Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Rakibin kim olduğu önemli değil,çıkıp Aslanlar gibi oynayıp,kazanmalıyız.
1-0 olsun bizim olsun.Başarılar Galatasarayım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gs'nin kazanacagını düsünüyorum ancak Elazıg'ın basında Yılmaz Vural'ın oldugunu düsününce hafiften heyecan geliyor Yılmaz Hoca bize bir kıyak yapar inşallah.![]()
Off dikkat etmedim, cuma maçıymış. Galatasaray cuma günü oynadığı maçlarda çok puan kaybetti, yine benzer bir durum çıkabilir.
Ust olur 2 takimda açik oynar seneye real madridlerle schalkelerle manularla oynamak istiyorsak sampiyon olmaliyiz sampiyonluk maçlarida bu tur maçlardan geçer o yuzden 3-0 yada 3-1 kazancagimizi dusunuyorum. son olarakda hakeme sasirmadim)
GS ilk yarı belki sıkıntı yaşayabilir ama 2. yarı her türlü oyunu açıp kazanır. Hatta maçın başından sonuna kadar rahat bir maç ta olabilir.
Elazığspor puan koparabilir
Böyle takımlara erken gol atmak çok önemli. İnşallah kayıpsız geçeriz haftayı, skorun önemi yok kazanalım yeter.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Zorlanacağımız kesin 2 hafta önce Mersin'in nasıl savaştığını gördük.Yılmaz hocalı Elazığspor açık bir oyun ortaya koyacaktır ve mutlaka gol bulacaklardır diye düşünüyorum 3-1 ya da 2-1 gibi bir skorla kazanırız.Bu arada Deus'un dediği gibi Cuma günleri bize yaramıyor ama artık şu son 5 maçlık süreçte takım tüm gücünü ortaya koyacaktır bu yüzden Cuma şanssızlığımızı bu maçta sonlandırırız diye düşünüyorum.
Elazığ eğer akıllı oynarsa çok büyük sıkıntı yaratır Galatasaraya.Serdar Gürler ve Köksal Yedek performansları çok önemli.
Galatasaray baskılı başlayacaktır.Arkada boşluklar kalacak haliyle.Eğer baskıyı yaparken erken gol ya da goller bulursak maç çözülür.Ama kontradan Elazığ biz bastırırken gol bulursa maç sıkıntıya girer... Şifre: Erken gol atmak![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hakem Bülent Yıldırım.
Bu maçta herşey olur.
Şampiyonluk yolunda baya etkisi olabilir bu maçın. Yılmaz Vural'ı çok severim kazansında isterim ama işin ucunda Galatasaray ve şampiyonluk var, tek farklı yeneriz bu maçı.
Screw you guys, I'm goin' home
Hakem Bülent Yıldırım. Diyecek bir şey yok inadına yapıyorlar istemiyoruz diye açıklama yapmalı artık yönetim. Versinler Cüneyt Çakır'ı ülkenin en iyi hakemi değil mi liderin maçınıda o yönetsin.
yılmaz vural takımını her şartta açık oynatır bize karşı açık oynayan bi takımında şansı olduğunu düşünmüyorum şahsen kayseri maçı gibi ilk yarıda koparırız maçı
Yönetim diyor ki;
Doldurun artık şu lanet stadı.
Karabükspor maçından korkuyordum ama bu maçtan korkmuyorum. Rahat kazanırız diye düşünüyorum. Umarım da öyle olur.
2010 yılı olmalı K.Paşa'nın başında Y.Vural vardı.4-1 kazanmıştık.Nedense o maça benzer bir skor olacak gibi![]()
Yılmaz Vural kazanmak için geliyoruz demişti. İddialı bir açıklama, Galatasaray'a karşı kapanan takımlar her türlü yenildiler, 2 farkla önde olsalar da veya önde olup 1 kişi fazla oynasalar da savunma yapmayı beceremeyip yenildiler. Ben bugün Elazığspor'un aynı hataya düşmemesi durumunda puan koparabileceğini düşünüyorum, Galatasaray'ın da Cuma fobisini düşününce ;
"Sarı-kırmızılı takım, Elazığspor maçına dek, 8 kez Cuma günü karşılaşma oynadı. "Cim Bom" bu maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı."
Neden olmasın ? Mümkünse hakemlerin konuşulmadığı bir maç olması dileğiyle.
...
Bence tespitin yanlış abi,bize karşı açık veya kapalı oynayan takım değil pas yapmayı bilen takım puan alır.Geçen yıl ki kadar olmasa da bu yılda prese dayalı bir oyun oynuyoruz ve bu presten pas yapmayı bilen kurtulur.
Tff maçı cumaya vererek totem yapmış üstüne yıldırımı vererek de şansını artırmış hadi hayırlısı
Türkiye'de pas oyununa dayalı oynayabilecek takım sayısı çok az, bu hem takım olgusundan kopuk olmakla hem de bunu yapabilecek oyuncu kalitesinin düşük olmasıyla ilgili. Galatasaray'a en ters gelen takım, Galatasaray'ın karşı alanda oluşturmuş olduğu baskıdan kurtulup ani hücumlarla nefes aldırmayan takımdır. Böylelikle Galatasaray'ı geriye itebilir ve kalesinden uzaklaştırabilir. Elazığ'da Aydın ve Serdar oynuyor mu tam bilmiyorum ama ikisi birden oynarsa ve Elazığ kanatları bu oyuncularla hızlı bir şekilde kullanabilirse Muslera'ya büyük iş düşecek.
...
Elazığ saldırırsa eğer biz onların orta sahasını yürüyerek geçeriz.Ne kadar kanattan etkili olsalar da,orta sahada ki isimlerimize nasıl çare bulacaklar ? Özellikle Melo topu ileri sürüp ver-kaçlarla etkili pozisyonlar yaratabilir,yapmadığı şey değil.Selçuk ve Sneijder'e değinmiyorum bile.
Edit:
Sneijder yokmuş,Selçuk Sneijder'in yerinde oynar.Yekta Selçuk'un yerinde oynar.Belki oyunu biraz değiştirebilir Sneijder'in olmayışı.
muslera eboue gokhan dany riera melo hamit yekta selcuk drogba burak
sneijderin hafif sakatligi varmis.
...
Yekta'nın olması sübliminal mesaj bence,geçen hafta Sneijder dedim bu hafta da bütün paranızı,evinizi,yatınızı Yekta'ya basın diyorum.
Bu hafta sırf Sneijder'i izleyebilmek için sabırsızlanıyordum.. İnşallah bugün Selçuk, Burak ve Drogba'nın günü olur. Maç sonucu 2.5 üstü gol bekliyorum. Tahmini skor: 4-1
Sanica Boru Elazığspor: Ivesa, Murat, Bilica, Ahmet Görkem, Eren, Sane, Ivan, Köksal, Serdar Gürler, Aydın Karabulut, Sinan Kaloğlu.
yilmaz hocada ofansif kadro cikartmis