Hay ön yargınız batsın yeter ya valla mersin maçındaki hakemden beter bu hakem
Hay ön yargınız batsın yeter ya valla mersin maçındaki hakemden beter bu hakem
Drogbaya tek kelime helal olsun muthis ya drogbam benim
4'ü atmamak için çok ısrarcıyız valla.![]()
Drogba çıktı 40bin kişinin ayakta alkışlarıyla.
Sen nasıl bir hakemsin ya töbe töbe.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
kaç tane pozisyonu ofsayt diye yedi hakemler sayamadım
ofsay degildiyalniz amrabat o nasil atlamak oyle ya
![]()
Valla Amrabat müthiş atlamış![]()
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Aydın'a kimse bir şey yazmamış 3. lig topçusu bile atardı o pozisyonu.
çok rahat fark atıp averaj açabilirdik çok gol kaçırdık,çok pozisyonumuzu ofsayt diye kesti hakem
Melo'ya 10 üzerinden 10 , 15 , 20 hepsi helal
keşke şu oyununu tüm sezon oynasa
Football is simple,but Football Manager is not
Çok daha farklı kazanabilirdik, bu sene hiç ezici bir galibiyet alamadık. Önemli olan 3 puandı tabii ki, buna beklenenden daha rahat ulaşmak çok iyi.
Haftaya yüzde 90 şampiyon belli olacak.
Galatasaray kazandı Efes kazandı çok güzel bir akşam yaşıyorum
Melo Drogba ve Yekta galibiyetin mimarı açık net.Gerçi hepsi nefis oynadı ama bu üçü ayrı oynadı.Burak Yılmaz'ı gol atmasına rağmen bugün pek beğenmedim gibi.Gol attığı için iyi ama yaptığı yanlışlar(fazlaydı)yüzünden biraz eksi puan aldı bendenBu arada Bilica her Galatasaray maçında aşırı kötü oynamasın arkadaş laf oluyo sonra
![]()
@europeanconquer
Yine senin düşünceni çalmışlar telif hakkını al derim
https://twitter.com/GalatasaraySK/st...23991915040768
![]()
Bu hafta Gençlerbirliği de kazanacak ve şampiyonluğa doğru dev bir adım atmış olacağız inşallah.
G.Saray, bu gece işi büyük ölçüde bitirdi. Haftaya G.Antep maçını kazanırlarsa, F.Bahçe yenilgisi bile etkilemeyecek takımı. İçerde puan kaybetmedikleri sürece (Sivas, Trabzon), sıkıntı yok onlar için.
9 puan bizi şampiyon yapar şu dakikadan sonra.Ama tabi Fener puan kaybetsin işler kolaylaşsın![]()
Tebrikler Galatasarayım![]()
Son 4 !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tebrikler aslanlarımıza. Rahat geçeceğimizi tahmin ediyordum öyle de oldu.
Şimdi son 4 maç kaldı. Fenerbahçe ile berabere kalırsak geriye kalan 3 maçtan 2 beraberlik 1 galibiyet almak şampiyonluk için yeterli olacaktır. Yani sadece 6 puan gerek bu durumda.
Fenerbahçe'yi yenme durumunda matematiksel olarak hesaplarsak kalan 3 maçtan 2 beraberlik alırsak şampiyonuz. 5 puan yeterli.
Fenerbahçe'ye yenilirsek işler zora girer ama yine de avantajlıyız. Kalan 3 maçı da almamız gerekecek bu durumda.
Yani 33. haftaya 4 puanı koruyarak girmemiz lazım. Fenerbahçe bu haftalarda puan kaybederse ekmeğimize yağ sürer tabi iyi olur.
Galatasaray bu maç ile birlikte şampiyonluğu garantiledi bence,şimdiden gslileri kutlarım
Biz kazandığımız sürece rakiplerin ne yaptığının pek önemi yok. Bu maç çok ekstra oldu, Yılmaz Vural hafta içi yaptığı iddialı çıkışına uygun bir taktik benimsemiş ama bunu çok yanlış bir takıma karşı yaptı. Dua etsin, Sneijder yoktu, milimetrik ofsaytlar ile yırttı Elazığ, farktan kurtuldu. 17. dakikada 10 kişi kalması lazımdı Elazığ'ın, verilmeyen net bir penaltı da var ve buna rağmen oyunumuz çok iyi değildi. Melo ve Drogba ekstra oynadı, Yekta, Eboue, Selçuk, Riera da çok iyiydi. Gelecek hafta çok kritik olacak, kazanırsak 3 maç kala çok ciddi avantajımız olur ama beraberlik de kötü olmaz. Kalan 4 maçta 2 beraberlik 2 galibiyet bile şampiyonluk demek. Tabii biz içeride dışarıda her maçı kazanmak için oynamalıyız.
Nasıl oynadık bilmiyorum ancak özette izlediğim kadarıyla çok fazla gol kaçırmışız 10 tane atacağımız maçta 3 tane atmışız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Didier Drogba ...
Efsane olup , gitmeyi kafaya koymuş belli.
Şampiyonluk yolunda bir maçı daha kazanıyoruz. Ancak neye kızacağımı bilemiyorum, erkenden gol atmasak Bülent Yıldırım'ın niyeti belliydi, harcıyacaktı bizi ama erken gol işi bitirdi. Maçın en iyileri, Drogba-Gökhan Zan ve Melo idi ara ara da Hamit katıldı.Burak'ın pozisyonuna penaltı vermeyen , Melo'nun düşürülüşüne kart bile vermeyen hakem değildir.
Gökhan Zan ve Melo'nun oyununa mest oldum. Tandem kesinlikle Gökhan Zan'dan oluşmalı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bir "bu maç GS puan kaybeder" kuşagının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz haftaya görüşmek üzere esen kalın.
Tebrikler aslanlar . Şampiyonluk gelecek hafta belli olur
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Melo....
![]()
Gökhan Zan çok kaliteli stoper bence. Tek handikapı sık sakatlanmasıydı. Defansı derleyip toplayan adam konumunda Gökhan su an. Cok iyi işler yapıyor. Dany hiç mi hiç güven vermiyordu, hala da vermiyor. Kendini geliştiriyor fakat daha çok yolu var..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.