Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben aşırı rotasyon olacağını ve Eskişehir'in kazanacağını düşünüyorum. 1 farklı bir Eskişehir galibiyeti iyidir, 2 farklı da olsa canları sağolsun. Kadıköy'de de bu işi bitiririz, Sow ve Emre olduktan sonra 3 te atarız 4 te.
Sıkıcı bir beraberlik bekliyorum, fazla gol olmaz.
Canım FEDA olsun sana !
Bence de beraberlik maçı gibi geliyor.Fenerbahçe için en kötü senaryo 1 farklı Eskişehir galibiyeti.Dahası olmaz.
Fenerbahce taraftarına göre Fener har maç zaten 3-4 atıyor.Rakipleri hiçbirşey yapamıyor..Bahsettiginiz tamkım Eskişehir..Sezon başı finali ESES oynar dedim arkasındayım..
Eskişehirspor avantajla Kadıköye döner
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
0-0 yada 1-1 biter bence takım çok yorgun oldugu icin büyük bir rotasyon olacaktır 1-1 iyi sonuc.
Yine mi maçımız var yahu ben izlemekten yoruldum![]()
mert - orhan - bekir - yobo - hasan - selçuk - salıh - sezer - topuz - krasic - semih
1-0 kazanırız yine.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Salihin hafif sakatlığı varmış yarın oynamaz
F.Bahçe maça, muhakkak rotasyonlu bir kadroyla çıkacak. Deplasman dezavantajları ve Eskişehir'in iyi takım olması da handikap olarak görünüyor. Önce beraberlik, sonra Eskişehir galibiyeti diyorum. Berabere biterse de, 1-1 gibi bir skor çıkacaktır. Çok gollü bir maç olacağını düşünmüyorum.
Ligdeki maça göre Eses daha istekli , daha baskılı oynayacaktır. Ama öyle bir eşleşme ki Fenerbahçe ilk maçta iki farklı yenilsin ikinci maçta üç atıp istediğini alır gider finale. İki maçlı eşleşmede tecrübe konuşur. Fenerbahçe geçmiş sezonlarda bu kupada ve bu sezon Avrupa'da böyle maçları nasıl oynamasını bilen bir takım.
Kuyt Meireles Webo Gökhan dinlensin bir sakatlık aksilik çıkmasın başka beklentim yok maçtan
F.Bahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, Eskişehirspor maçı kafilesine G.Gönül, Yobo, Ziegler, Meireles, Salih ve Kuyt'ı almadı
"Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Milos Krasic, Sezer Öztürk, Miroslav Stoch, Pierre Webo, Beykan Şimşek, Semih Şentürk."
Serkan
Orhan - Serdar - Egemen- Hasan
Krasiç - Topuz - Sezer- Topal - Stoch
Webo
fena olmazdı.
...
Kadro güzel fakat Webo'da yoruldu dinlendirilse iyi olur gibi.Semih'le başlamalı bence.
Ben de Webo'nun dinlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum, sağ bekte Orhan yerine Topuz tercihini görebiliriz. Ama hangi kadro çıkarsa çıksın, ortada Topal-Selçuk birlikte oynamasın.
Serkan
Topuz-Serdar-Bekir-Hasan
Krasic-Cristian-Selçuk-Sezer-Stoch
Semih
Bu 11 de olabilir gibi geliyor bana.
Edit: Galiba Mert te kadroya alınmamış, Kaleci olara Volkan, Serkan ve Erten var. Serkan oynayacaktır.
Last edited by himone : 17.Nisan.2013 at 15:13
Ben yenilecegimizi dusunuyorum. Takimda baya rotasyon var ve kulubedeki oyuncularin form durumlari cok da iyi degildi. Volkan'a iyi is duser bugun.. Turu Kadikoyde geceriz yine de
krasic'le stoch'u dünya gözüyle izleyelim artık![]()
Serkan
Mehmet - Bekir - Egemen - Hasan
Selçuk - Topal
Krasic Baroni Caner
Webo
Beklediğim ilk 11 bu;Caner yerine Stoch,Webo yerine Semih de başlayabilir
Krasic ve beykan oynasın yeter benim için .
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Haftasonu Gençlerbirliği deplasmanı, hemen hafta içi Benfica maçı varken takımımdan bu maçı kazanmasını beklemiyorum. Eskişehirspor galibiyeti olası.
Aşırı rotasyon olsun olmasın kazanacağımızı düşünüyorum.
Fenerbahce'nin 11'i: Serkan - Orhan, Bekir,
Serdar, Hasan Ali - M.Topal, Selcuk - Krasic,
Stoch, Caner - Semih
Güzel kadro olmuş.
stoch ile krasicten etkili bir oyun bekliyorum
Erkan Zengin atmış.
1-0 önde Eskişehir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Zaten Topal ve Selçuk ile üretkenlik 0'ken Caner'le 10 numara fantazisi yaşamak...
...
bu gol bana geçen haftaki golu hatirlatti niyeyse1-1