Ya penaltı olsa ne olur olmasa ne olur![]()
Ya penaltı olsa ne olur olmasa ne olur![]()
FM Gazetesi
3-1 oldu..
Ne uğurlu elim varmış, maçı açtım kornerden gol geldi![]()
İyi oldu. Bu skordan sonra S.A. biraz şahsiyet sahibi ise defolur gider.
FM Gazetesi
Adamlar 3 kişi kornere çıktılar ve gol oldu, defolun gidin arkadaş ya.
Canım FEDA olsun sana !
Hahahahahahhahaha Dentinho giriyorya bu adam şaka gibi geberiyorum hahahahahhahaha
FM Gazetesi
Akhisar 3-1 Beşiktaş şaka gibi skor.. Adamlar trabzon beşiktaş ve kasımpaşa maçlarından 9 puan topladı
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yuh o sahanın hali ne öyle, sağ çizginin bir parçası yok?
Dentinho'yu öyle rastgele dolaşsın hava alsın diye oyuna sokuyor sanırım,yani bu skordan sonra başka bir nedeni olamaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ugur atmis bizim altyapidan cikma3-1
yok böyle bir gol! 4-1
Oh oh oh oh oh harika bir gol daha. Cila üstüne cila. Bu takımı kimler yönetiyor, kimler oynuyor? Akıl alır gibi değil.
FM Gazetesi
4 oldu... Akhisar bu sene ilkkez 4 gol attı..
5 5 5 5 5 !
Canım FEDA olsun sana !
Yalvarıyorum.. nolur Beşiktaş merkez de karşıma çıksa Samet Aybaba. Lütfen çıksa. Bir de ben cila çeksem şöyle bi kaporta bakımı yapsam.
FM Gazetesi
Şaka gibi skor..
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
5. golu kacirdi akhisar helal olsun...
İşten dönerken serviste birinin iddaa kuponuna salça olmuştum, bu maça da Beşiktaş handikaplı kazanır demişti. Gekas var falan demiştim, beraberlik çıkarsa şaşırmam diye eklemiştim. Şu skor cidden büyük sürpriz oldu bana, bu sezon 2'den fazla gol atamayan Akhisar'dan 4 gol yemek zaten sallantı da olan Samet Aybaba'nın istifası demektir, maç sonu bıraktığını açıklar bence.
Bu skordan sonra bir zahmet ligde kalsın Akhisar,inşallah'da kalırlar.Gelecek hafta da Bursa'ya sürprizi var Gekas ve arkadaşlarının.
Neden atmıyor Necip'i? Daha ne yapması lazım ikinci sarıyı görmek için anlamadım ben...
Hadi Görüşürüz Samet...
Bir zahmet istifa etsin yani,bu skordan sonra etmezse ayıp olur.
Tebrikler Akhisar,kümede kalma yolunda emin adımlarla yürüyorlar.
Bu skorun üstüne Samet Aybaba sezonu tamamlayamaz bence yarın ya da 1-2 saate istifa haberini görebiliriz.![]()
StaywihtusSametAybaba![]()
Şaka bir yana istifa etmesin bence en azından sezon bitene kadar devam edilmeli zaten 4 maç kalmış şurda
Bu arada Ertuğrul Sağlam tekrar gelmeli başarı için ya da Schuster
Bence Beşiktaş Tayfur Havutçu'yu çok kolay harcadı.Gerçi şike davası fasa fiso gelmesi imkansız ama Beşiktaş'ın başında gerekli şans tanınmadı Tayfur Havutçu'ya,o başarılı olabilirdi,neyse.
Bilindik isimlerin dışında farklı bir isimle anlaşılacağını düşünüyorum ben.Mesela Guti Hernandez olabilir.
İstifa etmezse büyük ayıp eder Samet Bey...
FM' de olsa çoktan kovulmuştuk
Football is simple,but Football Manager is not
İstanbul'a gelmeyin.
Canım FEDA olsun sana !