Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 26. You may not vote on this poll
-
Gençlerbirliği kazanır
-
Berabere biter
-
Fenerbahçe kazanır
-
Şimdi çıkıp transferleri tartışmaya gerek yok onu sezon başında yapmalıydık, bu saatten sonra kimseye birşeye kazandırmaz. Ben GS Karabük maçını kazandığında şampiyonluklarını ilan ettiklerini düşünmüştüm. Sene başından beri savunduğum şey bugün beni yine haklı çıkardı. FB'nin 2 rezalet stoperi maçı resmen vermemize sebep oldu. Takımda çok kötü oyuncular vardı ama 2 stoper rezaletti. Bazıları çıkıp Egemen iyiydi diyebilir ama gelen her topu rasgele ileri vurmak iyi stoperlik değil malesef. Ama bu sene ligde başarısız olmamızın en büyük suçlusu tamamen Aykut Kocaman'dır, savunulacak bir tarafı yok. Tabi son dönemde takıma kazandırdığı ivme biraz da olsa umut verici. Önümüzde UEFA var ona tüm gücümüzle asılmamız gerekli, tartışmayı sonra da yaparız. Benim asıl merak ettiğim herşeye rağmen Aykut Kocaman göreve devam edecek mi, yoksa istifa edip görevini bırakacak mı?
FB'ye en son başkan seçildiğinde 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü veren Aziz Yıldırım sadece 1 kere şampiyon oldu onun da nasıl olduğu ortada, o kadar olaya rağmen istifa da etmedi tekrar seçime girdi. Artık bu görevi bırakma vakti geldi. Şimdi hem Aykut Kocaman hem de Aziz Yıldırım çıkıp GS'a laf atmanın peşinde koşacaklar, şampiyonluğu kaybettikten sonra ne anlamı var.
Mesaj Yetkileri