Ve tanrı Salih'i yarattı !
Atıcak atıcak bugün bu çocuk gol atacak hadi koçum !
Ve tanrı Salih'i yarattı !
Atıcak atıcak bugün bu çocuk gol atacak hadi koçum !
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ikinci yarı Aykut hoca Salih'i kenara alabilir diye düşünüyorum.Sow girer Caner sol içe geçer.Umarım Cris'i çıkarır.
Al işte gol![]()
Hayırlısı olsun.
Gençlerbirliği cins bir takım, acayip mahkum oynuyorlar ama skor 2-0. Bizi de 5'lik olacakken yenip gittiler. Gerçi bu maçta daha herşey olabilir.
Baroni ve Webo dururken Salih çıkarsa cidden çok kötü bir hamle olur.
Bu arada Gençlerbirliği taraftarı çok erken 3 - 3 - 3 - 3 demeye başladı. Hadi hayırlısı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Salih neden çıksın yahu sahanın en iyisi adam![]()
Cris - Sow çıkar 4 4 2 yaparız
vlemincxzxczxcxzxccvx adamda öyle bi isim varki bi yerden sonra rastgele girmişler heralde harfleri![]()
Semih ve Sow girmeli Webo ve Cris çıkmalı fakat içimden bir ses Salih çıkacak diyordu ikinci golden sonra kayboldu o ses :d
Bence Ziegler ve Webo çıkmalı Sow ve Semih girmeli. Sol beke Caner, ileri de Semih geçer. Yeniliyo olmamıza rağmen uzun sredir izlediğim en iyi FB diyebilirim. Bizimkiler hücum oynayınca saçma goller yiyor, bu arada Yobo ve Webo resmen bizi baltaladılar.
Ben hala Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum,totem değil,cidden.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahçe'nin üzerinde acayip bir baskı oluştu. 1 gol bulsa gerisi gelir ama o 1 gol nasıl gelecek orası meçhul.
Canım FEDA olsun sana !
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Fenerbahçe bu maçı alacak.
İnşallah yanılırım bizde rahatlarız.
Skor ve futbol arasında ters orantı var. Sow girer kaldığı yerden devam ederse işleri değiştirebilir. Fenerbahçe golü erken bulursa acayip maç olur.
ah salih be o çalımdan sonra kuyt ın önüne yuvarlasaydın topu
İlginç bir ilk yarı oldu. Bu ilk yarıdan nasıl 2 gol çıktı anlamadım. İki takımda son derece ağır tempoda pozisyona girersek şükür mantığıyla oynuyor. Golleri Gençlerbirliği buldu; garip.
Fenerbahçe tempo yapmaya kalksa hafta içi maçı var. Yapmasa da maçı çevirebilir Gençlerbirliği bir garip. Her sonuca gebe bir ikinci yarı izleyeceğiz anlaşılan.
cimbomlu arkadaslar totem yapiyor, macin donecegi falan yok bence. durum umutsuz gorunuyor. umarim yanilirim cimbomlu arkadaslarin dedigi gibi
akillarin yari final macinda olma ihtimali de var, bizim takim bir garip.
3-2 Fener alır bence de. Gençler gol yer ise dağılırlar. İlk golü Ramazan' ın hatasından bulacaklar gibi geliyor bana.
Football is simple,but Football Manager is not
Bende ilk defa inancımı kaybettim kazanamayacagımızı düsünüyorum 3-1 diyorum insallah yanılırım.
Dönmez bu maç dönmez
En fazla 2 2 olur.
60'a kadar zaman geçirip , yatıp falan gol yemezse Gençlerbirliği kazanabilir. 60'a kadar yerse döner ciddi ciddi öyle düşünüyorum.
Bak gaza getiriyosunuz, 3 kuruş bi'şey kaldı hesapta basıcam şimdi Fenerbahçe'ye![]()
60. dakikaya kadar gol bulur fenerbahçe sonrasında devamı da gelir
Aziz başkan halleder beyler sıkmayın canınızı.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bu maç döner olmadı tost.
Ben BeşiktaşlıyımTotem falan değil bu. 3-0 olmadıkça maçın favorisi Fenerbahçe. 60'a kadar Fenerbahçe 2-1 yapsın gerisi nasıl geliyor görürüz. Gençler o baskıyı kaldıramaz. Kaldı ki Fenerbahçe diğer maçlarına nazaran daha akıcı bir oyun oynuyor bu maçta.
Ayrıca Salih büyük bir öz güvenle oynuyor. Salih, Oğuzhan, Alper vallahi iyi oyuncular var. Milli takım düzeyinde bu oyuncuları inşallah iyi işlerler ne diyeyim. 10 yıllık Fenerbahçe'li gibi oynuyor.