Bilbao maçı harika geçmiş. Samed'den çok iyi verim alıyosun farkettiğim kadarıyla, Dinamo güçsüz gözükebilir ama aman diyelim![]()
Bilbao maçı harika geçmiş. Samed'den çok iyi verim alıyosun farkettiğim kadarıyla, Dinamo güçsüz gözükebilir ama aman diyelim![]()
...
25.Hafta
Gençler karşısında rahat kazanıyoruz, Samed yine formunda. Hafta içinde Kupada yarı finalde Galatasaray karşısına çıkacaz.
...
Türkiye Kupası Yarı Final İlk Maç
Kupada bu sezon ilk kez as kadro ile sahaya çıkıyoruz ve formda olan oyuncularımızın harika oyunuyla bu işi ilk maçtan bitiriyoruz, ikinci maçta gençlere ve yedeklere tekrar gün doğdu. Hafta sonunda Ligde Beşiktaş deplasmanına gidiyoruz.
...
26.Hafta
Dengede geçen bir maç ve ibrenin bizden yana olduğu bir zaman dilimiydi ancak son saniyede yaptığımız acemi penaltı Beşiktaş'ın maçtan galip ayrılmasını sağladı.
...
Tahminlerime göre 31 ya da 32. hafta şampiyonluğunu ilan edersin.![]()
TariboWest
Dinamo'yu getirin bana![]()
Dinamo İnter le yapmıştı onu elemiş vay be ! Dinamoyu rahat geçeriz .![]()
Bence de büyük hatalar yapmazsak önümüz açık.
Şuan online test maçı atıyorum, yarım saat sonra kariyere girip Dinamo maçlarının canlı anlatımıyla karşınızda olacaz İnşalllah, Çeyrek Final yakın Meşaleleri yakın, sahaya atmayın yalnız (:
...
Canlı Anlatım
Uefa Avrupa Ligi 4. Tur Dinamo Maçı
...
İşte beklenen an geldi. (:
Samed'den gol bekliyoruz. Gol atacağına inanıyorum bugün.![]()
Dk. 12 Ceza alanı dışında Serdar Samed'i görüyor, Samed kaleye doğru dönüyor olduğu yerden kenara doğru müthiş bir şut, kaleci uzanıyor ama yetişemiyor Gooll 1-0
![]()
...
...
Keşke başka bir şey isteseymişim.![]()
Dk. 14 Tawio topla kaleciyi ayrı köşeye gönderiyor Gooll 2-0
![]()
...
İlk Yarı Sona Erdi Müthiş bir atmosfer ve müthiş bir baskı Dinamo'ya nefes aldırmıyoruz 2-0
![]()
...
Dk. 67 Salih Dursun ve Okay Yokuşlu çıkıyor, Salih Uçan ve Engin Bekdemir oyuna giriyor 2-0
...
Dk. 72 Ceza alanı dışından Engin muhteşem vuruyor ancak kaleci köşeden harika çıkarıyor, Takımımızda 3. oyuncu değişikliği Serdar Gürler çıkıyor Ömer Bayram oyuna giriyor 2-0
![]()
...
Dinamo'yu eziyoruz.![]()
Olay budur. (:
Bizim daha çok ceza alanı dışından etkili olduğumuz Dinamo'nun ise hücum yönünden oyunda olmadığı ve katı bir savunma sergilediği maçta ilk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirerek büyük bir avantajla rövanş maçına gidiyoruz, Rövanş maçı 1 hafta sonra. Arada oynanacak Antep maçında yedekleri soyundurmayı düşünüyorum.
...
27.Hafta
Yedek ağırlıklı çıktığımız ve iyi oynadığımız bir maç olsa da gol yollarında etkisiz kaldık. 68. dakikada oyuna giren Samed attığı 2 golle yine büyük golcü olduğunu gösterdi ve 3 puanı bize kazandırdı. Şimdi Dinamo deplasmanına gidiyoruz.
...
Canlı Anlatım
Uefa Avrupa Ligi 4. Tur Dinamo Rövanş Maçı
...
Ligde 8 puanlık fark zor kapanır hocam, artık Avrupa Ligi'ne odaklanalım. (:
Dk. 4 Samed Yeşil sakatlanıyor, yerine Babacar Diop giriyor. Umarım sakatlığı ciddi olmaz.
...
Dk. 13 Lestienne sol taraftan ortalıyor, kaleye yönelen top üst direkte patlıyor
![]()
...
Dk. 15 Duran top, ceza alanına bir orta Elivelton bomboş durumda kafayı vuruyor maalesef top ağlarımızda 1-0
![]()
...