Bir kısımdan sürekli saldırı gelince diğer kısım da başarılı bir hocayı savunma gayretine giriyor, olan biten bu o zaman.. Sorun yok.
Bir kısımdan sürekli saldırı gelince diğer kısım da başarılı bir hocayı savunma gayretine giriyor, olan biten bu o zaman.. Sorun yok.
Şu küçük forumda veya Antu'da 12 Numara'da veya Twitter'da herhangi bir yerde. Benim eleştirimin veya X'in desteğinin hocayı pek etkileyeceğini düşünmüyorum : ) Sonuçta yine stadımıza gidiyoruz, kazanınca beraber seviniyor, yenilince beraber üzülüyoruz, Çünkü değer verdiğimiz ve önemli olan Fenerbahçe'dir. İsimler gelip gidiyor, yine bizimle Fenerbahçe kalıyor.Onun için takım kötü gidince bunu savunup Fenerbahçe'yi ayrıştıranla, takım iyi gidince bunu sahiplenip Fenerbahçe'yi ayrıştıran bana göre yanlış yapıyor.
...
Doğru söylüyosun. Ben çok duydum stadda takım karabüğe yenilirken aykutçular dışarı diye bağıranları, aynı şekilde Lazio maçının sonunda GFB dışarı diyenleri. İkisini de savunamam, benim işim değil çünkü. Hocayı eleştirmek de benim işim değil kimseye yararı yok keza övmemin de.
Dediğin gibi beraber sevinip beraber üzülüyosak, bunları daha da deşmenin mantığı yok.
İçerdeki es-es maçında Migros'ta Bayraktar "Anadolu Yakası GFB" pankartı açınca Telekomdakiler Onlara sövdüler, maç boyunca Migros'a eşlik etmediler. Aynı şekilde Anadolu GFB de Telekoma eşlik etmedi, her kafadan bir ses çıkıyor artık. Kime faydası var?
Ben artık sadece susup takımı izliyorum.
Maç da 1-1 bitti bu arada, bence istediğimizi aldık biz. Ancak Saraçoğlunda bi sürpriz gelebilir bence.
ben aykut hocayi ne kadar elestirsemde cidden genel anlamda baktigimizda su ana kadar gayet basarili.. olduda bu sezon kupa felan kaldiramaz isek yinede bu fikrim degismeyecek oyun anlayisi ilk anlamda bize ters geldi fakat sonradan gördükki avrupada ilerilere gelmek icin dengeli oyun sart.. bu kadar elestiriye ve defalarca istifadan döndürülmesine ragmen yilmadi mücadele etti o yüzden ben hocayi sonuna kadar takdir ediyorum kazandigi paralarda helal olsun... sahsen aykut kocaman benim fikrimi degistirmeyi basardi son dönemde.. darisi hocayi elestiren diger arkadaslarimizin basina![]()
Golümüzdeki el pozisyonundan daha net Özgür'ün pozisyonu görülmüştür sanırım.
Ödeştik demek istemiyorum, çünkü halen Topal pozisyonunda bişey olmadığını düşünüyorum. Ayrıca böyle durumlarda ödeştik demek ne ölçüde doğru olur bilmiyorum.
Her neyse takımda bazı oyuncular direk sivrildi diğerlerinden umarım Miro kullanılır ligde de. İstediğimizi aldık ve geri dönüyoruz..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!