Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 20. You may not vote on this poll
-
Akhisar Bld. kazanır
-
Berabere biter
-
Beşiktaş kazanır
-
Başta Samet, daha sonra da bazı ruhsuz topçuları, Samet'i bu takımın başına getirenler, İbrahim Altınsay'ı kovanlar ve apartmana kapıcı bile yapılmayacak ayardaki birkaç yönetici bozuntusu derhal gitmeli. Birazcık gurur, şahsiyet ve utanma duygusu varsa hemen ayrılmalılar camiadan.
Bu saate kadar girmedim nete, belki iyi haberi alırım da biraz yatışırım diye; ama görüyorum ki, sadece özürle geçiştirilmiş bugünkü skor. Schuster gibi kariyerli bir hoca bile, olmayınca istifa etmişti. Bu adam, sülük gibi yapıştı ömrü hayatında göremeyeceği koltuğa. Yazıklar olsun! Demek ki, haysiyet ve gurur herkeste bulunmuyormuş. Bunu da anlamış olduk bir kez daha.
Şu da var ki; bu adam gidince Ertuğrul Sağlam gelecekse, o gidince Rıza Çalımbay gelecekse, o da gidince Şifo Mehmet gelecekse bu ayrılığın bir önemi olmaz. Bize vizyonu geniş, otoriter, gerektiğinde suçu üzerine alabilecek, taktik dehası yüksek ve işinin ehli bir kurt hoca lazım. Eski oyuncularımızla bir yere varamayacağımızı anlayamadık henüz.
Yahu Del Bosque gibi dünyada sayılı teknik adamlar arasında sayılabilecek bir hoca bile, yarım sezonda kovuldu, bu adam nasıl hâlâ o koltukta durabiliyor, aklım almıyor! Fikret Orman'ın geldiğinden beri yaptığı en kötü iş, tartışmasız bu iş oldu. Bu yanlışın üstüne üstüne gitmeye de devam ediyor. Kalan 4 maçın bitmesini beklemeleri de çok saçma. Hocasız çıksak bundan daha kötü olmayacağımız kesin.
Sezon boyunca bir maçta 2 gol üstü atamayan bir takım bugün gelip 4 gol atıyorsa, benim artık o takımın topçularına ve teknik heyetine saygım kalmaz.
Bundan sonra iş taraftarda bitiyor. Ne yapılacaksa, ne tepki verilecekse verilsin artık. Başka Beşiktaş yok!
Mesaj Yetkileri