Dk. 29 Athletic takımında F.Amorebieta sarı kart görüyor
Dk. 35 Athletic takımında A.Aduriz sarı kart görüyor
Dk. 29 Athletic takımında F.Amorebieta sarı kart görüyor
Dk. 35 Athletic takımında A.Aduriz sarı kart görüyor
...
İlk Yarı Sona Eriyor İyi oynuyoruz ancak maç dengede geçiyor, iki takımda çok temkinli
![]()
...
Dk. 59 Oyuna ikinci yarı başında Q7'nin yerine giren Ömer Bayram, Samed'in pasında çaprazda iyi yakaldı vurdu ancak top yandan auta çıkıyor...
![]()
...
90 dakika sona eriyor, maçta sadece tek ciddi pozisyon vardı o da bizim adımıza. Kontrol oyunumuz hem oyunu tutmada hem rakibi engellemede hem de hücumda işe yaradı ve kısmen avantajlı bir skorla 2. maça gidiyoruz ancak dikkatli olmalıyız, bu maçta kontra atakları kullanamayan Bilbao ikinci maçta daha tehlikeli olabilir, her türlü gollü beraberliğin onlara yarayacağı bir maç olacak.
...
24.Hafta
Hafta içindeki Athletic rövanş maçını düşünüp yedeklerle sahaya çıktık ve faturasını ağır bir şekilde ödedik, Umarım Athletic maçında turu getirecek skoru alırız da buna değer : )
...
Canlı Anlatım
Uefa Avrupa Ligi 3. Tur Athletic Rövanş Maçı
...
Dk. 6 Gomez Frikiği kullanıyor, son anda köşeden Ertuğrul topu çıkarıyor...
![]()
...
Hurma Bir de Şampiyonluk Görürse Garanti Kıyamet Kopar
Ama Sen Bu Gazla 3 Kulvarda da Şampiyon Olursun![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Dk. 8 Athletic'li oyuncu ceza alanında yerde kalıyor ve karar penaltı, San Jose kullanıyor ve topla kaleciyi ayrı köşelere yolluyor 0-1
![]()
...
Dk. 9 Santa yapıyoruz ve topu Serdar'a veriyoruz, Serdar sağdan gidiyor, ceza alanına giriyor ve önünü boş bulduğu anda ters ayakla muhteşem vuruyor, direğe çarpan top ağlarda 1-1
![]()
...
Dk. 15 Serdar yine sağdan giriyor, rakibi karşısındayken ortalıyor Mikel San Jose ters bir vuruş ve gooolll 2-1
![]()
...
Dk. 22 Ceza alanına bir orta San Jose kafa top ağlarda ama ofsayt, ofsayt... 2-1
![]()
...
Dk. 32 İbai Gomez'den ceza alanına bir orta kaleye yönelen top çataldan dönüyor... 2-1
![]()
...
Dk. 42 Sağdan Alparslan ceza alanına gönderiyor, ceza yayı üzerinde kontrol eden Samed, Okayın önüne bırakıyor, Okay gelişine muhteşem vuruyor ve gol !!! 3-1
![]()
...
İlk Yarı Sona Erdi İlk yarı geri düşmemize rağmen muhteşem bir geri dönüş yaptık ve ilk yarı sonlarına doğru attığımız gol bizi oldukça rahatlattı. İkinci yarı kontrollü bir şekilde skoru oynayacaz.
...
Dk. 82 Okay'ın yerden pası, kaleyi karşısına alıyor Samed ve muhteşem bitiricilik, bu iş bu kadar ! 4-1
![]()
...
0-0'ın rövanşında evimizde konuk ettiğimiz Bilbao'yu 4-1 yenerek 4.tura çıkıyoruz, Bugün Samed, Okay ve Serdar üçlüsü çok büyük bir oyun ortaya koyarak turu geçmemizde başrol oynadı. Gelecek turda İnter'i eleyerek saf dışı bırakan Dinamo ile oynayacaz. Çetin maçlar olacak ama İnter'den iyidir (:
...
...
Şampiyon yap bizi Cehennemde yak bizi
Tebrikler hocam![]()
...
Merhaba kaptan, nasıl gidiyor, uzun zaman oldu. Güncellemeleri bekleyip Spurs'la giriş yaptım ben de. Kayseri serüvenin bir masal gibi, sabah sabah hayranlıkla okudum hepsini. Kurayı görünce A. Bilbao'yu eleyeceğini düşünmemiştim açıkçası, ama inanılmaz bir maç çıkarmışsın, kariyerinde yaptığın diğer işler gibi. Ligde bu yıl şampiyonluğu bırakacağını da sanmıyorum. Valla 3 sezonda takım çiçek gibi olmuş sayende. Başarılar dilememe gerek bile yokTakipteyim.
Dinamo'yu da geçeriz gibime geliyor. Çeyrek finalde şansımız olursa ondan sonra gazla Avrupa Ligi Şampiyonluğu bile gelebilir.![]()
TariboWest
Last edited by ReaList : 17.Nisan.2013 at 14:19
...
Dinamo'nun boynuna bineriz bu kadar efsanevi maçtan sonra.. O maçın tahmini günü ve saatini yaz da takipte olalım canlı.
...
destansı zafer ibrahim at.bilbao maçı çok güçlü bir ekibi saf dışı bıraktın yola aynen devam![]()
...
Bilbao'ya ne yapmışız öyleBunun üstüne Dinamo'yu da geçeriz bence.