neymiş defansifmiş , şuymuş buymuş. Biraz saygı duyun yahu adamın tercihlerine. O adam 3 kulvarda ilerletiyor . Demek ki diğerlerinden farklı şeyler yapıyor. Salihi fm dışında kaçınız biliyordunuz, o adam aldı getirdi. Rotasyon içinde gayette kullanıyor. Cristian (nefret ederim) golünü attı. Takımın kondüsyonuna bakın , ilk devre nasıldı şimdi nasıl. Bu adam bize süre verin derken demek ki haklıymış. İyi ki siz yoksunuz yani o koltukta. Adam doğruları yapıyor hala görmezden geliyorsunuz. Avrupa liginin en golcü takımdan sadece 1 gol yedi bu adamın takımı. Artık her yaptığını eleştirmek yerine bir bildiği vardır diyip saygı duyun adama.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Salih'in girmemesini ben de normal buldum, büyük ihtimalle hafta içi kupa maçında onu oynatacak. Ben ciddi bir rotasyon bekliyorum, deplasmanda savunma yapıp kontradan gol bulmanın peşinde olmalıyız. Sonuçta orada 1 farklı yenilsek bile Kadıköy'de her türlü turu geçeriz. Sow ve Emre'nin olduğu takım ligdeki her takıma 3 gol atar. Bu yoğun tempoda çok önemli eksiklerimiz varken, iyi futbol beklememek lazım. Ve çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen 19 yaşındaki Salih'i her maç oynatmayarak bence iyi iş yapıyor Kocaman. Onun da 11'in bankosu olacağı zaman gelecek sabretmek gerek.
Kocaman'ın birçok oyuncu terchini ben de beğenmiyorum, özellikle sahaya inanılmaz defansif bir kadroyla çıkması hiç hoşuma gitmiyor. Çünkü 11 tane stoperle de çıksa pozisyon veren bir takımız, öyle de oldu zaten. Değişikliklerden de bir tek Cristian'ın çıkması yanlıştı bence. Gole kadar çok kötü oynasa da golden sonra tam onun oyunu olmuştu ve 2. golü bulmamızı sağlayabilirdi. Kalan değişiklikleri normal karşılamak lazım, bir de Webo'yu geç çıkardı.
Hala cok bilmisler var yahu. Adam daha neyi ispatlayacak. Bir bildigi vardir diyememek bu ulkenin en buyuk sorunu.
bişey olur kervan yürür diye bir laf var boşverin![]()
Bu arada Webo'nun golde katkısı çok büyük , markajlayan adamı aldı yürüttü ve Baroni'nin önünü açtı , en faydasız gözüktüğü maçlardan birinde , pozisyona %50 etkisi vardı yine kendisinin.
FB'nin yıllardır forvetlerinin faydasız görünmesinin sebebi orta saha ve kanat oyuncuları yüzünden oluyor. İlerideki adamı hep yanlız bırakıyorlar, adam da harika bir forvet değilse 2 stoper hatta 2'de bekle tek başına mücadele ediyor. Son dönemde FB'nin çıkışı da bu konuya çare bulduğumuz için oldu. Sow ve gerektiğinde Kuyt forvete hemen yardıma gidiyordu, bir de orta sahadan bir adam geldiğinde dün olduğu gibi hemen gol oluyor zaten. Lazio maçında ve Eskişehir maçında attığımız gollerde 3 forvet ve hücumcu orta saha birbirine yaklaştığı anda gol attık. Bu 2 maçı çok iyi bir şekilde atlattık, biraz da şansımız vardı. Emre ve Sow döndüğü zaman takım zaten takır takır topunu oynar, bir sıkıntımız kalmaz.
FB ileri üçlüsü sıkıntı olmadığı sürece en kötü 2 yıl daha bizi götürür, hatta ben Sow, Kuyt, Webo ve Emre'nin oynadığı bütün maçlarda Kadıköy'de 3, deplasmanda 2 gol atacağımıza inanıyorum. Eğer atamazsak inanılmaz saçma işlerin olması gerekir. Türkiye'de 3 forvete karşı savunma yapabilecek bir takım yok.
Ben de katiliyorum ileri uclu iyi oturdu ama onumuzdeki sene icin Webo yerine daha fizikli bi santrafor da iyi olur sanki
Eğer Stoch ve Krasic takımda kalırsa ve Bienvenu de geri geleceği için (satılması garanti değil) yabancı kontejanından dolayı imkansız. Belki Beykan biraz hazır olursa rotasyonda kullanılarak orası rahatlatılır. Tabi yukarıdaki 3 isimden en az 2'si satılırsa kaliteli bir forvet alınabilir. Ama alınacak futbolcunun çok kaliteli olması gerekiyor, ben çok süratli ve ayağında top tutabilen bir forvet olması gerektiğini düşünüyorum. Hem kontralara çok hızlı çıkacak hem de gerektiğinde ayağında top tutup takımı rahatlatacak. Kanake'nin dediği gibi Emenike çok iyi olur. Yoksa da kimseyi almasınlar daha iyi, 2. Bienvenu vakası yaşamayalım.
Seneye bizim transfer politikamız daha çok defans oyuncularına yönelik olacaktır. Ben Aykut Kocaman'ın iyi bir sol bek alacağını düşünüyorum. Şu an Hasan Ali'yi hiç oynatmayıp Ziegler'i sürekli oynatması bunu gösteriyor. Ve Ömer Toprak veya Serdar Taşçı'nın peşine düşerler, alabilirler mi bilmiyoruz. Hücum hattı da dediğim gibi gidecek oynculara bağlı.
Hayır hayır hayır
EDİN DZEKOOOOOOOOO
O üçlü 3. köprüyü kurar,birde altına tren yolu da açar![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Son dönemde ön plana Salih, Sow, Webo çıkıyor ama bence 3-4 maçtır takımı ayakta tutan en önemli isim Volkan. Son iki lig maçında maçlara çok kötü başladı Fenerbahçe, net pozisyonları rahatlıkla çıkarmaya başardı Volkan. Oyun olarak Eskişehir çok daha iyiydi ama maçın geneli sıkıcıydı. Alper'in golü de bence nizami değil, o pozisyon Es - Es ceza sahasında olsa Alper'e o şekilde top çarpsa penaltı verilmez ama burada kendine avantaj sağlıyor. Maçın en iyisi olan Alper, maçın kırılma anına da imzasını attı. Fenerbahçe de amansız takibini sürdürdü.
Yalnız dikkatimi çeken bir şey oldu ki bu aslında çok normal, çok yorgun gözüküyor Fenerbahçe takımı. Bunda da maç temposu ve özellikle hücum hattında kullanılan dar rotasyon etkili sanki. Galatasaray da geniş kadrosunu etkin kullanamıyor, Fenerbahçe de. Ciddi maliyeti olan Krasic ve yapı olarak potansiyel tehlike yaratabilecek Stoch'u da bu son dönemlerde kullanması lazımdı bence Aykut Kocaman'ın. Fenerbahçe 3 kulvarda devam ediyor, bence ya cidden çok başarılı bir kapanış yapacak ya da son düzlükte peş peşe hüsran olacak. Çünkü sakatlık şansı en yüksek olan takım Fenerbahçe, gerek maç içinde darbeye bağlı gerekse yoğun tempodan dolayı. Bakalım zaman neyi gösterecek.