Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Akhisar Bld. kazanır

11 55.00%
  • Berabere biter

2 10.00%
  • Beşiktaş kazanır

7 35.00%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 152 sonuç

Konu: Akhisar Bld. - Beşiktaş | STSL 30. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu takıma karakter lazım. Bu bir tek hocayı göndermekle olmaz. Tamam SA defolsun gitsin ama bir tek hoca değil. Futbol şubesinde bulunan en baş kişiden başlayarak kim sorunluysa göndereceksin. Rahat 10,12 oyuncu sayarım takımdan direk gönderilmesi gereken.

Kaç sezon takımın kaderi bu. Fenerbahçe maçından sonra her şey daha iyi olacak derken takım iyice dibe battı. Bir şeyler dönüyor kulüpte. Her sezon iyi giderken bir anda çakılıyor takım. Sezonun ortası ve sonuna yaklaşırken bu bana hiçte normal gelmiyor valla.

Akhisar'ı tebrik ederim. Ligde kalmayı hak ediyorlar.

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Başka kim gelebilir ki beşiktaşın başına bir ihtimal daha var o da Mehmet Özdilek şu anda beşiktaşın başına geçmek isteyecek yabancı teknik adam yoktur herhalde
    Mehmet Özdilek gelsin.

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Bu takıma karakter lazım. Bu bir tek hocayı göndermekle olmaz. Tamam SA defolsun gitsin ama bir tek hoca değil. Futbol şubesinde bulunan en baş kişiden başlayarak kim sorunluysa göndereceksin.

Kaç sezondur takımın kaderi bu. Fenerbahçe maçından sonra her şey daha iyi olacak derken takım iyice dibe battı. Bir şeyler dönüyor kulüpte. Her sezon iyi giderken bir anda çakılıyor takım. Sezonun ortası ve sonuna yaklaşırken bu bana hiç normal gelmiyor.

Akhisar'ı tebrik ederim. Ligde kalmayı hak ediyorlar.
    Doğru aslında ama Samet Aybaba'yla da yürümez, o gereksiz futbolcularla da. Futbol şubesi kesinlikle yenilenmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başka kim gelebilir ki beşiktaşın başına bir ihtimal daha var o da Mehmet Özdilek şu anda beşiktaşın başına geçmek isteyecek yabancı teknik adam yoktur herhalde
    Dünyada sadece Beşiktaşın başına gelebilecek hoca ikisi mi var? Bu kadar küçük mü bizim çapımız sence?
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Mehmet Özdilek en mantıklısı olur.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Dünyada sadece Beşiktaşın başına gelebilecek hoca ikisi mi var? Bu kadar küçük mü bizim çapımız sence?
    Takımın başına gelip başarılı olabilecek bence yukarıdaki 3 hoca var yazdım onları da

Sezon sonu Fernandes büyük ihtimalle ayrılacak takımın yerli oyuncu standartları zaten vasat yabancı oyuncular sadece avrupada oynayabilecek standartlarda şu anda kaliteli yabancı transferi yapmak zor gibi görünüyor

yabancı bir hoca gelecekse bu sebeplerden büyük ihtimalle başarısız olacaktır hem yönetimle anlaşması da zor görünüyor çünkü yönetim biraz hayalperest davranıyor az bütçeye rağmen takım ruhuyla şampiyonluk ya da avrupada başarı gelsin diyor ama endüstriyel futbolda artık çok zor bir şey bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eskiden iyi oynayın da nasıl biterse bitsin derdim artık iyi teknik direktör ve iyi hamle olsun da nasıl biterse bitsin diyorum. Lanet olsun bizi bu duruma getirenlere.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Özdilek çok iyi hoca ama Beşiktaş'ı çalıştırabilecek en iyi yerli hoca Ertuğrul Sağlam

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Özdilek çok iyi hoca ama Beşiktaş'ı çalıştırabilecek en iyi yerli hoca Ertuğrul Sağlam
    Yok ALLAH KORUSUN. Umarım gelmez. Adamı sevmemenin de üzerinde nefret ediyorum. Beşiktaş'ın yapısına uygun değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla bu adam istifa etmez ben söyleyeyim. Baksanıza özür diliyor. İstifa düşünse söylerdi şu an.

Edit:

Samet Aybaba: Şampiyonlar Ligi hedefimiz var diyorduk. Bu performans bize yakışmadı. Kalan 4 haftada elimizden gelenin en iyisini yapacağız

Sabır bize sabır.

Aybaba: Sezon sonunda yönetimle oturup konuşuruz...4 hafta kaldı..
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yabancı TD olsaydı çoktan göndermişlerdi. Adam yapıştı yakamıza bırakmıyor, daha neyi bekliyorlar kovmak için anlamıyorum ki.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Futbolcular sanki lig bitmiş gibi isteksizlerdi" yine oyunculara salladı yahu , YİNE OYUNCULARA SALLADI YA !!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    "Futbolcular sanki lig bitmiş gibi isteksizlerdi" yine oyunculara salladı yahu , YİNE OYUNCULARA SALLADI YA !!!
    Adamda şahsiyet yok diyoruz Anılım tabi ki kendinde aramayacak hatayı. Gayet normal değil mi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tepeden tırnağa karakter yoksunu, teknik taktik zaten sıfırın da altında. Senin ne işin var hala bu takımın başında be adam ?!

Holosko'nun haftalardır bir şey oynamadığını bas bas bağırıyoruz , adam oyunuyla kendi bile bas bas bağırıyor hoca beni oynatma diye. Sen yine 11'e koyuyorsun bari devre arasını bekle. Bu şekilde takıma küstürdüğün kaçıncı oyuncu olacak? Ersan yine karakter koydu ortaya Karabük maçından sonra adapte oldu oyununa. Bakalım Holosko'nun durumu ne olacak.

Daha yazacak tonlarca şey var senin hakkında ama üşeniyorum valla.

Sadece Samet Aybaba ile olacak iş değil diyen arkadaşa da katılıyorum. Takımdaki ruhu çimlerin altına saklayan kim varsa defolsun gitsin bu takımdan. Daha 3-4 gün önce BABA'nın ölüm yıldönümüydü hiç değilse birazcık asılıp ona armağan etseydiniz. İzlediği yerden kemikleri sızlıyordur adamın bu ruhsuz takımı görünce.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Adamda şahsiyet yok diyoruz Anılım tabi ki kendinde aramayacak hatayı. Gayet normal değil mi?
    Sen de haklısın da kardeşim işte insan veryansın etmeden duramıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Ece, Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçını sıcağı sıcağına aksam.com.tr için yazdı...

Beşiktaş savunması maçın hemen başında nasıl ligin en kurt golcülerinden birine bu kadar net bir gol fırsatı tanıyabilir? Çünkü Beşiktaş bu sezon ligde her takımdan gol yedi! Çünkü Beşiktaş teknik direktörü, 'takım savunması'nı koşmak ve mücadele etmekten ibaret sanıyor. Hâlbuki bizzat kendisi ve 2 yardımcısı Beşiktaş tarihinin en iyi 10 yerli savunmasından 3’üydü. Aynı kalitenin 10’da 1’ini teknik adam olarak gösterememeleri ise çok acı verici!

Futbolun modern dinamikleri o döneme göre artık çok farklı. Mesela Ernst gibi 'sadece koşuyor ve yan pas yapıyor'a indirgedikleri “çapa”lar takım savunmasının aslında belkemikleri, kademe organizatörleri, balans ayarcıları…

Beşiktaş’ın dün geceki takım savunmasının balans ayarı ne kadar bozuk ise takım hücumu ayarları da o kadar Beşiktaş kalitesinden uzaktı. Zaten ilk yarım saat sonunda Samet Aybaba bir kez daha “Hatalı 11 çıkardım” dercesine hücum hattında erken değişikliğe gitti, daha doğrusu Holosko’yu günah keçiliğine terfi ettirdi!

SAĞLIĞA ZARARLI TAKIM SAVUNMASI

Gekas’ın 2. golünde Beşiktaş takım savunması Beşiktaşseverin sağlığını bozmaya yemin etmişçesine inatçıydı: Gelen 1 Akhisarlı oyuncunun üstüne gidip basmaya çalışan 3 Beşiktaşlı vardı. Arkalarında ise diğer 3 Beşiktaşlı oyuncu yarımşar metre aralıklarla ofsayta çıkmaya çalışırken Gekas yine kaleciyle karşı karşıya kalıp golünü attı.

Hâlbuki pozisyonun başında 6 Beşiktaşlı oyuncu birbiriyle iletişim halinde olsa Gekas bile bu kadar rahat bir gol atamayacaktı. Ama dün gece Beşiktaş takım savunması için kademe ve adam paylaşma Çince yemek tarifi kadar yabancı bir mevhumdu!

GEKAS’I ERDAL BAKKAL’A SORSUNLAR!

Aybaba, Gekas’ı transfer edip etmemek adına Mesut Bakkal’a danışmıştı. Hâlbuki bizim gurbetçi bakkala ya da Erdal Bakkal’a bile sorsa Gekas’ın nasıl savunma arkasına sarkıp Almanya gol kralı olduğunu anlatırdı! Ama onlar bile bana Aybaba’yı göreve getirenlerin “Teknik direktör başarılı”dır saçmalığını açıklayamazlar.
    Aybaba’nın istifa etmesi yetmez. Aybaba inadı uğruna İbrahim Altınsay’ı kaçıranlar, hem yönetim kurulu hem de kongreden sonsuza kadar istifa etmeli. “Malzeme kısıtlı” yalanını öne sürerlerse al sana Akhisar gerçeği!
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanarım yanarım şu maça giden kardeşlerime yanarım. Yahu şurada hepimiz öğrenci adamız dişimizden tırnağımızdan artırıp maça gidiyoruz. Bu insanların belki de 3 günlük yemek parası yola gitti. Bunu izlemek için mi gitti bunca insan? Yazıktır , ayıptır , günahtır. Biz hiç bir zaman Beşiktaş'a yenildi diye kızmadık. Oynamadı diye kızdık. Ve bu sezon bu kaçıncı kez oluyor , özellikle de FB galibiyetinden sonra sayamadım ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın en güzel anı bence Beşiktaş taraftarlarının Gekas'ı alkışladığı andı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Akhisar eğer ligde kalırsa Gekas'ın heykelini stadın önüne diksinler adam leblebi gibi gol atıyor resmen.Eğer Gekas Akhisar'da olmasa Mersin'den önce düşmeyi garantilemişlerdi Gekas çok önemli golcü gerçekten takdire şayan performans sergiliyor.

Beşiktaş'ta ise anlamsız bir düşüş var.Fenerbahçe maçı sonrası ben Beşiktaş'ın da belirli bir şansı olduğunu düşünüyordum.Ama tam tersi oldu.Ertuğrul Sağlam tekrar getirilirse Beşiktaş gelecek sezon ciddi yükselişe geçer.Feda diye bu taraftar uyutuluyor bence bu sezon başarısızlığa kılıfı buldular.Dentinho vs br sürü adama para verdiler demek ki o kadar berbat değil finansal durumu Beşiktaş'ın.Sadece başarısızlığa kılıf buldular bence.Bakalım sezon sonu ne yapacak yönetim

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Takımın başına gelip başarılı olabilecek bence yukarıdaki 3 hoca var yazdım onları da

Sezon sonu Fernandes büyük ihtimalle ayrılacak takımın yerli oyuncu standartları zaten vasat yabancı oyuncular sadece avrupada oynayabilecek standartlarda şu anda kaliteli yabancı transferi yapmak zor gibi görünüyor

yabancı bir hoca gelecekse bu sebeplerden büyük ihtimalle başarısız olacaktır hem yönetimle anlaşması da zor görünüyor çünkü yönetim biraz hayalperest davranıyor az bütçeye rağmen takım ruhuyla şampiyonluk ya da avrupada başarı gelsin diyor ama endüstriyel futbolda artık çok zor bir şey bu
    Katılmıyorum takımda iyi yerli oyuncularda var. Mesela Pektemek, Olcay, Oğuzhan, Süzen, Necip gibi. Kaleye de yerli bir isim alsan tamamlarsın zaten. Necip ve Süzen'i yazdım. Necip başka mevkilerde kullanılsa mesela faydalı olur. Orta sahada ilerleme kaydedemedi. Süzen'de daha yeni geldi seneye iyi olacaktır. Şu an beğenilmiyor ama iyi oynadığı maçlar var. Takımın tamamı kötü bir Süzen değil ki.

Hoca konusunda Şifo olmayacak ise başka yerliye gerek yok. Hele Ertuğrul Sağlam diye yazmayın Allah aşkına asabım bozuluyor. O adam bu kulübe tarihinin en büyük rezilliğini yaşattırdı. Zamanında bu kulüpte oynamış o kadar. Beşiktaş'tan uzak Allah'a yakın olsun istemez.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emin Aladağ sezonun en güzel golüne imza atmış valla,süper gol.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Akhisar'ı küçümsemiyorum ama Akhisar'dan 4 gol yiyorsan tası tarağı ekip olarak toplayıp yola çıkmak lazım.

Yazıktır günahtır, bu hale sokamazsınız bir takımı. Sorumlu kimse, Hoca, Teknik Direktör veya oyuncular hiç farketmez. Kendi onurlarıyla ayrılsınlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın çocuğu diye her isteyeni takımın başına getirirsen gelen giden 3, 4 atar işte böyle. İçimizden biri gelmesin abi istemiyorum ben.
    Canım FEDA olsun sana !

Besiktas'a hangi teknik direktör gelse durum pek farkli olmazdi sanki. Ilk onbirde oynayan rahat 4-5 oyuncu haketmiyor. Isin kötusu kenarda oturanlarda onlardan iyi degil zaten. Gelecek sezon cogu kisi gönderilmeli.

Maci izlemedim, hakem beyler nasildi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FelipeMelo View Post
    Besiktas'a hangi teknik direktör gelse durum pek farkli olmazdi sanki. Ilk onbirde oynayan rahat 4-5 oyuncu haketmiyor. Isin kötusu kenarda oturanlarda onlardan iyi degil zaten. Gelecek sezon cogu kisi gönderilmeli.

Maci izlemedim, hakem beyler nasildi?
    Beşiktaş'ın rakibi yine ceza sahası dışında olan bir pozisyondan penaltı attı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence Beşiktaşın ilacı Daum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Emin ne gol atmış yahu öyle yeni gördüm.Bizim oyuncular 1000 kez dener atamaz adam 1 kez denemiş gol. Bu arada Gekas'a yapılan faul frikik olması lazım ama başta diz çöktüğü yer ceza sahası içinde değil.

Bu durumu bizim Yeni Malatya maçına benzettim dibi gördü bjk.

Bence de Daum ilaç olur

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Katılmıyorum takımda iyi yerli oyuncularda var. Mesela Pektemek, Olcay, Oğuzhan, Süzen, Necip gibi. Kaleye de yerli bir isim alsan tamamlarsın zaten. Necip ve Süzen'i yazdım. Necip başka mevkilerde kullanılsa mesela faydalı olur. Orta sahada ilerleme kaydedemedi. Süzen'de daha yeni geldi seneye iyi olacaktır. Şu an beğenilmiyor ama iyi oynadığı maçlar var. Takımın tamamı kötü bir Süzen değil ki.

Hoca konusunda Şifo olmayacak ise başka yerliye gerek yok. Hele Ertuğrul Sağlam diye yazmayın Allah aşkına asabım bozuluyor. O adam bu kulübe tarihinin en büyük rezilliğini yaşattırdı. Zamanında bu kulüpte oynamış o kadar. Beşiktaş'tan uzak Allah'a yakın olsun istemez.

Şimdi ben standart olarak galatasaray ve fenerbahçe standartlarında yazdım
    Burak Mustafa Pektemekten daha formda olduğu kesin
    Hamit-Selçuk-Emre-Mehmet Topal-Mehmet Topuz-Yekta-Salih-Şu anki formuyla Caner de beşiktaşta ilk 11 direkt oynar
    Stoper olarak da ersanın yerine semih daha iyi performans ortaya koyar bence kalecilere değinmiyorum bile açık fark var

Arada kalite farkı çok yoksa kesinlikle haklısınız beşiktaş ligde yerli kalitesi olarak ilk 3'tedir ama 4.ye daha yakın aynı puan durumunda olduğu gibi bu kalite biraz daha artırılırsa beşiktaş seneye hak ettiği yerde ilk 3 de ve 4.cüyle arasında fark olarak ligi bitirir

ertuğrul sağlam konusundaki rezalet nedir ben pek bir hatırlamıyorum o döneme ait

Bence beşiktaş gelecek sezon için fernandes(sözleşme yenilemeyecek herhalde)'yı bırakmalı zaten niang kiralıktı herhalde ve sivok ve hilbert bu takımda her türlü oynar dentinho hakkında yorum yapmayacağım ben hiç izlemedim çünkü holosko formunu sezona yaymakta sorun çekiyor gibi mcgregor ve escude de gönderilecektir herhalde

Sinan Bolat+Holmen alınabilir almanyada potansiyelli oyuncular alınılabilir kesinlikle lider vasıflara olan bir oyuncu alınmalı(drogba,uijfalusi,emre,volkan gibi takımı toparlayacak saha içindeki teknik direktör)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şimdi ben standart olarak galatasaray ve fenerbahçe standartlarında yazdım
    Burak Mustafa Pektemekten daha formda olduğu kesin
    Hamit-Selçuk-Emre-Mehmet Topal-Mehmet Topuz-Yekta-Salih-Şu anki formuyla Caner de beşiktaşta ilk 11 direkt oynar
    Stoper olarak da ersanın yerine semih daha iyi performans ortaya koyar bence kalecilere değinmiyorum bile açık fark var

Arada kalite farkı çok yoksa kesinlikle haklısınız beşiktaş ligde yerli kalitesi olarak ilk 3'tedir ama 4.ye daha yakın aynı puan durumunda olduğu gibi bu kalite biraz daha artırılırsa beşiktaş seneye hak ettiği yerde ilk 3 de ve 4.cüyle arasında fark olarak ligi bitirir

ertuğrul sağlam konusundaki rezalet nedir ben pek bir hatırlamıyorum o döneme ait

Bence beşiktaş gelecek sezon için fernandes+almeida'yı bırakmalı zaten niang kiralıktı herhalde ve sivok ve hilbert bu takımda her türlü oynar dentinho hakkında yorum yapmayacağım ben hiç izlemedim çünkü holosko formunu sezona yaymakta sorun çekiyor gibi mcgregor ve escude de gönderilecektir herhalde

Sinan Bolat+Holmen alınabilir almanyada potansiyelli oyuncular alınılabilir kesinlikle lider vasıflara olan bir oyuncu alınmalı(drogba,uijfalusi,emre,volkan gibi takımı toparlayacak saha içindeki teknik direktör)
    8-0 Liverpool ve 4-0'lık Metalist maçları sanırım.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri