Draxler bu yaşında kendisini isteyen Dünya devleri arasından Galatasaray'a gelirse olay olur gerçekten.
Draxler bu yaşında kendisini isteyen Dünya devleri arasından Galatasaray'a gelirse olay olur gerçekten.
Canım FEDA olsun sana !
Holtby para için satılmadı, takip etmemişsiniz. Oyuncunun sene sonunda sözleşmesi bitiyordu ve ayrılacağını açıkladı. Kulüp te bedavaya gideceğine para kazanalım dedi, yoksa hayatta satmazlardı. Draxler de aynı şekilde olursa ancak gider, Schalke takımdan genç oyuncu satacak bir takım değil. Almanya'nın en büyük kulüplerinden birisi en iyi oyuncularından birisini hayatta bırakmaz.
Xabi Alonso diyorum kimse takmamış o derece inanmıyor kimse![]()
![]()
Draxler bu yıl sonu gidici gözüküyor,bize kesin gelir demiyorum ancak gelmemesi için bir sebep de göremiyorum,parasını verirsek gelir yani,tabi kendisinin seçimi de önemli.
Ben zaten Draxler'in alınacağını düşünmüyorum,Sneijder'den sonra o bölgeye çok lüks olur Draxler.Gelecek yıl daha çok gurbetçilere yöneliriz diye düşünüyorum.Alacağımız oyuncuları haftalardır söylüyorum ben;
Kerim Frei
Ömer Toprak
Alper Potuk
Carlinhos
Son haftalarda ki olağanüstü performansı nedeniyle Melo
Bir de yine ses getirecek bir transfer yaparız ihtiyaç olan bölgeye,o da büyük ihtimal kanat oyuncusu olur.(Bkz:Arda Turan Oley)
Edit;
Gidecekleri de söyleyeyim hazır gaza geldim
Sercan
Ceyhun(belki hiç gönderilmez veya kiralık yine)
Ujfa
Riera
Elmander
Aydın
Engin
Emre(kiralık)
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Draxler tam serbest adam.
Koy sahaya gezinsin dursun, çok büyük potansiyel var ve nefis bir oyuncu olacak.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu arada 34cimbom34'ün söylediğine göre yeni sezonda transfer bütçemiz 35 milyon euroymuş.
Edit:
Tweetini boşuna aramayın,yazıp yazıp siliyor eleman![]()
Draxler demek en az 20 milyon £ demek o da biraz sıkar bence
20 milyon euro desen tamam da sterlin biraz fazla olmadı mı ?
Daha bu adam bir şey kanıtlamadı 20 M Euro olur en fazla. O verilir ama sterlin arkadaşın dediği gibi verilmez.
ne sterlını yanlış olmuş o![]()
20 milyon € diyelim .
yahu akli basinda hangi potansiyali yüksek 19 yasinda avrupanin 4 büyük liginden birinde sürekli forma giyen bir oyuncu kalkipta türkiyeye gelir kendinizi o oyuncunun yerine koyun birde.. bizim ligimizdeki oyun kalitesi düsük lig tarihinde kac tane böyle oyuncu gelmis lige 19-20 yaslarinda? istersen önüne sermaye dök yinede gelmez o cocuk türkiyeye bu kadar iddiali konusuyorum gelirsede özür dileriz galatasarayli arkadaslardan..
Shaqiri geliyordu paraya kıyamadık4 büyük liginde forma giymiyordu ancak eksiği de yok yani.
Biz vazgeçtikten baya sonra Bayern ile anlaştı Shaqiri diye biliyorum.
34cimbom34,
Taylan Antalyalı kesin Galatasaray'da dedi.
Bucaspor'da oynuyormuş.Bilen varmı bu futbolcuyu ?
Böyle kesin yargılı cümleler yerine ''Çok yetenekli, zor trasnfer, gelmesi biraz zor.'' gibi cümleler kuralabilir. Yoksa böyle net ve kesin cümleler kullanırsanız. Galatasaray sizi bile alır haberiniz olsun.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Burak'a teklifler varmış Atletico Madrid başta olmak üzere.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Draxler umarım gelir ama zor gözüküyor.
Xabi Alonso gelsin daha da adam istemem![]()
Football is simple,but Football Manager is not
galatasarayın draxlere ihtiyacı yok kilüks olur bence. ilgilendiklerini bile sanmıyorum
Draxler'ın yanına Isco ve Schürrle'yi de alalım.. Hepsi iyi oyuncu dolduralım takıma ne kadar iyi oyuncu varsa
biraz gerçekçi olmakta fayda var bence![]()
(/s)
Burada sıçrama yapmak amacıyla gelir oynar 3 sene sonra yollarız.Hem gelecek genç oyuncunun da işine gelir şimdi atıyorum Real'e gitse direk oynatırlar mı Nuri o kadar iyiydi Almanya'da adam Real'de kadroya giremedi.Kolay değil öyle büyük takımda genç yaşta takıma girmek.Biraz geliştirene kadar büyük takıma gitmesine karşıyım bu tip oyuncuların sonra hayal kırıklığı oluyor.
Donunuzu bile alcaz donunuzu![]()
Bu kadar stres yapmayın arkadaşlar sinir harbine çevirmeyin ortamı. İşte güzel transferler yaptık hepimizin beklentileri yükseldi klübe güveniyoruz. Adam gelir gelmez ama yani net kesin tavırla FB-GS tartışmasına cevirmenin alemi yok bence.