Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Akhisar Bld. kazanır

11 55.00%
  • Berabere biter

2 10.00%
  • Beşiktaş kazanır

7 35.00%
1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Akhisar Bld. - Beşiktaş | STSL 30. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Takımın başına gelip başarılı olabilecek bence yukarıdaki 3 hoca var yazdım onları da

Sezon sonu Fernandes büyük ihtimalle ayrılacak takımın yerli oyuncu standartları zaten vasat yabancı oyuncular sadece avrupada oynayabilecek standartlarda şu anda kaliteli yabancı transferi yapmak zor gibi görünüyor

yabancı bir hoca gelecekse bu sebeplerden büyük ihtimalle başarısız olacaktır hem yönetimle anlaşması da zor görünüyor çünkü yönetim biraz hayalperest davranıyor az bütçeye rağmen takım ruhuyla şampiyonluk ya da avrupada başarı gelsin diyor ama endüstriyel futbolda artık çok zor bir şey bu
    Katılmıyorum takımda iyi yerli oyuncularda var. Mesela Pektemek, Olcay, Oğuzhan, Süzen, Necip gibi. Kaleye de yerli bir isim alsan tamamlarsın zaten. Necip ve Süzen'i yazdım. Necip başka mevkilerde kullanılsa mesela faydalı olur. Orta sahada ilerleme kaydedemedi. Süzen'de daha yeni geldi seneye iyi olacaktır. Şu an beğenilmiyor ama iyi oynadığı maçlar var. Takımın tamamı kötü bir Süzen değil ki.

Hoca konusunda Şifo olmayacak ise başka yerliye gerek yok. Hele Ertuğrul Sağlam diye yazmayın Allah aşkına asabım bozuluyor. O adam bu kulübe tarihinin en büyük rezilliğini yaşattırdı. Zamanında bu kulüpte oynamış o kadar. Beşiktaş'tan uzak Allah'a yakın olsun istemez.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Katılmıyorum takımda iyi yerli oyuncularda var. Mesela Pektemek, Olcay, Oğuzhan, Süzen, Necip gibi. Kaleye de yerli bir isim alsan tamamlarsın zaten. Necip ve Süzen'i yazdım. Necip başka mevkilerde kullanılsa mesela faydalı olur. Orta sahada ilerleme kaydedemedi. Süzen'de daha yeni geldi seneye iyi olacaktır. Şu an beğenilmiyor ama iyi oynadığı maçlar var. Takımın tamamı kötü bir Süzen değil ki.

Hoca konusunda Şifo olmayacak ise başka yerliye gerek yok. Hele Ertuğrul Sağlam diye yazmayın Allah aşkına asabım bozuluyor. O adam bu kulübe tarihinin en büyük rezilliğini yaşattırdı. Zamanında bu kulüpte oynamış o kadar. Beşiktaş'tan uzak Allah'a yakın olsun istemez.

Şimdi ben standart olarak galatasaray ve fenerbahçe standartlarında yazdım
    Burak Mustafa Pektemekten daha formda olduğu kesin
    Hamit-Selçuk-Emre-Mehmet Topal-Mehmet Topuz-Yekta-Salih-Şu anki formuyla Caner de beşiktaşta ilk 11 direkt oynar
    Stoper olarak da ersanın yerine semih daha iyi performans ortaya koyar bence kalecilere değinmiyorum bile açık fark var

Arada kalite farkı çok yoksa kesinlikle haklısınız beşiktaş ligde yerli kalitesi olarak ilk 3'tedir ama 4.ye daha yakın aynı puan durumunda olduğu gibi bu kalite biraz daha artırılırsa beşiktaş seneye hak ettiği yerde ilk 3 de ve 4.cüyle arasında fark olarak ligi bitirir

ertuğrul sağlam konusundaki rezalet nedir ben pek bir hatırlamıyorum o döneme ait

Bence beşiktaş gelecek sezon için fernandes(sözleşme yenilemeyecek herhalde)'yı bırakmalı zaten niang kiralıktı herhalde ve sivok ve hilbert bu takımda her türlü oynar dentinho hakkında yorum yapmayacağım ben hiç izlemedim çünkü holosko formunu sezona yaymakta sorun çekiyor gibi mcgregor ve escude de gönderilecektir herhalde

Sinan Bolat+Holmen alınabilir almanyada potansiyelli oyuncular alınılabilir kesinlikle lider vasıflara olan bir oyuncu alınmalı(drogba,uijfalusi,emre,volkan gibi takımı toparlayacak saha içindeki teknik direktör)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Şimdi ben standart olarak galatasaray ve fenerbahçe standartlarında yazdım
    Burak Mustafa Pektemekten daha formda olduğu kesin
    Hamit-Selçuk-Emre-Mehmet Topal-Mehmet Topuz-Yekta-Salih-Şu anki formuyla Caner de beşiktaşta ilk 11 direkt oynar
    Stoper olarak da ersanın yerine semih daha iyi performans ortaya koyar bence kalecilere değinmiyorum bile açık fark var

Arada kalite farkı çok yoksa kesinlikle haklısınız beşiktaş ligde yerli kalitesi olarak ilk 3'tedir ama 4.ye daha yakın aynı puan durumunda olduğu gibi bu kalite biraz daha artırılırsa beşiktaş seneye hak ettiği yerde ilk 3 de ve 4.cüyle arasında fark olarak ligi bitirir

ertuğrul sağlam konusundaki rezalet nedir ben pek bir hatırlamıyorum o döneme ait

Bence beşiktaş gelecek sezon için fernandes+almeida'yı bırakmalı zaten niang kiralıktı herhalde ve sivok ve hilbert bu takımda her türlü oynar dentinho hakkında yorum yapmayacağım ben hiç izlemedim çünkü holosko formunu sezona yaymakta sorun çekiyor gibi mcgregor ve escude de gönderilecektir herhalde

Sinan Bolat+Holmen alınabilir almanyada potansiyelli oyuncular alınılabilir kesinlikle lider vasıflara olan bir oyuncu alınmalı(drogba,uijfalusi,emre,volkan gibi takımı toparlayacak saha içindeki teknik direktör)
    8-0 Liverpool ve 4-0'lık Metalist maçları sanırım.

Mesaj Yetkileri